کاملا موافقم . انصافا ماهنامه ی فوق العاده ای . مخصوصا اینکه به بررسی بازیهای ایرانی میپردازه .فوق العاده !!!!
من که خیلی آطالعات از بازی گرفتم !!!
کلا بازی باحالی بود دمشون گرم پروندشو زدن
کاملا موافقم . انصافا ماهنامه ی فوق العاده ای . مخصوصا اینکه به بررسی بازیهای ایرانی میپردازه .فوق العاده !!!!
من که خیلی آطالعات از بازی گرفتم !!!
کلا بازی باحالی بود دمشون گرم پروندشو زدن
دوست عزیز من چون منظورم مجله بازینما بود اینجا مطرح کردم.من منظورم dvdیی بود که بازینما در این شمارش گذاشته بود و فایل setup نداشت.دوست عزیز این سوالو اینجا مطرح کنید تا دوستان کمکتون کنند!!!
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?goto=newpost&t=103
سخت نیست... اینهمه اصرار که شما می بینی حتما یه اجباری پشتشه...واقعا که ... گند زدین به اسم هرچی بازی و کلمه ی خارجی (منظورم اسم مجله نیست ها ) .... دو خط رو مینویسم از خود مجله :
... 4 سال پس از ماجرا های بسته ی الحاقیه استار کرافت : برود وار اتفاق می افتد .... شما بازی را از دید 3 نژاد ترن ها و زرگ هاو پروتوس هایاسرار آمیزتجربه میکنید ...
... بازی از تمام فناوری های دایرکت ایکس 9 پشتیبانی میکند ... از جمله پیکسل شیدر 2 و اچ دی آر .
خیلی سخته اسم ها رو انگلیسی بنوسید ؟؟
... برای زدن راسپودی مجارستانی اثر فرانز لیست ...از دیگر مسیقی های معروف بازی باید به سمفونی 5 و اورتور ویلیام تل روسینی و توکاتا فوگ باخ اشاره کرد ...
و ......... .
چه اجباری باید باشه ؟؟سخت نیست... اینهمه اصرار که شما می بینی حتما یه اجباری پشتشه...