والا من آخرین آماری که دارم کسانی که کنسولشون جاسپر بوده، 3 چراغ ندادن و من یکبار از اشکان عزیز ( ادمین سایت ) پرسیدم و ایشون گفتن اینکار لازم نیستمن میخوام یه آرکید با بر جاسپر بخرم میخواستم بدونم کولینگ (12 ولتی کردن فن و ...) رو لازمه انجام بدم یا نه ؟ و تا حالا آیا کسی از بچه های سایت کنسول جاسپرش 3 چراغ شده؟ ( یه الیت فالکون تلفات دادم نمیخوام این دومیش باشه .) ضمنا من روزی 2 تا 3 ساعت بیشتر بازی نمی کنم .
والا دوستان این موضوع خیلی مهم بوده اما کسی بهش نپرداخته ... والا از ماه ۹ به بعد یک هدسینک کم شده که این اصلا خوب نیست البته روی بردRF هم تغییرات کمی داشته اما مساله مهم اینه که نوشتههای روی چیپست GPU تغییر کرده و این به این معنا هست که چیپست تغییر کرده البته من نمیدونم این تغییری که دادن رو چیپست باعث شده که گرمای کمتری تولید کنه و بهینه تر از قبلی ها شده ی یا نه؟و واسه این موضوع یک هدسینک کم کردن یا اینکه کلا تست کردن دیدن دیگه اونقدر داغ نمیشه اون وقت این هدسینک رو کم کردن توجه کنید که قیمت همون هدسینک اضافه حدود ۱۰ دلار واسشون در میومد و اگه حذفش میکردن از نظر اقتصادی سود خوبی داشته...
این چند تا عکس کمکت می کنه ولی تا اونجایی که من می دونم جاسپر 150 wبچه ها من خواستم يه كنسول بخرم، طرف ميشه جسپره چون تاريخ ساختش مال 1.2009 هست
اما من نگاه كردم ديدم پاورش 175 واته
دستگاه پريميوم 60 گيگه
درايوش فلزيه
آيا ممكنه جسپر هم 175 w باشه؟
من از كجا ميتونم بفهمم اين دستگاه واقعا جسپره؟ (نميتونم از نزديك بر رسيش كنم)
بچه ها من خواستم يه كنسول بخرم، طرف ميشه جسپره چون تاريخ ساختش مال 1.2009 هست
اما من نگاه كردم ديدم پاورش 175 واته
دستگاه پريميوم 60 گيگه
درايوش فلزيه
آيا ممكنه جسپر هم 175 w باشه؟
من از كجا ميتونم بفهمم اين دستگاه واقعا جسپره؟ (نميتونم از نزديك بر رسيش كنم)
من اونجا رو مطالعه كردم..
پاور و آمپر مصرفيش مثل فالكونه..
ولي تاريخ ساختش 1.2009 هست
مگه ممكنه كنسول تاريخ 2009 هم جسپر نباشه؟
من گيج شدم.. لطفا راهنماييم كنيد..