ادامه مطلب:
ماجرای عجیب دزدان قلبها | نقد و بررسی Persona 5 - بازی سنتر
بعضی دوستان اشاره کردن که این دفعه اول نیست که شما به این مساله در قبال من اشاره میکنی. با ذکر این نکته که لزومی نداره من برای شما توضیحی یا توجیهی ارائه بدم ولی میدم؛ بنده سرباز هستم و دو ساعت بعد از اینکه نقد هورایزن رو ارسال کردم، برگشتم پادگان آموزشیم و تا دو روز مونده به عید برنگشتم خونه. پس دفعه بعد که خواستید برید بالای منبر و یه نفر دیگه رو مورد قضاوت قرار بدید یه مقدار فکر کنید شاید دلیلی غیر از این چیزایی که بریدید و دوختید داشته باشه.دم منتقد بازیسنتر (محمد) گرم ، همینکه جرات پاسخگویی به نقد کاربرا رو داشته جای تقدیر داره . تاپیکهای دیگه اشکال نقدو منطقی بیان میکنی ، بعضی منتقدین (مثل نقد هورایزن) جرات به خودش نمیده بیاد تبادل نظر کنه ، وقتی ریزه کاریایی که ازش ایراد یک نمره ای در میاد و با فکتو زبان تصویر ثابت میشه منتقد این قسمتو با حساسیت بیجا بولد کرده با سکوتش یعنی اشتباهشو پذیرفته ولی نمیخواد تبادل نظر کنه تا یوقت نقدش خراب نشه ، اصلا همچین کاری معنی نمیده ، همه اشتباه میکنن ، همه یه چیزایی رو از قلم میندازن ، همینکه به نظرات دیگران بابت خوندن نقدش احترام بزاره و پاسخگو باشه حتی بدون دسکاری در نقد جای تشکر داره .
دوستان همچنین (محمد عزیز) لطف دارن که پیگیر این مساله مهم بودن ، ممنون که برخلاف تمایلت ما رو داخل آدم حساب آوردیو توضیح دادی (هی مرد من این پایینم لطفا پاشنه ی کفشتو از زمین بردار ، صدامو میشنوی )، پس خدمت روی کیفیت نقدت تاثیر گذاشته بود .... ، اشک تو چشام جمع شده ، چرا خو زودتر نگفتی بیام آش پشت پاتو حداقل بخورم ، چه وداع باشکوهی ، دو ساعت قبل رفتن چه حماسه ای برامون بجا گذاشتی .. تا مدتها نقلها ازش کردیم ، سخنانتون گویای مطالب اخیر هست ،امیدوارم برای نقد بعدیتون تایم زیادی داشته باشین از اولو آخرش ، عرضی ندارم ، کاملا تفهیم شدم .بعضی دوستان اشاره کردن که این دفعه اول نیست که شما به این مساله در قبال من اشاره میکنی. با ذکر این نکته که لزومی نداره من برای شما توضیحی یا توجیهی ارائه بدم ولی میدم؛ بنده سرباز هستم و دو ساعت بعد از اینکه نقد هورایزن رو ارسال کردم، برگشتم پادگان آموزشیم و تا دو روز مونده به عید برنگشتم خونه. پس دفعه بعد که خواستید برید بالای منبر و یه نفر دیگه رو مورد قضاوت قرار بدید یه مقدار فکر کنید شاید دلیلی غیر از این چیزایی که بریدید و دوختید داشته باشه.
خسته نباشید بابت نقد
منم مثل خیلی از دوستان با هیچکدوم از ایراداتی که از بازی گرفته شده موافق نیستم.
عه جدی؟ممنون نمیدونستمنقد برای بررسی یه بازی نوشته میشه نه برای جلب رضایت خواننده اگر قرار باشه نکاتی که شما باهاش موافقی نوشته بشه، اون میشه نقد شما نه نقد یه نفر دیگه
عه جدی؟ممنون نمیدونستم
وقتی دیدم توی بررسی "آخرین نگهبان" ایراد گرافیک بربازی وارد نشده و توی نقد پرسونا ازش ایراد گرفتن،فکر کردم که نقدی که نوشته میشه نظر یه نفره که فقط رزروش کرده بابت اطلاع رسانی ممنون
مگه جفتشون نباید "بررسی" بازی باشن؟ توی بررسی بازی نظر شخصی حسابه؟O_Oاول اینکه خیلی خوشحالم به اطلاعات شما افزوده شد
دوم اینکه این دو تا بازی رو 2 نفر مختلف نوشتن با نظرات متفاوت. ربطشون به هم جیه؟ میشه توضیح بدین؟
ربات که نقد رو نمینویسه. آدم هست. آدم هم دارای رای و نظر هست. برای همین گفتم دیگه شما با یه جاهایی از نقد مخالفی چون نظر شما بهش نزدیک نیست. چون نظر منتقد این هستمگه جفتشون نباید "بررسی" بازی باشن؟ توی بررسی بازی نظر شخصی حسابه؟O_O
خب این تاپیک اینجا زده نشده که همه ما بیایم واسه دیدگاه منتقد که محترم هم هستن بَه بَه و چَه چَه بزنیم.ما هم میتونیم نظرمونو بگیمربات که نقد رو نمینویسه. آدم هست. آدم هم دارای رای و نظر هست. برای همین گفتم دیگه شما با یه جاهایی از نقد مخالفی چون نظر شما بهش نزدیک نیست. چون نظر منتقد این هست
خب این تاپیک اینجا زده نشده که همه ما بیایم واسه دیدگاه منتقد که محترم هم هستن بَه بَه و چَه چَه بزنیم.ما هم میتونیم نظرمونو بگیم