مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن

سلام دوستان تو شهرستان ما تعمير كار خبره كه روشهاي خنك كننده xbox رو انجام بده نيست ولي يه نفر هستش كه باز نسبت به بقيه بهتره آقا من زنگ زدو كه برام xbox رو 12v كنه گفتش كه نميخواد بيارش برات يه فن كامپيوتر (در كل يه فن قويتر) ميندازم روش 100% بدون مشكل كنسولت كار ميكنه حتي گفت كه روي كنسول پسر خودش با چند نفر ديگه هم اين كار رو كرده و جواب داده
ولي من اكثرا تو فروم ها كه ديدم بچه ها گفتن 12v و SD, airflow.....v, انجام بدين و تا حالا نديدم كسي بگه فن قويتر بنداز لطفا راهنمايي كنين اين روش هم جواب ميده

سلام دوستان تو شهرستان ما تعمير كار خبره كه روشهاي خنك كننده xbox رو انجام بده نيست ولي يه نفر هستش كه باز نسبت به بقيه بهتره آقا من زنگ زدو كه برام xbox رو 12v كنه گفتش كه نميخواد بيارش برات يه فن كامپيوتر (در كل يه فن قويتر) ميندازم روش 100% بدون مشكل كنسولت كار ميكنه حتي گفت كه روي كنسول پسر خودش با چند نفر ديگه هم اين كار رو كرده و جواب داده
ولي من اكثرا تو فروم ها كه ديدم بچه ها گفتن 12v و SD, airflow.....v, انجام بدين و تا حالا نديدم كسي بگه فن قويتر بنداز لطفا راهنمايي كنين اين روش هم جواب ميده

هیچ کاری تاثیر واقعی 12v و SDM و همچنین بریدن دو توری پشت کنسول رو نداره!

در مورد قرار دادن فن، فقط معمولاً دوتا راه اصلی دارند، یکی اینکه دوتا فن رو پشت فن های اصلی کنسول قرار میدند که کار همون اینترکولرها رو انجام میده، که زیاد هم بدرد بخور نیست.
دومین هم درایو کنسول رو خارج میکنند و یک الی دو فن رو روی سینک های کنسول نصب میکنند، که بازم با وجود 12v و مکمل های اصلی اون، ارزش این همه تلاش رو نداره.

روش های دیگه رو هم باید دید و بررسی کرد که دقیقاً منظور طرف چی هست، چون نمیشه مستقیاً یک فن بزرگ رو روی کیس بدون مانع نصب کرد.

سایر سوالات رو توی تاپیک مربوطه زیر مطرح کنید
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=8667&page=127

دوستان من مي خوام گيم نت بزنم و توش كنسول بذارم به نظرتون جواب مي ده x360 جاسپر يا نه.
منظورم از نظر سه چراغ شدنو ازين حرفاس آخه قراره روزي 10 - 12 ساعت كار كنه ديگه.نشه يه هويي همه بسوزن بيچاره شم

دوستان من مي خوام گيم نت بزنم و توش كنسول بذارم به نظرتون جواب مي ده x360 جاسپر يا نه.
منظورم از نظر سه چراغ شدنو ازين حرفاس آخه قراره روزي 10 - 12 ساعت كار كنه ديگه.نشه يه هويي همه بسوزن بيچاره شم
جسپر خوبه و من شنیدم بعضی‌ها تا هشت ساعت هم بازی کردن
ولی فکر نکنم 10-12 اونم هر روز بکشه

به نظر من که صبرکن سری جدبد بیاد گرچه اونم معلوم نیست چه جوری باشه

سلام آقا من یک سوال دارم اینکه حالا ما میاییم دستگاه را 12v میکنیم و این ولتاژ را از یک قطعه دیگه میگیریم کم نمیاره دستگاه از نظر ولتاژ چون من همش به نظرم میرسه علت سوختن 360 قبلیم همین 12V بود چون اکثرا 3 چراغ POwer Suplly میداد حالا این چسپر جدید را که گرفتم همین صفحه قبل دوستان گفتن نیازی نیست و منم نمیخوام این یکی را هم بترکونم به خاطر همین فقط همین سوال را جواب بدین که آیا امکان داره این ولتاژ اضافی صدمه ای به اون چیپی که ما ازش ولتاژ میگیریم بزنه

سلام آقا من یک سوال دارم اینکه حالا ما میاییم دستگاه را 12v میکنیم و این ولتاژ را از یک قطعه دیگه میگیریم کم نمیاره دستگاه از نظر ولتاژ چون من همش به نظرم میرسه علت سوختن 360 قبلیم همین 12V بود چون اکثرا 3 چراغ POwer Suplly میداد حالا این چسپر جدید را که گرفتم همین صفحه قبل دوستان گفتن نیازی نیست و منم نمیخوام این یکی را هم بترکونم به خاطر همین فقط همین سوال را جواب بدین که آیا امکان داره این ولتاژ اضافی صدمه ای به اون چیپی که ما ازش ولتاژ میگیریم بزنه
اگر واقعا اصرار داری 12 ولت کنی از آداپتور خارجی استفاده کن !... نمی گم 12 ولت نیاز نیست ولی خرابی جاسپر به پایین ترین حد رسیده ..

بعد از برد فالکون دیگه 12 ولت داخلی به اعضا پیشنهاد داده نشد و برای کسانی که نیاز به 12 ولت و سایر روش های کولینگ داشتند، 12ولت خارجی بهشون همیشه پیشنهاد میشه.

در مورد اینکه آیا واقعاً برای برد جسپر نیاز به روش های کولینگ هست، مطالب زیر رو بخوانید.

انجام روش های Cooling همچون 12v برای بردهای Jasper تا چه حد ضرروی است؟
آیا روش های Cooling جزء ملزومات کنسول XBOX360 است و الگوی مشخصی برای کاربران وجود دارد؟

سلام
دوستان من يدونه ارکيد جاسپر خريدم وقتي بازي ميکنم مرتب صداي فنش کم و زياد ميشه صداي فنش از کنسول قبليم که فالکون بود بيشتره! طبيعيه؟

دوستان من یک x360 آرکید خریدم که serial no & product ID قاب کنسول وخود کنسول با هم نمیخونند یعنی الان قطعات کهنه روش انداختند؟چی کار کنم که مطمئن شم وسایل توشو عوض نکردن؟چه روش های کولینگ رو انجام بدم که به خوبی کار بکنه لطغا لینکشو بذارین.

دوستان من یک x360 آرکید خریدم که serial no & product ID قاب کنسول وخود کنسول با هم نمیخونند یعنی الان قطعات کهنه روش انداختند؟چی کار کنم که مطمئن شم وسایل توشو عوض نکردن؟چه روش های کولینگ رو انجام بدم که به خوبی کار بکنه لطغا لینکشو بذارین.

راهنمای شناسایی کنسول Xbox 360 با مادربُرد Jasper
آیا روش های Cooling جزء ملزومات کنسول XBOX360 است و الگوی مشخصی برای کاربران وجود دارد؟
انجام روش های Cooling همچون 12v برای بردهای Jasper تا چه حد ضرروی است؟

ممنون دوست عزیز متاسفانه فالکون بود مگه آرکید فالکون هم داریم؟حالا چه روش های کولینگی انجام بدم؟هر روشی که واقعا تاثیر داره.

ممنون دوست عزیز متاسفانه فالکون بود مگه آرکید فالکون هم داریم؟حالا چه روش های کولینگی انجام بدم؟هر روشی که واقعا تاثیر داره.

اگر فالکون هست نرو زیر بارش
الآن دیگه توی بازار خیلی کم فالکون پیدا می‌شه
به فروشنده بگو که من نمی‌‌دونستم فالکونه و ...
حالا چند خریدی؟
آرکید فالکون داشتیم
از سال 2009 دیگه برد فالکون تولید نمی‌شه

در مورد روش‌های کولینگ هم من خودم 12 ولت و بریدن توری‌های پشت کنسول با سیم چین و اگر مقدور بود X clamp را پیشنهاد می‌دم

اگر فالکون هست نرو زیر بارش
الآن دیگه توی بازار خیلی کم فالکون پیدا می‌شه
به فروشنده بگو که من نمی‌‌دونستم فالکونه و ...
حالا چند خریدی؟
آرکید فالکون داشتیم
از سال 2009 دیگه برد فالکون تولید نمی‌شه

در مورد روش‌های کولینگ هم من خودم 12 ولت و بریدن توری‌های پشت کنسول با سیم چین و اگر مقدور بود X clamp را پیشنهاد می‌دم
خب دیگه خریدم رفت 250 تومان ممنون از رایهنمای ای که کردی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or