ماهنامه بازی نما

کد رو کارت رو بزنیم چه اتفاقی میفته؟؟؟:-/
منم امروز صبح خریدم عالی بود

در ضمن من با دی وی دی خریدم و توی پک دی وی دی یه کارت هدیه بود که باید رمز کارت رو توی سایت Game Refrence بزنی و هدیه بگیری

من کد رو زدم و 30.000 تومن اعتبار جایزه گرفتم و به این اندازه میتونم از سایت خرید کنم :d

جایزه و مبلغش بصورت رندوم تعیین میشه ، از بچه ها هر کی کد رو زد و جایزه گرفت بیاد بگه چقدر گیرش اومده

تشکر ویژه از بازینما

:-".............

من ایمیل زدم به مدیریت فروشگاه گیم رفرنس و راجع به اعتبار هدیه و طرز مصرفش سوال کردم که به این شرحه : (میگم که بقیه رفقا هم بدونن!)

از اعتبار هدیه فقط و فقط برای خرید سخت افزار میشه استفاده کرد و تنها 20% از مبلغ اون سخت افزار رو میشه با اعتبار هدیه پرداخت کرد !!!

فقط هم سخت افزار یعنی حتی برای خرید چیزهایی مثل گیم پد و ماوس و اسپیکر و بازی و ... هم نمیشه این اعتبار رو مصرف کرد ...

یه ایرانی هیچ وقت جایی نمیخوابه که زیرش آب بره ...

من ایمیل زدم به مدیریت فروشگاه گیم رفرنس و راجع به اعتبار هدیه و طرز مصرفش سوال کردم که به این شرحه : (میگم که بقیه رفقا هم بدونن!)

از اعتبار هدیه فقط و فقط برای خرید سخت افزار میشه استفاده کرد و تنها 20% از مبلغ اون سخت افزار رو میشه با اعتبار هدیه پرداخت کرد !!!

فقط هم سخت افزار یعنی حتی برای خرید چیزهایی مثل گیم پد و ماوس و اسپیکر و بازی و ... هم نمیشه این اعتبار رو مصرف کرد ...

واقعا که ! عجب آدمایی هستند

یعنی منی که سی هزار تومن به اصطلاح بردم باید 150 هزار تومن ازشون خرید کنم که اون سی تومنه هیچی شه نخواستیم آقا :d

خوب معلوم بود که تخفیفه، انتظار دارین مجانی کالا بردارین، تازه اونم تو ایران، با فروشندگانی که مشتری براشون از هر چیزی مهمتره!!!!(فعل معکوس):d

دمشون گرم حالا!!!تخفیفه دیگه...یه روز سخت افزار خواستیم میخریم از اون جا. فقط من خاک بر سر قبل اومدن این مجلّه تمام سخت افزار های جانبی مو خریدم...آخه چـــــرا؟؟

متاسفانه طبق چیزی که بر روی سایت دیبازی توسط آرش حکیمی گذاشته شده شروین استاد زاده منتقد محبوب نشریه ی دیبازی دیشب به رحمت خداوند رفته و هنوز هم علت فوتشون مشخص نیست!
واقعا خبر شوکه کننده ای بود که هضمش هنوز هم برام سخته!
برای شادی روحش در این روز و شب عزیز فاتحه ای نثار کنیم!
مراسم تدفین شروین استادزاده شنبه ۱۶ فروردین ساعت ۳ بعد از ظهر در شهرستان بابل برگزار می شود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or