مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن

شایعه شده که درایو لایتون مادربورد جسپر فرق میکنه با درایو لایتون فالکون و یه مدل دیگه از لایتون استفاده شده.

:eek:
عجب داستانی داريما!!!!

البته بعيد هم نيست !!!!!! چون همچين مسئله اي تو درايو های سامسونگ هم بود... فکر کنم يک مدل ديگه امده بود که طاهر آموزش رو هم نوشت و تو انجمن گزاشت!!!

من رفتم پرسیدم ایا این حقیقت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلاح میکنم : میگن که لایت ان هایی که با برد جاسپر در خط جدید تولید هستند اون لایت ان ها یه برنامه دیگه می خواد .
ایا حقیقت داره ؟ اگه اینجوری باشه که خیلی بده تا صبر کنیم جاسپر بیاد باز باید منتظر کپی خور شدنش باشیم . راسته ؟ ( :( :(( :mad: )

من رفتم پرسیدم ایا این حقیقت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلاح میکنم : میگن که لایت ان هایی که با برد جاسپر در خط جدید تولید هستند اون لایت ان ها یه برنامه دیگه می خواد . ایا حقیقت داره ؟ اگه اینجوری باشه که خیلی بده تا صبر کنیم جاسپر بیاد باز باید منتظر کپی خور شدنش باشیم . راسته ؟ ( :( :(( :mad: )

احتمال داره روی همه Jasper ها این نباشه.اما خوب مدل جدیدی از Lite-On دیده شده.
الان 2 مدل وجود داره :

Lite-On DG-16D2S
Lite-On DG-18D2S
البته در مورد دومی مطمئن نیستم که مدلش صحیح باشه.

اولی کپی خور شده اما دومی رو فکر نمی کنم.
ببین تولید کننده اصلی این درایوها Philips & Lite-On هستن.
خوب یعنی وقتی که الایت جاسپر بیاد ما باید صبر کنیم تا درایوش هک بشه یا از این لایت ان های الان ؟
نمیدونم این شایعه راسته یا نه ما که میخوایم جاسپر بگیریم باید صبر کنیم تا لایت ان دوباره هک بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این سوال اصلی من که من میخوام تا تابستون جاسپر بگیرم ایا باید صبر کنم که هک بشن یا بی دردسر میتونم بخرم ؟:(

نميشه درايو lite-on از روش برداشت يه درايو ديگه ، مثلاً هيتاچی روش گذاشت؟ مشکلی پيش مياد؟
نه ولی لایت ان الان بهترین درایو واسه چی میخوای عوض کنی . هزینت میره بالاتر برای کپی خور کردن . ما این همه صبر کردیم تا لایت ان هک بشه . تازه اگر درایو عوض بکنی احتمال بن شدنت هم زیاد میشه .

نميشه درايو lite-on از روش برداشت يه درايو ديگه ، مثلاً هيتاچی روش گذاشت؟ مشکلی پيش مياد؟

درایو Lite-On خیلی خوبه.احتیاجی به تعویضش نیست.اگر هم قصد تعویض داری Hitachi 79 بذار که خوبه و تقریبا با Lite-On در یک سطح هستن.

خوب یعنی وقتی که الایت جاسپر بیاد ما باید صبر کنیم تا درایوش هک بشه یا از این لایت ان های الان ؟
نمیدونم این شایعه راسته یا نه ما که میخوایم جاسپر بگیریم باید صبر کنیم تا لایت ان دوباره هک بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این سوال اصلی من که من میخوام تا تابستون جاسپر بگیرم ایا باید صبر کنم که هک بشن یا بی دردسر میتونم بخرم ؟:(

نگاه کن هنوز معلوم نیست Jasper فقط با مدل دوم باشه یا نه.بهتره دندون رو جیگر بذارید تا بیاد تو بازار و انبوه بشه بعد همه چیز مشخص میشه.

درایو Lite-On خیلی خوبه.احتیاجی به تعویضش نیست.اگر هم قصد تعویض داری Hitachi 79 بذار که خوبه و تقریبا با Lite-On در یک سطح هستن.

.
من آخه يه درايو اضافی دارم..گفتم اگه اين lite-one که شايعه شده بعضی هاش هک نشده ، عوضش کنم اونو بندازم روش..

نه ولی لایت ان الان بهترین درایو واسه چی میخوای عوض کنی . هزینت میره بالاتر برای کپی خور کردن . ما این همه صبر کردیم تا لایت ان هک بشه . تازه اگر درایو عوض بکنی احتمال بن شدنت هم زیاد میشه .
درايو هيتاچی من که کپی خور شده.

فقط فکر کنم مشکل فريمور ميمونه که بايد واسه hitachi رو بريزم روش درسته؟

من آخه يه درايو اضافی دارم..گفتم اگه اين lite-one که شايعه شده بعضی هاش هک نشده ، عوضش کنم اونو بندازم روش..

درايو هيتاچی من که کپی خور شده.

فقط فکر کنم مشکل فريمور ميمونه که بايد واسه hitachi رو بريزم روش درسته؟

مال شما مطمئنا از سری اول هست که مطمئنا کپی میشه.
اما درایوی که دارید اگر 500 بار هم کپی شده باشه،اگر بخواید با Lite-On تعویضش کنید مطمئنا باز هم باید کپی خور بشه... ;)

مال شما مطمئنا از سری اول هست که مطمئنا کپی میشه.
اما درایوی که دارید اگر 500 بار هم کپی شده باشه،اگر بخواید با Lite-On تعویضش کنید مطمئنا باز هم باید کپی خور بشه... ;)
thx

سايت اينترنتی معتبری موجود هست که جسپر رو واسه فروش داشته باشه؟
اگر جايی باشه من به راحتی ميتونم خريد کنم.

thx

سايت اينترنتی معتبری موجود هست که جسپر رو واسه فروش داشته باشه؟
اگر جايی باشه من به راحتی ميتونم خريد کنم.

من جستجو نکردم ببینم هست یا نه.اما روش های تشخیصش سادست.توی صفحه قبل هم فکر کنم گفتم.شاید توی همین دوبی هم پیدا بشه.
یه مقدار صبر کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or