AGHA FARIBORZ
کاربر سایت
یادش بخیر انگار همین دیروز بود بازینما رفتیم یه سری کلاس گزاشته بود 8 نفر بودیم هر جمعه میرفتیم دفتر بازینما اموزش و بازی و اینا بود کل هفته به عشق جمعه ها بودم دفتر تو میرزای شیرازی بود نریمان فرامرزی و وحید یوسفی و همه بچه های قدیمی بازینما
خیلی وقته ندیدمشون کاش برمیگشت همه چی به اون موقع فکر کنم 10 - 11 سال پیش بود
یادمه کلاس گذاشته بودن سرپرستشم آقای موذن زاده بود فکر کنم.
سروش فلاحتی و امیر و من هم بودیم. سروش واقعا مطالب خوبی می نوشت ( half life 2 و .. ) حیف که دیگه نیست.
به عنوان کسی که داره 10 سال مجله رو میخره یه انتقاد دارم ..
لطفا اینقدر عکس ها رو گنده گنده چاپ نکنید و به جاش مطلب بذارید.
به عنوان کسی که داره 10 سال مجله رو میخره یه انتقاد دارم ..
لطفا اینقدر عکس ها رو گنده گنده چاپ نکنید و به جاش مطلب بذارید.
یادمه کلاس گذاشته بودن سرپرستشم آقای موذن زاده بود فکر کنم.
سروش فلاحتی و امیر و من هم بودیم. سروش واقعا مطالب خوبی می نوشت ( half life 2 و .. ) حیف که دیگه نیست.
طولانی بودن برخی نقدها به خاطر پرداخت کامل به بازی هست... البته نکته منفی در این مورد این هست کا گاهی ادم یک صفحه از نقد رو می خونه اما هنوز هم به اصل بازی نمی رسه... در واقع یکی از نقاط ضعف بازی نما این هست که ابتدای نقد خیلی به حواشی دور دست می پردازه...بهتره سریعا نقد بازی شروع بشه و در ادامه حواشی بازی اورده بشه.چرا نقدها اینقدر طولانیه؟ بعضی مواقع خسته کننده میشن.
خب از اصول ما اینه که به حواشی بازی پیش از عرضه هم بپردازیم و انتظارات رو شرح بدیم. مثلاً برای MGS V به خاطر اون حواشی معرفی که داشت، پیش زمینه می تونه برای نقد بسیار خوب باشهچرا نقدها اینقدر طولانیه؟ بعضی مواقع خسته کننده میشن.
البته که داریم امید جانحسین جان این ماه مجله داریم یا میره برا خرداد ؟
چرا مجله رو به صورت الکترونیکی منتشر نمیکنید ؟ به خاطر مسائل کپیــه ؟
موضوع دسترسی آسانتر و سریعتر به محتویات مجله بود که خب با راهاندازی مجدد سایت [ امیدوارم ! ] اونجا مطرحش میکنم. در رابطه با مشکلات پخش هم با وجود این که مدت زیادیه گریبانگیر مجلست [ البته با اشتراک ویژه مشکل حل میشه ] امیدوارم حل بشه اما باز هم به نظرم فروش الکترونیکی گزینهی بهتری باشه. در کل ممنون بابت پاسخگویی، موفق باشیددر اون خصوص من اطلاعی ندارم و مربوط میشه به آقای یوسفی و مدیر مسئول مجله.
البته در این که مجلات الکترونیکی امروزه طرفدار های زیادی شکی نیست. رو دارن اما خب خود من حاضرم که نسخه چاپی رو تهیه کنم و مطمئناً بعضی از دوستان ها هم مثل من هستند و آمار فروش مجله به اثبات این حرف من کمک می کنه. بعضی از مشکلات پخش مجله هم رفع بشه دیگه در تهیه مجله مشکلی پیش نمیاد.
ما فعلا تمرکزمون رو در وهله اول گذاشتیم که در این دو ماه پیش رو و صد البته مهم واقعا مجله کیفیتش فوق العاده باشه. ایشالله هم که مورد قبول باشه