ماهنامه بازی نما

خب دوستان مجله امروز به دستم رسید. بر عکس دفعات قبل اینبار خیلی سریع تر از اون چیزی که فکرشو می کردم تونستم مجله رو بخونم. محتویات مجله رو خب به طبع من زودتر با خبر بودم اما برای اونایی که می خوان بدونن توی این شماره چه خبره یه چند خطی توضیح میدم:

خب توی این شماره نقد های بزرگی رو داریم که مهم ترینش نقد اردر به قلم آقای رحمانی در 5 صفحست.پیش نمایش هام که طبق معمول هستن و دو پیش نمایش قوی و عظیم به قلم امیر محمد جیریایی و امیر گلخانی داریم
بخش بهترین ها و مورد انتظار ترین ها هم هستن. در بخش بهترین های 93، بهترین های هر بخش همراه با چند خط توضیح هست و توی بخش مورد انتظار ترین ها محبوب ترین بازی ها به همراه توضیح خودنمایی می کنن

DVD:
بازی Grow Home و Citizense of earth
تریلر ها
بازی های اندروید:Crazy Bikers2 و خروس جنگی و Hatch و Earn to die 2

هنوز آماده نشده، احتمالاً بعد از تعطیلات کارها تموم می‌شه. فروم هم که کلاً بستن، نابود شد رفت. یادش بخیر چه دورانی بود. بدون فروم دیگه اون حال و هوای سابق رو نداره.
کلا دیگه دوران مجله ها همشون سر اومده
یادش بخیر قبلا چه حالی میکردیم باهاشون
و دلم برای کسانی که حس نکردند میسوزه

دوستان من یه چند وقتی نبودم و نتونستم در خصوص مجله و سایت حرف بزنم
برای سایت هم اندکی صبر پیشه کنید. در حقیقت برنامه این بود که نیمه اول تعطیلات یا نیمه اول فروردین از نسخه اولیه سایت رونمایی بشه. این حرف رو حتی محمد میرزایی توی بخش سرمقاله مجله هم زد
برای سایت این همه مدت صبر کردید یه مدت دیگه هم صبر کنید. ایشالله شاهد سایت بسیار خوبی خواهید بود
البته همونجور که محمد میرزایی گفت برنامه های بزرگی هم برای امسال در مجله داریم که به مرور زمان می فهمید

من نمیدونم چرا دیگه اینجا بازینما نمیاد یه چند جا میشناختم اونا هم مثل سایتش بیخال شدن. یک نفر راهنمایی کنه ممنون میشم .
گیلان -رشت
خب اون مربوط به بحث پخش میشه که من این شماره مشکل خاصی ندیدم. و حتی توی بسیاری از شهرستان ها هم راحت قابل دسترس بود. با این حال به نمایندگی ها هم سر بزنید

این آدرس نمایندگی ما در رشت:
خیابان لاکانی، نبش کوچه اسلامی، فروشگاه باران(آقای اخوان)

خب اون مربوط به بحث پخش میشه که من این شماره مشکل خاصی ندیدم. و حتی توی بسیاری از شهرستان ها هم راحت قابل دسترس بود. با این حال به نمایندگی ها هم سر بزنید

این آدرس نمایندگی ما در رشت:
خیابان لاکانی، نبش کوچه اسلامی، فروشگاه باران(آقای اخوان)
اون آقا دیگه نمیاره ، من چند بار سر زدم ولی شماره های قبلی هنوز داره.

اون آقا دیگه نمیاره ، من چند بار سر زدم ولی شماره های قبلی هنوز داره.

خب طبعاً باید حداقل دکه های گیم داشته باشن. من خودم همین چند روز پیش شهرستان بودم دیدم که موجود بود.
من بعد از تعطیلات عید به آقای یوسفی یا آقای میرزایی می گم که هماهنگی های لازم رو انجام بدن و ایشالله برای شماره های بعدی مشکلی براتون پیش نیاد

این سایت جدید چی شد پس؟ تا الان 60 بار تاخیر خورده!مذاکرات هسته ای انقدر طول نکشیدکه طراحی سایت طول کشیده! خواهشا تا قبل E3 راه اندازیش کنید یه نفس راحت بکشیم، پیر شدیم از دست این بازینما :|

این سایت جدید چی شد پس؟ تا الان 60 بار تاخیر خورده!مذاکرات هسته ای انقدر طول نکشیدکه طراحی سایت طول کشیده! خواهشا تا قبل E3 راه اندازیش کنید یه نفس راحت بکشیم، پیر شدیم از دست این بازینما :|

قبول دارم. یه چند وقتی هست که با محمد و وحید تماس نگرفتم. ایشالله ازشون می پرسم. باور کنید حتی خود من و امیر محمد جیریایی هم تاریخ دقیق دقیق رو نمیدونیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or