ادامه مطلب:
ماجرای عجیب دزدان قلبها | نقد و بررسی Persona 5 - بازی سنتر
اگه میخواین این جوری به قضیه نگاه کنید منم خیلی از بازی ها رو میشناسم که نصف کیفیت صداگذاری و گرافیک پرسونا 5 هم ندارند.پس نباید از این بخش هم ایراد بگیرید@Minato Arisato
@Phantom Thief
پارسا به اندازه کافی تو تلگرام توضیح دادم بهت.
متاسفانه ایراد هایی که تو میگیری کاملا از نظر من غیر منطقی و غیر قابل هضمه. چرا باید از داستان بازی ایراد بگیرم وقتی 90% بازیها داستانی با کیفیت حتی یک پنجم این عنوان نمیتونن ارائه بدن، چرا باید از داستان ایراد بگیرم؟ صرفا چون داستان بازی کاملا بی نقص نیست؟ متاسفانه داستان کاملا بی نقص در حال حاضر نه تنها از استاندارد های صنعت گیم نیست، بلکه اکثر قریب به اتفاق بازیا تو این مورد به شدت مشکل دارن.
اون بازی ها مطمئنا تو نکات منفیشون ذکر میشه گرافیک و صداگذاری افتضاح.اگه میخواین این جوری به قضیه نگاه کنید منم خیلی از بازی ها رو میشناسم که نصف کیفیت صداگذاری و گرافیک پرسونا 5 هم ندارند.پس نباید از این بخش هم ایراد بگیرید
تازه همین صداگذاری و گرافیک هم میتونه یا نقطه ی قوت ریز حساب بشه یا اصلا ایراد حساب نشه.با این که مشکل داره،خوبا بیشتر از ایراداشه.الان طرز استفاده ای که گرافیک بازی با GUI داره عالیه.یا بخش مبارزات که استفاده کردن از Skill ها که خیلی خوب کار شده
برای داستان هم بازی های دیگه هم هستند که داستانش رو تونسته خیلی خوب اجرا کنه.همین Nier Automato هم تونسته داستانش رو بهتر از P5 اجرا کنه.
این ایراد داستانی P5 که داره قشنگ توی نیمه ی دوم بازی مشخصه.مخصوصا توی ارک پنجم بازی.
همچین چیزی قشنگ نشون میده ضعف اصلی بازی چیه.
ویرایش:
شما از داستان و شخصیت پردازی بازی کلی تعریف کردید،اونم موقعی که کلی مشکل داره این بخش.حالا حساب کنیم طبق حرف شما عمل کنیم و از اونجایی که بازی نسبت به بقیه ی RPG ها بهتر عمل کرده تو این بخش،بیایم ازش ایراد نگیریم.
ولی این دلیل نمیشه که این جوری اغراق بکنید
داستان مخصوص خودش رو داره بنابراين مشكلي پيدا نميكنيدسلام دوستان
من طرفدار بازی های RPG و JRPG هستم ولی هیچکدوم از نسخه های قبلی این بازی رو انجام ندادم
خواستم بدونم اگه شماره های قبل رو بازی نکره باشی باز هم متوجه داستان بازی میشی یا نه؟!
داستان مخصوص خودش رو داره بنابراين مشكلي پيدا نميكنيد
بلهیعنی مثل FF که هر نسخه کلا شخصیتاش هم فرق میکنن؟