ماهنامه بازی نما

نمیخوام کار بازینما رو زیر سوال ببرم و میدونم چه سختی هایی تو این 5 6 سال کشیدن و چه سنگ اندازی های وحشتناکی انداخته شد جلو پاشون .
ولی خیلی وقته دیگه بازینما رو نمیگیرم . خیلی منتظر شماره صدم بودم که ببینم بالاخره بازینما چه از لحاظ محتوا و کیفیت و به روز بودن یا اخباری درباره ی سایت تغییری به وجود میاد یا نه و دیدم هیچ چیزی عوض نشده
میتونم بگم بازینما رسما بعد اینکه فرمت مجله عوض شد و بزرگ شد ( به غیر از چند شماره ) یه سقوط آزاد رو تجربه کرد به خصوص از لحاظ محتوا و تاخیر های بعضا چند ماهه . نقد ها خیلی دیر تر از زمان انتشار بازی ها نقد میشد (بعضی موقع ها 2 تا 3 ماه ) خبر ها که دیگه هیچی . سایت هم که تازه با فرمت تازه پا گرفته بود با زیر آبزنی و سنگ اندازی رسما نابود شد و به شخصه تو این 2 سال (قبل از شماره 95) فقط به احترام گذشته بازینما و ساپورتشون و احترامی که برای منتقدا قائل بودم میخریدم . ولی دیگه الان هر شماره جدید رو که میبینم رو دکه فقط یه لبخند تلخ میزنم و یادم میاد که چه موقع هایی برای خریدش ممکن بود تو یه هفته 50 بار برم دم دکه بلکه شاید بیاد و بعضی موقع ها میخوام برم ببینم چی نوشته ولی دیگه رغبتی نمونده
امیدوارم بازینما و منتقداش هر جا هستن موفق باشن و چه بسا اگه سایت دوباره جون بگیره و مجله گلاسه و با کیفیت بشه دوباره بخرم . نمیدونم ....

^^^^^ همین که مجله منتشر میشه خیلی امیدوار کنندست و با رو به راه شدن سایت طرفدارای مجله هم بیشتر میشن.
ولی چیزی که نگرانم میکنه اینه که چون بقیه مجله های گیم دیگه منتشر نمیشن حس رقابت از بین بره کیفیت مجله پایین تر هم بیاد.
---------------------------------
راستی مجله امروز منتشر شده؟

^^^^^ همین که مجله منتشر میشه خیلی امیدوار کنندست و با رو به راه شدن سایت طرفدارای مجله هم بیشتر میشن.
ولی چیزی که نگرانم میکنه اینه که چون بقیه مجله های گیم دیگه منتشر نمیشن حس رقابت از بین بره کیفیت مجله پایین تر هم بیاد.
---------------------------------
راستی مجله امروز منتشر شده؟

تا الان که چاپخونه اعلام نکرده که مشکلی پیش اومده. اگر همین طوری پیش بره امروز یا سه شنبه یا همون حدودا عرضه میشه

آخرین ویرایش:
این بالا هم اشاره شد.
با از بین رفتن دنیای بازی و بازی رایانه و این مشکلات بازی نما، واقعا دیگه مجلات هیجان قبلو ندارن. ای کاش حداقل بازی رایانه موفق بشه برگرده دوباره!

برای رشت اوردین؟ اکثر دکه هارو دیدم نبود.

مجله در سراسر ایران پخش شده. در رشت هم نمایندگی مجله هست اما خب بعضی از دوستان اطلاع دادن شماره های جدید در دسترس نیست. بهترین راه دکه هاست. البته خب گرفتن اشتراک هم بسیار خوبه

خب دوستان الوعده وفا
خبر خوشی که براتون دارم اینه که بزودی سایت لانچ میشه
هر کس که می خواد به تیم سایت بپیونده برای مجله ایمیل بزنه

خب دوستان الوعده وفا
خبر خوشی که براتون دارم اینه که بزودی سایت لانچ میشه
هر کس که می خواد به تیم سایت بپیونده برای مجله ایمیل بزنه

من از همین بحث ایمیل خیلی گلایه دارم
من تا حالا به دلایل مختلف به مجله ایمیل زدم انتظار داشتم حداقل یک جواب بگیرم... چون خب طبیعیه که شاید چیزی که واسشون فرستادم بدرد نمی خوره یا طیح پایینه و یا هزاران چیز دیگه اما بیزینس حرفه ای ایجاب میکنه که به ایمیل طرف جواب داده بشه...

من از همین بحث ایمیل خیلی گلایه دارم
من تا حالا به دلایل مختلف به مجله ایمیل زدم انتظار داشتم حداقل یک جواب بگیرم... چون خب طبیعیه که شاید چیزی که واسشون فرستادم بدرد نمی خوره یا طیح پایینه و یا هزاران چیز دیگه اما بیزینس حرفه ای ایجاب میکنه که به ایمیل طرف جواب داده بشه...
کاملاً درست می گید. اما خب توجه داشته باشید تعداد ایمیل ها بالاست و همینطور چون وحید یوسفی معمولاً پیام ها رو جواب میده به خاطر مشغله هایی که داره نمی تونه بعضا جواب بده اما همه رو چک می کنه. من تایید می کنم.
محمد میرزایی هم اغلب با اکانت اختصاصی خودش مشغول آماده کردن چارت و رزرو و ویرایش هستش. به همین خاطر پیام هایی که برای عضو شدن در تیم می آد و فقط می خونن و اگه عالی باشه و چشمگیر باشه پاسخ می دن.

اما چون از الان سایت داره آماده میشه مطمئناً توجه خاصی به ایمیل ها داده می شه و افراد می تونن عضو تیم سایت بشن. بعضی از اعضای مجله هم احتمالاً در سایت خواهند بود و اعضای تازه وارد زیر نظر اونا فعالیت می کنن. البته بازی نما نویسنده های خوبی داشته در سایت و همین الان هم بعضی ها هنوز وفاداریشون رو ثابت کردن مثل آقای کریمی. به هر حال منتظر همه هستیم.

فقط دوستان صبر پیشه کنید کمی دیگه و لطفاً توقع نداشته باشد لانچ سایت فردا یا پس فردا باشه

آخرین ویرایش:
خب مثل این که اتفاقاتی داره واسه سایت میوفته واقعا:

82272849507893221694.png

خب من مجله رو خوردم:d واقعا چسبید بعد این همه مدت یه مجله پر از مطالب مختلف خوندم خیلی مزه داد:d از پیش نمایش ها گرفته تا نقدها همشون خوب بود فقط سطح کیفی مطالب یکم پایین اومده مثل غلط های املایی, مشکلات نگارشی و غیره که قابل چشم پوشی هستن تو این اوضاع وخیم.

به شدت منتظر شماره بعد هستم. تو کارتون موفق باشید و امیدوارم سایتتون به روزای اوجش برگرده;)

خب من مجله رو خوردم:d واقعا چسبید بعد این همه مدت یه مجله پر از مطالب مختلف خوندم خیلی مزه داد:d از پیش نمایش ها گرفته تا نقدها همشون خوب بود فقط سطح کیفی مطالب یکم پایین اومده مثل غلط های املایی, مشکلات نگارشی و غیره که قابل چشم پوشی هستن تو این اوضاع وخیم.

به شدت منتظر شماره بعد هستم. تو کارتون موفق باشید و امیدوارم سایتتون به روزای اوجش برگرده;)
یه احساسی تو این مایه ها که «نصف مجله در مورد Deus Ex و مورتال کمبته» بهت دست نداد؟ البته بدون در نظر گرفتن کاور مجله!! فقط محتوا
بعد از مسائل سایت و نایاب شدن کاغذ گلاسه و گرون شدن چند برابری هرچیزی به جز نشریات و تعطیل شدن دو تا مجله ی دیگه، وقتی مجله رو میخونم حس میکنم کیفیتش مثل قبل نیست. قطع ارتباط تقریبا کامل با تحریریه و مسئولین مجله و وعده های پی در پی در مورد سایت باعث شده احساس کنم بازینما به زور داره ادامه میده.

البته یه پیشرفت واقعا بزرگ به چشم میاد و اون هم این که نقدها بیات نشده بود و امثال من که مجبوریم اورجینال بازی بخریم میتونیم برای تصمیم گیری بهش اتکا کنیم.
مصاحبه اختصاصی هم جالب بود، نمیدونم چرا باید از نویسنده ویچر در مورد انیمیشن ها و تکسچرها و گرافیک و مسائل فنی سوال پرسیده بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or