ДядsЙ
کاربر سایت
آها من نمیدونم GTA IV چی کم گذاشته بود دیگه از پیشرفت و نوآوری؟!!!!!تا الان تو عمرم یه بازی ندیده بودم که نسبت به نسخ قبلیش 180 درجه تغییر مثبت داشته باشه.اينايي كه گفتي درست.
پس پچ hot coffee چي ميشه؟؟
تغيير درجه سني بازي از T به M و بعدش به A چي ميشه؟؟ ميدوني عجيب ترين اتفاق اون سالي كه GTA:SA اومد از نظر گيم اسپات چي بود؟ 2 بار تغيير درجه سني GTA:SA. هنوز 2 ماه نشده بود بازي ها رو از بازار جمع كردن. الان اين نسخه اي كه دست من وتوه نسخه سانسور شدست.
ممنوعيت پخشش تو خيلي از كشور ها از جمله خودمون چي ميشه؟؟
ممنوعيت نوشتن هر نوع مطلبي در موردش چي ميشه؟؟
در ضمن اكثر همين review هايي كه همين Game Rankings و كلي از سايت هاي ديگه ميدن تحريف شده است كه يه سري گندش هم در اومد. هنوز هم خيلي ها به 10 اي كه گيم اسپات به GTA:IV داده معترض اند.
GTA تو چه سبكي پيشتاز بوده؟ كجا نوآوري داشته؟؟ خود بازي يه تقليد مفت از اون دو تا درايور هايي بود كه رو PS اومدن.
اشتباه همه همينجاست. تا يه بازي تو 2 تا سايت نمره بالا ميگيره همه ميريزن سرش و با به به و چه چه به اين و اون ميگن ببين چه بازييه ما طرفدار اينيم. بعدش هم يكي مياد مخالفت مي كنه باهاش سريع آمار و ارقام اين سايت و اون سايت رو در ميارن كه آقا تو چرت نگو پس چرا اين سايت فلان نمره رو به بازي ما داده.
آره من و تو نمي تونيم واسه يه بازي و پلتفرم تعيين تكليف كنيم اما Game Rankings و گيم اسپات و چند سايت ديگه مي تونن. كافي هرچي نمره بالا دارن تحويل يه بازي بدن اون وقت ميبيني كه تو تعيين تكليف در مورد پلتفرم و بازي هاش كيا موفق ترند.
جواب نامه ها به من مربوط نيست اما همچين هم مخالف نبودن طنز و فوكاهي تو اون قسمت نيستم. علتش رو برو از كسي بپرس كه جواب نامه ها رو ميده.
ببین دوست عزیز همه خوب میدونیم که IV شاهکاری بی بدیله و شما داری سعی میکنی درپوش بذاری.من اگه بخوام ازش تعریف کنم تا شب اینجا مطلب مینویسم.ولی الان وقتشو ندارم.
ببین دوست عزیز به نظرم درجه بندی سنی بازیا هیچ ربطی به این بحث ما نداره.تازه درجه سنی نمیتونه تضمین کننده بدی یا خوبی بازی باشه.من اصلا با اینکه این بازی درجش بالائه مخالف نیستم.
اصلا نمیدونم چرا همه شما DBazi ایها همه چیزو ول میکنن دو دستی درجه بازی رو میچسبین!از نظر من هیچ اشکالی نداره که درجه این بازی E ,T,M,AO یا هر چیزی میخواد باشه.اصل بزرگی بازی هست.تازه این درجه M برای چنین بازیی با این اتمسفر و دیالوگ و داستان میطلبه.
شما توقع نداری نیکو به Pegorino یا Dimitri که بش خیانت کردن بگه جانم عزیزم قربانتون بشم چرا لطف کردید و منت گذاشتید و به من بدی کردید؟!شما خیلی آدم های بدی هستید که با من اینطور رفتار کردید.خدا ازتون نگذره!!!
یا توقع نداری که تو این کشور و محیط با حجاب کامل و... بیان تو خیابون.
همه خوب میدونم این بازی اونطوری که خیلی گندش کرده بودن غیر مجاز نبود و کاملا طبیعی بود اگه چیز غیر مجازی هم بود.چون اون کشور و دین مردم اونطوری میطلبه.
صرفا چون نام بازی Grand Theft Auto بود خیلیا شلوغش کردن در حالیکه از درونش خبر نداشتن.
اگه هم قرار بشه بازی Overrate بشه توسط تعداد انگشت شماری سایت میشه وگرنه بیمار نیستن بیشتر سایتا که بگن این بازی 10/10 هست!
خیلیا دارن به امتیاز 10 اسقات به متال گیر اعتراض میکنن نه GTA IV.
ببین دوست عزیز من با درجه بازی هیچ مشکلی ندارم اگه شما دارید مشکل خودتونه.
اصل داستان و صدا گذاری و بزرگی و زیبایی و اتمسفر و شخصیت پردازی و گرافیک و دیالوگ و روح بازی و گیم پلی غنی وهمه چی تموم و... بازی هست که پارسال انقلابی در بازی های رایانه ای ایجاد کرد.
فکر نکنم این بحث نتیجه داشته باشه.
ضمنا به اون آقایی که جواب نامه ها رو میدن بگید که کمی جدیت هم بد نیست که آدم داشته باشه.