ماهنامه بازی نما

طولانی بودن برخی نقدها به خاطر پرداخت کامل به بازی هست... البته نکته منفی در این مورد این هست کا گاهی ادم یک صفحه از نقد رو می خونه اما هنوز هم به اصل بازی نمی رسه... در واقع یکی از نقاط ضعف بازی نما این هست که ابتدای نقد خیلی به حواشی دور دست می پردازه...بهتره سریعا نقد بازی شروع بشه و در ادامه حواشی بازی اورده بشه.

درسته این حرفتون و قبول دارم
من تو اکثر نقد های بازی ها دیدم که تقریبا یک صفحه فقط درباره ی تاریخ استودیوی منتشر کننده و چگونگی ساخت بازی نوشته شده بود
ولی من بازم این مجله رو می خرم

می‌دونم بحث در رابطه با سایت اینجا درست نیست اما خب چون بعضی از کاربران دیگه سری به اونجا نمی‌زنن اینجا می‌ذارمش.

انشالله تا یک ماه دیگه نسخه‌ی جدید سایت آماده‌ی استفاده میشه
smile.gif

این پستی بود که آقای یوسفی در زیر آخرین خبر سایت گذاشتند. همچنان منتظر ...

آخرین ویرایش:
خبری از مجله نیست نکنه باز می خواین گرونش کنید:-/

همه ی بچه های تیم تلاششون رو کردن تا مثل ماه های گذشته 15 ام مجله بره روی دکه.
در خصوص گرانی مجله من یکی که چیزی در این خصوص نشنیدم از طرف وحید یوسفی و محمد میرازیی

همه ی بچه های تیم تلاششون رو کردن تا مثل ماه های گذشته 15 ام مجله بره روی دکه.
در خصوص گرانی مجله من یکی که چیزی در این خصوص نشنیدم از طرف وحید یوسفی و محمد میرازیی

خب چرا کاور رو مجله رو نشون نمی دین لااقل احساس کنیم تو دستگاه چاپه :)

خب چرا کاور رو مجله رو نشون نمی دین لااقل احساس کنیم تو دستگاه چاپه :)

کاور بزودی قرار داده میشه در فیسبوک مجله
اگر هم وقفه ای هست عذرخواهی می کنیم چون بازی های مثل MK X و چند بازی دیگه دیر عرضه شدن. ولی این قول رو میدم که این شماره مجله فوق العادست. از نقد های مفصل گرفته تا پیش نمایش های جذاب و البته بخش های جانبی قابل توجه

تشکر از ..ROC.. بابت قرار دادن کاور
خب یه سری توضیحات رو من در بدم در خصوص این شماره: توی این شماره سه نقد بزرگ و مفصل وجود دارن. یکی مربوط به نقد بلادبورن به قلم آقای رحمانی و یکی هم نقد MK به قلم فن سبک فایتینگ یعنی برهان قاسم زاده و نقد BF به قلم محمد مراقی. از اون طرف نقد های دیگه مثل Ori به قلم امیر گلخانی و . همینطور نقد جذاب RE: R2 به قلم امیر محمد جیریایی و نقد Game of Thrones E3 و Life if Strange E2 به قلم خودم و چندین نقد دیگه

یه پیش نمایش 6 صفحه ای داریم از Deus Ex: Mankind Divided به قلم امیر محمد جیریایی و همینطور پیش نمایش Fable Legends به قلم خودم
مقالات جانبی هم به قوت خودشون پایدارن
امیدوارم که لذت ببرید از این شماره

دوستان می تونن مجله رو احتمالا دوشنبه هفته آینده تهیه کنن. سایت هم تا دو هفته دیگه انشالله رونمایی میشه. به عبارتی E3 2015 رو با بازی نما می گذرونین

آخرین ویرایش:
امکان تهیه مجله به صورت اینترنتی و از طریق پست هست? در شهری که من ساکن هستم جایی رو ندیدم که بتونم مجله رو تهیه کنم. اصلا امکان گرفتن اشتراک هست?

• Like
Reactions: LORD SKY
امکان تهیه مجله به صورت اینترنتی و از طریق پست هست? در شهری که من ساکن هستم جایی رو ندیدم که بتونم مجله رو تهیه کنم. اصلا امکان گرفتن اشتراک هست?

این شماره از طریق اینترنت که خیر. اگه دسترسیستون به مجله از طریق دکه های سخته اشتراک بهترین گزیسنت ولی با این حال بهتره که به لیست نمایندگی ما در مجله رجوع کنید
برای اشتراک هم به آخر مجله مراجعه کنید. اونجا فرم اشتراک هست و می تونید اشتراکتون رو تهیه کنید و راحت مجله رو تهیه کنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or