کاملا موافقم . انصافا ماهنامه ی فوق العاده ای . مخصوصا اینکه به بررسی بازیهای ایرانی میپردازه .فوق العاده !!!!
من که خیلی آطالعات از بازی گرفتم !!!
کلا بازی باحالی بود دمشون گرم پروندشو زدن![]()
کاملا موافقم . انصافا ماهنامه ی فوق العاده ای . مخصوصا اینکه به بررسی بازیهای ایرانی میپردازه .فوق العاده !!!!
من که خیلی آطالعات از بازی گرفتم !!!
کلا بازی باحالی بود دمشون گرم پروندشو زدن![]()
دوست عزیز من چون منظورم مجله بازینما بود اینجا مطرح کردم.من منظورم dvdیی بود که بازینما در این شمارش گذاشته بود و فایل setup نداشت.دوست عزیز این سوالو اینجا مطرح کنید تا دوستان کمکتون کنند!!!
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?goto=newpost&t=103
سخت نیست... اینهمه اصرار که شما می بینی حتما یه اجباری پشتشه...واقعا که ... گند زدین به اسم هرچی بازی و کلمه ی خارجی (منظورم اسم مجله نیست ها ) .... دو خط رو مینویسم از خود مجله :
... 4 سال پس از ماجرا های بسته ی الحاقیه استار کرافت : برود وار اتفاق می افتد .... شما بازی را از دید 3 نژاد ترن ها و زرگ هاو پروتوس هایاسرار آمیزتجربه میکنید ...
... بازی از تمام فناوری های دایرکت ایکس 9 پشتیبانی میکند ... از جمله پیکسل شیدر 2 و اچ دی آر .
خیلی سخته اسم ها رو انگلیسی بنوسید ؟؟
... برای زدن راسپودی مجارستانی اثر فرانز لیست ...از دیگر مسیقی های معروف بازی باید به سمفونی 5 و اورتور ویلیام تل روسینی و توکاتا فوگ باخ اشاره کرد ...
و ......... .
چه اجباری باید باشه ؟؟سخت نیست... اینهمه اصرار که شما می بینی حتما یه اجباری پشتشه...