BatmanGame
کاربر سایت
اصفهان هنوز نیاورده . گندش بزنن )x
شاهین شهر که دو روزه اومده ، من دیروز گرفتم
اگه اصفهان پیدا نکردی بیا شاهین شهر میدان شهرداری یه دکه هست از اون بخر با دی وی دی داره
اصفهان هنوز نیاورده . گندش بزنن )x
لول اینهمه راه بیایم شاهین شهر بخطر یک مجله؟ لول:dشاهین شهر که دو روزه اومده ، من دیروز گرفتم
اگه اصفهان پیدا نکردی بیا شاهین شهر میدان شهرداری یه دکه هست از اون بخر با دی وی دی داره
کد رو کارت رو بزنیم چه اتفاقی میفته؟؟؟![]()
منم امروز صبح خریدم عالی بود
در ضمن من با دی وی دی خریدم و توی پک دی وی دی یه کارت هدیه بود که باید رمز کارت رو توی سایت Game Refrence بزنی و هدیه بگیری
من کد رو زدم و 30.000 تومن اعتبار جایزه گرفتم و به این اندازه میتونم از سایت خرید کنم :d
جایزه و مبلغش بصورت رندوم تعیین میشه ، از بچه ها هر کی کد رو زد و جایزه گرفت بیاد بگه چقدر گیرش اومده
تشکر ویژه از بازینما
.............من ایمیل زدم به مدیریت فروشگاه گیم رفرنس و راجع به اعتبار هدیه و طرز مصرفش سوال کردم که به این شرحه : (میگم که بقیه رفقا هم بدونن!)
از اعتبار هدیه فقط و فقط برای خرید سخت افزار میشه استفاده کرد و تنها 20% از مبلغ اون سخت افزار رو میشه با اعتبار هدیه پرداخت کرد !!!
فقط هم سخت افزار یعنی حتی برای خرید چیزهایی مثل گیم پد و ماوس و اسپیکر و بازی و ... هم نمیشه این اعتبار رو مصرف کرد ...
یه ایرانی هیچ وقت جایی نمیخوابه که زیرش آب بره ...
من ایمیل زدم به مدیریت فروشگاه گیم رفرنس و راجع به اعتبار هدیه و طرز مصرفش سوال کردم که به این شرحه : (میگم که بقیه رفقا هم بدونن!)
از اعتبار هدیه فقط و فقط برای خرید سخت افزار میشه استفاده کرد و تنها 20% از مبلغ اون سخت افزار رو میشه با اعتبار هدیه پرداخت کرد !!!
فقط هم سخت افزار یعنی حتی برای خرید چیزهایی مثل گیم پد و ماوس و اسپیکر و بازی و ... هم نمیشه این اعتبار رو مصرف کرد ...
یه ایرانی هیچ وقت جایی نمیخوابه که زیرش آب بره ...