jasper نیاز به فن نداره؟
یعنی بدون کولینگ با خیال راحت میتونم در شرایطی که بازی رو روی هارد ریختم یه کله 4 ساعتو بازی کنم(البته حداکثر)
یکی از پست های قدیمی خودم رو نقل میکنم
همیشه انجام روش های کولینگ جزء دسته کارهای برای بهینه سازی تهویه ی بهتر و سریعتر کنسول معمولاً پیشنهاد میشه.
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=737382&postcount=1774
این کارها یک مکمل برای تهویه ی اصلی کنسول هستش و هیچ وقت جنبه ی توصیه ای نداشته است.
یعنی با انجام اون فقط به قدرت تهویه ی کنسول کمک میکنید در تمام برد ها* و عملاً هیچ گونه ضرری برای کنسول در بر نخواهد داشت
و به نحوی شما درجه حرارت کنسول رو کنترل و ثابت می کنید و میتوانید ساعات بیشتری بازی کنید.
*در تمام بردها: در تمام بردهای کنسول تهویه ی کنسول بدون تغییرات اصلی در چهارچوب خودش باقی مانده...پس شرایط تهویه ای که در برد 4 سال پیش بوده الان تقریباً در برد های جدید هم چنین است.
تفاوت اصلی که میان برد جدید و بردهای قدیمی وجود داره، قرار دادن نوع سینک های بهتر و تکنولوژی جدید قسمت های سخت افزاری کنسول و دو پردازنده های اصلی کنسول می باشد(65nm که حرارت کمتری دارند)، سایر شرایط محیطی کنسول تقریباً دست نخورده است.
در نهایت اگر دوست دارید که با اطمینان بیشتری بازی کنید و ساعات بیشتری از کنسول خود لذت ببرید
میتوانید با انجام چند روش ساده کولینگ توسط یک فرد خبره، بیشتر از قبل و با اطمینان خاطر از کنسول لذت ببرید.
در غیر این صورت، همان تهویه ی استاندارد کنسول میتواند برای شما کافی باشد و با توجه به تفاوت اصلی بردهای جدید که دربالا عرض کردم میتوانید کنسول همیشه پایداری داشته باشید.
کولینگ گرفته از قرار دادن فن و یا ارتقاء فن و حتی نصب سینک جدید، همگی برای افرادی پیشنهاد میشه که حال حوصله ی اینجور کارها رو داشته باشند و بتوانند به خوبی خودشون وضعیت جدید کنسول رو در بهترین وضعیت بهینه پایدار، ساپورت کنند.
در غیر این صورت هیچ وقت به کسی پیشنهاد نمی کنیم که برای جسپر کولینگ لازم هستش