ماهنامه بازی نما

سایت بازینما www2.bazinama.com وwww.bazinama.com از وب محو شده. کسی‌ علتش رو میدونه؟
خیلی وقته که دارن کجدار مریز مرین جلو. فرومش که کلا تعطیل شده. وبسایتش هم دیر به دیر اپدیت میشد و الان فکر میکنم به کلی تعطیل شده و همه ی تمرکزشون رو گذاشتن روی مجله. با وجود بازی سنتر کار ــه درست هم همینه.

تریلرهای نمایشگاه E3 هم داخل دی وی دی ها هستش یا نه؟! اگه هست که برم مجله رو تهیه کنم.

پارسال که این طوری بود
من امروز رفتم بازی رایانه بگیرم
دی وی دی نداشت نگرفتم
منتظرم شماره جدید رو بدن

فرستاده شده از LG-P768ِ من با Tapatalk

یه سوال :

بازی watchdogs با توجه به اینکه نزدیکه دو ماهه اومده چه طور نقدش توی شماره اردیبهشت و خرداد نبود ؟
تمام بازی هایی که قبل و بعد از واچ داگز اومده بودن نقد شدن به جز این بازی .

نقدش ممنوع که نیست ؟

یه سوال :

بازی watchdogs با توجه به اینکه نزدیکه دو ماهه اومده چه طور نقدش توی شماره اردیبهشت و خرداد نبود ؟

نقدش ممنوع که نیست ؟

منم منتظر این نقد بودم معلوم نیست کی می خواهند نقد کنند رفتم مجله بازی رایانه را گرفتم توی اون نقد کرده بودند

یه سوال :

نقدش ممنوع که نیست ؟

سلام. نه نقدش ممنوع نیست.

تو این شماره جدید که مربوط به E3 هست و مدتی دیگه میاد نقد شده و یکی از نویسندگان خوب هم نقدش کرده.

خیلی وقته که دارن کجدار مریز مرین جلو. فرومش که کلا تعطیل شده. وبسایتش هم دیر به دیر اپدیت میشد و الان فکر میکنم به کلی تعطیل شده و همه ی تمرکزشون رو گذاشتن روی مجله. با وجود بازی سنتر کار ــه درست هم همینه.

با وجود یه سری که میرن راپورت میدن فـیلتر کنن-منظورم بازی‌سنتر نیست-آره، کار درستی کردن. یادت نرفته که زمانی که اینجا 80 هزار تا هم یوزر نداشت بازی‌نما 100 هزارتایی شد؟

یادت نرفته که زمانی که اینجا 80 هزار تا هم یوزر نداشت بازی‌نما 100 هزارتایی شد؟
بازینما با اسفاده از فیک یوزر صد هزارتایی شد. وگرنه در حالت عادی نمیتونست صدهزارتایی بشه. جالب اینجا بود که به صدهزار یوزر رسید ولی سر جمع 30 تا دونه کاربر فعال هم نداشت! :دی و این نشون میده که سایت به صورت اتوماتیک تند تند واسه خودش یوزر مساخته که مثلا از بازی سنتر جلو بزنه! ولی خب اخرش کله شدن! :دی

بازینما با اسفاده از فیک یوزر صد هزارتایی شد. وگرنه در حالت عادی نمیتونست صدهزارتایی بشه. جالب اینجا بود که به صدهزار یوزر رسید ولی سر جمع 30 تا دونه کاربر فعال هم نداشت! :دی و این نشون میده که سایت به صورت اتوماتیک تند تند واسه خودش یوزر مساخته که مثلا از بازی سنتر جلو بزنه! ولی خب اخرش کله شدن! :دی
داداش چرا سایت بازی نما از بین رفت ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or