A7A
کاربر سایت
جالبه رسانه های ورزشی که اسم بردی زرد ترین و ضعیف ترین رسانه ها و نشریات ورزشی ایران هستن پیشنهاد میکنم تحقیق کنی و خودتو قوی تر کنی هر جایی دیدی در بازه و اصطلاحا نویسنده میخوان رفتن خوب نیستاین خیلی جالبه که شما نام کاربری من رو بلدی ولی اسم رو خیر. در ثانی حضرت عالی قبل از این که فکت صادر کنی به حرفهایی که میزنی فکر کن. خوشحال میشم اسم یکی از مطالب من رو بیاری! حالا ما به پستت خوردیم و میتازی، اگر خشمت فروکش میکنه ملالی نیست. ولی این رو هم بدون قیاس بدون مدرک، تاوان داره.
عزیزجان هیچ انتظاری بابت حقوق نداشتم خدا شاهده یکبار هم بابت پرداختی از هیئت دبیران تحریریه سوالی نکردم که پرداخت چیشد و ... . الحمدلله اونقدری درآمد داشتم که حرص اون رو نزنم. مثال عدم دریافت حقوق در چند نسخه اولیه فقط یه نمونه بود از این که بچههای تحریریه با عشق مینوشتن. تکرار میکنم بیشتر از یکسال افتخار نویسندگی در جمع تحریریه رو نداشتم.
دوست عزیز چرا شکاف میندازین بین نشریات؟ من حس میکنم شما تعصب کورکورانه از بازی رایانه و دی بازی داری؛ خود من هم حسرت میخورم چرا این دو نشریه با امثال کریمیطارها، رضا محسنیها و ... دیگه نیست. اما چرا این همه کینه توزی؟
آقای یوسفی شبانه روز روی کار تحریریه نظارت داشتن. هیچ وقت اجازه نمیدادن بازینما میدان جولان و کسب شهرت تازهکارها بشه. این که شما به خاطر یک عدوات نامعلوم ( یا شاید هم معلوم) بنده رو مورد تمسخر قرار میدی، با وجدانتون سازگاری داره؟ من سالها توی مطبوعات گیم نوشتم از پردیس گیم بگیرید تا امور رسانهای بازی شرکت عصر بازی. سواد گیمری داشتم و با عشق می نوشتم. در زمینه ورزشی هم از روزنامه پیروزی بگیرید تا خبرگزاری آی اسپورت و مدال فعالیت دارم. به نظرتون یک شخص به قول جنابعالی سطح ضعیف میتونه این جور جاها بنویسه؟ این انصاف نیست اخوی! من تا حالا هر جایی رزومه دادم پذیرفته شدم و شما کورکورانه خرده میگیرید.
بازی نما هیچ وقت جای کسب تجربه نبوده و نیست. اگر شخصی مثل بنده چند نسخه آزمایشی نوشتیم برای این بوده که بفهمیم با فرمت کاری مجله میتوانیم سازگاری داشته باشیم یا نه. نمونه کاری که من دادم قریب به یک ماه توسط عوامل مجله بررسی شد.
........
ما که مدت زیادی سعادت بودن در کنار بازینما رو نداشتیم اما واقعا تاسف میخورم برای خودم که یک سال برای مجله مینوشتم و رضایت مخاطب همه تمرکزم بود. افسوس میخورم که یه عدهای نابجا اینقدر میتازن.