من دیروز یه premium با برد jasper از neXt gen گرفتم 325 تومن خیلی هم باحاله:biggrin1:
آقا فقط يه سوالي. من اگه يه jasper (به احتمال زياد پرميوم) بگيرم، مي تونم 3-2 ساعت باهاش بازي كنم؟ منظورم اينه كه ديگه R.R.O.D. نمي ده؟
شرمنده صفحه هاي قبل كسي جواب واضحي نداده بود.
آقا اینکه 360 رو در مسیر هوا قرار دهیم یعنی کجا بگذاریمش؟
برای ریختن بازی رو هارد تقریبا چند گیگ لازم داریم؟بعد میتونیم پاکشون کنیم؟
وقتی بازی های 360 روی هارد کپی می شن همون image عادی گرفته می شه و فشرده سازی خاصی انجام نمی شه ولی موضوع اینکه طوری ایمیج گرفته می شه که فقط فایل های مربوط به بازی روی هارد کپی می شه نه هر چی که توی دیسک هست برای همینه که حجم تمام بازی ها متفاوته توی هارد کنسول. توی برنامه های هایی مثل xdvdmulleter حجم محتویات اصلی iso نشون داده می شه که اگر نگاه کنید با همون حجم کپی شده روی کنسول یکی هست.تجربه من ثابت کرده اکثر بازیها چیزی بین 5 تا 6.5 گیگ هستند در حالی که اگر بازی را درهارد کامپیوتر iso بگیرید حتی با فرمت ntfs میبینید بیشتر از خود فضای مورد نیاز برای هارد ایکس باکس میشود یعنی 7 الی 8.5 گیگ . فکر کنم هارد ایکس باکس از یک فرمت یا تکنولوژی فشرده سازی خاصی استفاده میکند. اگر کسی اطلاعاتی در این مورد داره ممنوم میشوم
این کار اشتباه هست. کنسول رو در شرایطی بزار که مطمئن باشی هوای خنک و سر بهش می رسه نه اینکه به صورت کاملاً مستقیم و نزدیک به منبع هوای سرد باشه.میخواستم ببینم اگه دستگاه رو روی فن اتاقم که باد یخ ازش میاد بزارم برای خنک شدنش خوبه؟:biggrin1:
با سلام
من یک دستگاه جاسپر خریدم ولی متاسفانه فنی که روی دستگاه قبلیم بود به کابل پاور جاسپر نمیخوره . میخواستم ببینم بدون فن مشکل نداره . اصلاً فن برای این مدل هست یا نه
نه دوست عزیز نمیشه اگه میشد مایکروسافت بدبخت میشد:biggrin1:سلام
يعني ديگه ميشه بازي رو بريزيم رو هارد وبدون ديسك اجراش كنيم؟چطوري؟ميشه توضيح بديد؟اگه جايي آموزشش هست لطفا لينكشو برام بذاريد.