ماهنامه بازی نما

برای اولین بار تو تاریخ بازی‌نما کاور این شماره به صورت دو صفحه‌ای هستش و مثل همه‌ی بازی‌های قبلی Bethesda که همیشه همکاری لازم رو با بازی‌نما داشته، یه کاور بسیار خوب و البته دیده نشده از کار دراومده.

واااااااااااای چه کاوری ، خیلی خیلی عالیه و باعث افتخاره که شرکت هایی مثل بتسدا با بازینما همکاری مستقیم دارن

شدیدا منتظر اومدن مجله هستیم ...

انجمن سایت بازینما دوباره بسته شده :|
کسی‌ علتش رو میدونه؟
تو شمارهٔ جدید چیزی دربارهٔ وضعیت و سرنوشت سایت نوشتند؟
داداش ولش کن دیگه چیزیه که شده،با اینکه مجله بازی نما حرفه ای ترین و بهترین مجله هست تو کشور ولی سایتش دیگه ارزشش حتی از یک وبلاگ رایگان هم کمتر شده برای کاربرانش...

سایت حتی اگر دوباره باز بشه دیگه تا این طرز مدیریت هست مانند بازی نمای 3 ، 4 سال پیش نمی شه...متاسفانه هیچ مسئولی تو اونجا دیگه پاسخگو نبود و سایت مانند یک شهر کوچیک شده بود که توسط گروهکها اداره می شد اون هم فقط برای زنده نگه داشتن شهر و نه آباد شدنش...

داداش ولش کن دیگه چیزیه که شده،با اینکه مجله بازی نما حرفه ای ترین و بهترین مجله هست تو کشور ولی سایتش دیگه ارزشش حتی از یک وبلاگ رایگان هم کمتر شده برای کاربرانش...

سایت حتی اگر دوباره باز بشه دیگه تا این طرز مدیریت هست مانند بازی نمای 3 ، 4 سال پیش نمی شه...متاسفانه هیچ مسئولی تو اونجا دیگه پاسخگو نبود و سایت مانند یک شهر کوچیک شده بود که توسط گروهکها اداره می شد اون هم فقط برای زنده نگه داشتن شهر و نه آباد شدنش...

سایت داره دوباره طراحی میشه و مدتی بعد دوباره برمیگرده ، دوستان درحال رفع مشکلات هستن!
فقط کمی صبوری لازم هست.

محض اطلاع شما هم ارزش سایت و انجمن بازینما برای من و خیلی از کاربرای دیگه از یک وبلاگ رایگان بسیار بیشتر هست!!!

سایت داره دوباره طراحی میشه و مدتی بعد دوباره برمیگرده ، دوستان درحال رفع مشکلات هستن!
فقط کمی صبوری لازم هست.

محض اطلاع شما هم ارزش سایت و انجمن بازینما برای من و خیلی از کاربرای دیگه از یک وبلاگ رایگان بسیار بیشتر هست!!!

دوست عزیز می شه بدونم شما از کجا در مورد سایت بازی نما خبر دارید؟چون چندین نفر هم پیش از شما ادعا های بی پایه و اساس می کردن که سایت در حال به روز شدن و تغییرات هست...ولی همش الکی بود

من خودم عاشق بازی نما بودم و هستم اما وقتی مسئولینش آدم رو از پشم هم کمتر می دونن و نمیان بگن سایت چه مرگشه و چه برنامه ای دارن به نظر شما ارزش بالایی باید براش غائل شد؟

به هر حال ما مردم ایرانیم دیگه!!به توهینها و تحقیرها عادت 30 و چند ساله داریم...

من امروز خریدم مجله رو

الان یه نگاه انداختم نقد و بررسی شاهکار تایتانفال بدجور خودنمایی میکنه و بنظرم بهترین مقاله این شماره باشه و نمره ی 9.2 رو هم گرفته

پوستر هم مال بازیه Wolfenstein هستش

فقط متاسفانه این بار هم مثل شماره قبل dvd من شکسته بود و وقتی در آوردم از پلاستیکش فهمیدم ، شماره ی قبلی هم همین اتفاق برام افتاد

از مسئولین مجله خواهش میکنم اگه میخونن این پست من رو رسیدگی کنن به این مطلب چون حیفه برا همچین مجله ای

شماره جدید کی میاد ؟ اخبار E3 رو پوشش میده این شماره یا نه ؟
شماره مربوط به e3 به امید خدا 15 تیر ماه چاپ میشه همراه با تفسیرهای مفصل و همیشگی.
در مورد شماره جدید هم تا جایی که من میدونم کارای چاپخونه تموم شده و احتمالا اوایل هفته باید توزیع بشه. کاور رو هم تو FB به همراه مطالب این ماه می تونید مشاهده کنید.

IMG1345.jpg

دوستان عزیز یه لطفی بکنن هر وقت مجله رو روی کیوسک ها دیدن یه اطلاع رسانی بکنن همینجا تا ما هم بریم سریع بگیریم تا تموم نشده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or