ماجرای عجیب دزدان قلب‌ها | نقد و بررسی Persona 5

Oakenshield

Fire and Cold Ashes
کاربر سایت
Persona-5-Wallpaper.jpg
پر بی راه نیست اگر نسل هشتم بازی‌های رایانه‌ای را زمان اوج گرفتن دوباره عناوین ژاپنی بدانیم. اگرچه در نسل هفتم به واسطه تصمیمات اشتباه، آزمون و خطاهای متعدد برای به دست گرفتن بازار و صد البته حضور قدرتمند عناوین غربی، سازندگان ژاپنی کم و بیش به حاشیه رانده شده بودند اما در نسل فعلی، به واسطه عبرت گرفتن از یک نسل اشتباه، شاهد عرضه عناوین بسیار خوبی توسط آن‌ها هستیم. عناوینی که در بازار بسیار خلوت این روزها و در میان رقبای ضعیف غربی، به خوبی می‌درخشند. (Nier) ،(NioH) ،(Yakuza) و… مصداق‌های بسیار خوبی برای ادعای فوق هستند...

ادامه مطلب:

ماجرای عجیب دزدان قلب‌ها | نقد و بررسی Persona 5 - بازی سنتر

حوصله نکردم انتقاد بقیه کاربرارو بخونم
اگه تکراریه ببخشید :D
دو مورد اول تا حدودی قابل قبوله اونم نه در حدی که بزرگ باشه و بشه بهش گفت ضعف
ولی بنظرم ایراد سوم درست نیست :-? سیستم آموزش بازی جوریه که توی گذر زمان امکانات جدید رو اضافه میکنه و کارکردن باهاشون رو آموزش میده از طرف دیگه هم بعد از تموم کردن ماموریت شمارو توی محیط بزرگ سرگردان ول نمیکنه که فرد از بازی زده بشه از این جهت برای کسایی که با سبک jprg اشنایی ندارن یا از مبارزات نوبتی خوششون نمیاد بهترین گزینس
درکل با نمره مشکلی ندارم نظر شخصی نویسندس و مطمئنا فقط برای همین موارد نمره کم نشده برای موارد ریز دیگه ای هم بوده که این نمره رو درنظر گرفتید برای خودمم بارها پیش اومده عاشق یه عنوان بشم ولی بنظرم لایق نمره کامل نباشه
صرفا به عنوان یه پیشنهاد میگم که برای نمره کم کردن حتما لازم نیست نقاط ضعف زیادی نام ببرید بنظرم توی این مقاله همون مورد اول کفایت میکرد یا حداقل از کل یک بخش به عنوان ضعف یاد نکنید اشاره کنید که کجای کار مشکل داشته (مثل مورد سوم)
___________________________________________________________________________________

خداوکیلی چجوری با دوبله انگلیسی بازی میکنید من اصلا نمیتونم تحمل کنم حتی nier هم که میگفتن دوبله خوبی داره بعد از تموم کردن بازی زبانش رو به انگلیسی تغییر دادم اولین جمله ای که شنیدم alt+f4 زدم :D

آخرین ویرایش:
خیلی عجیبه
من فکر میکنم که اشکال سومتون دقیقا بایستی به عنوان نکته مثبت بیان بشه !!!!!!
سبک JRPG همیشه سبکی بوده که در اکثر موارد سلیقه خاص میطلبیده و هیچ وقت هم این موضوع نکته منفی برای عناوین این سبک به حساب نیومده
و اتفاقا از این موضوع بگزریم پرسونا 5 دقیقا یکی از عامه پسند ترین عناوین تو این سبکه
دقیقا واقعا از این نظر درود بر ATLUS که برای جذب مخاطب نیومد کلا بازی رو از ریشه عوض کنه
بازی در عین حال که به ریشه هاش به بهترین شکل پایبنده بهترین گزینه برای افراد تازه کار هم هست
به شخصه خودم چند تا از دوستانم رو با این نسخه علاقه مند به این سبک کردم حتی !!!
اصلا این موضوع از فروش بازی در غرب معلومه و نیازی به مثال از طرف خودم نیست

2 اشکال اول هم قابل قبوله اما چیزی نیست که به خاطرش این مقدار نمره کم بشه !!
کلا کم کردن نمره به خاطر گرافیک اونم از یه JRPG واقعا ظلم به بازیه
این اشکال بایستی ذکر بشه اما این مقدار کم کردن نمره به خاطرش ...

دم منتقد بازیسنتر (محمد) گرم :D ، همینکه جرات پاسخگویی به نقد کاربرا رو داشته جای تقدیر داره . تاپیکهای دیگه اشکال نقدو منطقی بیان میکنی ، بعضی منتقدین (مثل نقد هورایزن) جرات به خودش نمیده بیاد تبادل نظر کنه ، وقتی ریزه کاریایی که ازش ایراد یک نمره ای در میاد و با فکتو زبان تصویر ثابت میشه منتقد این قسمتو با حساسیت بیجا بولد کرده با سکوتش یعنی اشتباهشو پذیرفته ولی نمیخواد تبادل نظر کنه تا یوقت نقدش خراب نشه ، اصلا همچین کاری معنی نمیده ، همه اشتباه میکنن ، همه یه چیزایی رو از قلم میندازن ، همینکه به نظرات دیگران بابت خوندن نقدش احترام بزاره و پاسخگو باشه حتی بدون دسکاری در نقد جای تشکر داره .
بعضی دوستان اشاره کردن که این دفعه اول نیست که شما به این مساله در قبال من اشاره میکنی. با ذکر این نکته که لزومی نداره من برای شما توضیحی یا توجیهی ارائه بدم ولی میدم؛ بنده سرباز هستم و دو ساعت بعد از اینکه نقد هورایزن رو ارسال کردم، برگشتم پادگان آموزشیم و تا دو روز مونده به عید برنگشتم خونه. پس دفعه بعد که خواستید برید بالای منبر و یه نفر دیگه رو مورد قضاوت قرار بدید یه مقدار فکر کنید شاید دلیلی غیر از این چیزایی که بریدید و دوختید داشته باشه.

بعضی دوستان اشاره کردن که این دفعه اول نیست که شما به این مساله در قبال من اشاره میکنی. با ذکر این نکته که لزومی نداره من برای شما توضیحی یا توجیهی ارائه بدم ولی میدم؛ بنده سرباز هستم و دو ساعت بعد از اینکه نقد هورایزن رو ارسال کردم، برگشتم پادگان آموزشیم و تا دو روز مونده به عید برنگشتم خونه. پس دفعه بعد که خواستید برید بالای منبر و یه نفر دیگه رو مورد قضاوت قرار بدید یه مقدار فکر کنید شاید دلیلی غیر از این چیزایی که بریدید و دوختید داشته باشه.
دوستان همچنین (محمد عزیز) لطف دارن که پیگیر این مساله مهم بودن :D ، ممنون که برخلاف تمایلت ما رو داخل آدم حساب آوردیو توضیح دادی ^:)^ (هی مرد من این پایینم لطفا پاشنه ی کفشتو از زمین بردار ، صدامو میشنوی:D )، پس خدمت روی کیفیت نقدت تاثیر گذاشته بود .... ، اشک تو چشام جمع شده ، چرا خو زودتر نگفتی بیام آش پشت پاتو حداقل بخورم :((، چه وداع باشکوهی ، دو ساعت قبل رفتن چه حماسه ای برامون بجا گذاشتی .. تا مدتها نقلها ازش کردیم ، سخنانتون گویای مطالب اخیر هست ،امیدوارم برای نقد بعدیتون تایم زیادی داشته باشین از اولو آخرش ، عرضی ندارم ، کاملا تفهیم شدم .

خسته نباشید بابت نقد
منم مثل خیلی از دوستان با هیچکدوم از ایراداتی که از بازی گرفته شده موافق نیستم.

-مشکلات مربوط به صداگذاری تعدادی از کاراکترها
توی دوبله انگلیسی که تحویل داده شده صدای هیچکدوم از کاراکترهایی که من دیدم مشکل نداشته.حداقل نه در اون حدی که شما بیاید همه صداگذاری های عالی رو نادیده بگیرید و دوبله رو یک نقطه منفی در نظر بگیرید.البته خب چه کنیم...شاید همین صداگذاری های عالی مثل Ryuji که خودتم بهش اشاره کردی انتظاراتت رو بالا برده و همه رو در همین حد میخواستی :D دوبله انگلیسی درحد "خیلی خوب" بود.امتیاز اضافه نمیشه ولی منفی هم نیست.درضمن شما با دوبله انگلیسی حال نکردی؟مگه نگفتی دوبله ژاپنی عالیه؟هرکس حال نکرد میتونه با دوبله ژاپنی بازی کنه.تو که کار به این نداری که کدوم رو ATLUS USA آماده کرده و کدومشو ATLUS JP؟هردوتا دوبله در اختیار گیمر قرار داده شده و میشه از جفتشون استفاده کرد که این نه تنها منفی نیست!بلکه نقطه قوت بازی هم حساب میشه!

-گرافیک تکنیکی بازی در حد استاندارهای این نسل نیست
واقعا واسم جالبه.دیگه من کمتر جایی میبینم که بازی رو از لحاظ گرافیکی قضاوت کنن.وقتی شما داری یه بازی رو از لحاظ بصری (:D) میسنجی فقط گرافیک اهمیت نداره.جدا از این که گرافیک بازی بد نبود، استایل فوق العاده هنرمندانه بازی توی بازی برای طراحی منوها،مراحل،محیط زندگی و و و و... استفاده شده باعث میشه که نه تنها گیمری که داره 100 ساعت رو با بازی میگذرونه اذیت نشه،بلکه لذت هم ببره.پس اینم واسه من و خیلی های دیگه که نمونه هاش رو میتونید بالای پست بنده ببینید ایراد حساب نمیشه.

-بازی به عنوان یک اثر پیشرو تلاش چندانی برای جذب مخاطب جدید برای سبک JRPG نمی‌کند
من اصلا نمیدونم باید واسه این چی بگم.
فقط بگو یه عدد بگو که نشون بده میخوای چند نفر رو نشونت بدم که اولین JRPGشون بوده و عاشقش شدن؟:))
---
ولی خب چه کنیم؟... انگار که بازی اینقدر شاهکار بوده که انتظار ملت بالا رفته

آخرین ویرایش:
خسته نباشید بابت نقد
منم مثل خیلی از دوستان با هیچکدوم از ایراداتی که از بازی گرفته شده موافق نیستم.

نقد برای بررسی یه بازی نوشته میشه نه برای جلب رضایت خواننده :دی اگر قرار باشه نکاتی که شما باهاش موافقی نوشته بشه، اون میشه نقد شما نه نقد یه نفر دیگه :-"

نقد برای بررسی یه بازی نوشته میشه نه برای جلب رضایت خواننده :D اگر قرار باشه نکاتی که شما باهاش موافقی نوشته بشه، اون میشه نقد شما نه نقد یه نفر دیگه :-"
عه جدی؟ممنون نمیدونستم :-bd
وقتی دیدم توی بررسی "آخرین نگهبان" ایراد گرافیک بربازی وارد نشده و توی نقد پرسونا ازش ایراد گرفتن،فکر کردم که نقدی که نوشته میشه نظر یه نفره که فقط رزروش کرده :-bd بابت اطلاع رسانی ممنون

• Like
Reactions: S0lid Snake
عه جدی؟ممنون نمیدونستم :-bd
وقتی دیدم توی بررسی "آخرین نگهبان" ایراد گرافیک بربازی وارد نشده و توی نقد پرسونا ازش ایراد گرفتن،فکر کردم که نقدی که نوشته میشه نظر یه نفره که فقط رزروش کرده :-bd بابت اطلاع رسانی ممنون

اول اینکه خیلی خوشحالم به اطلاعات شما افزوده شد :دی

دوم اینکه این دو تا بازی رو 2 نفر مختلف نوشتن با نظرات متفاوت. ربطشون به هم جیه؟ میشه توضیح بدین؟

اول اینکه خیلی خوشحالم به اطلاعات شما افزوده شد :D

دوم اینکه این دو تا بازی رو 2 نفر مختلف نوشتن با نظرات متفاوت. ربطشون به هم جیه؟ میشه توضیح بدین؟
مگه جفتشون نباید "بررسی" بازی باشن؟:) توی بررسی بازی نظر شخصی حسابه؟O_O

من با نمره زیاد مشکلی ندارم،چون خودم هم میخواستم نمره بدم میومدم بین 9 و 9.5 نمره میدادم.
ولی ایراد هایی هم که گرفتید هم همون طور که بهتون گفتم چیزی نیستش که بیاین ازش نمره کم کنید
مخصوصا برای بخش سومی که ایراد حساب نمیشه.هر کسی سلیقه ای داره،ممکنه یکی از سبک بازی خوشش بیاد یکی هم نه.این دیگه به سبک بازی ربطی نداره(تازه همین الانش یک عده هستند که اهل JRPG نیستند و از بازی خیلی خوششون اومده)
میخواین ایراد جزیی بگیرید حداقل میرفتید از داستان و شخصیت هاش از این ایراد ها میگرفتید. الان داستان و شخصیت های بازی با این که خوب حساب میشه، مشکلاتی داره که بعضی اوقات به لذت بازیکن از داستان بازی لطمه میزنه.مخصوصا توی نیمه ی دوم بازی که کلا طرز روایتش خیلی بهم میخوره و قشنگ میشه حس کرد که یک بخش های بازی خوب اجرا نشده و با عجله انجام شده
باز اگه از این مورد ایراد میگرفتید و به خاطرش نمره کم میکردید منطقی تر بودش تا این ایراد هایی که گرفتید

آخرین ویرایش:
مگه جفتشون نباید "بررسی" بازی باشن؟:) توی بررسی بازی نظر شخصی حسابه؟O_O
ربات که نقد رو نمینویسه. آدم هست. آدم هم دارای رای و نظر هست. برای همین گفتم دیگه شما با یه جاهایی از نقد مخالفی چون نظر شما بهش نزدیک نیست. چون نظر منتقد این هست

ربات که نقد رو نمینویسه. آدم هست. آدم هم دارای رای و نظر هست. برای همین گفتم دیگه شما با یه جاهایی از نقد مخالفی چون نظر شما بهش نزدیک نیست. چون نظر منتقد این هست
خب این تاپیک اینجا زده نشده که همه ما بیایم واسه دیدگاه منتقد که محترم هم هستن بَه بَه و چَه چَه بزنیم.ما هم میتونیم نظرمونو بگیم

خب این تاپیک اینجا زده نشده که همه ما بیایم واسه دیدگاه منتقد که محترم هم هستن بَه بَه و چَه چَه بزنیم.ما هم میتونیم نظرمونو بگیم

صد در صد. اصلا تاپیک زده میشه که نظر بدین. اگر قرار باشه شما نظر ندین که دیگه ما برای چی نقد بنویسیم؟ متن باید خواننده داشته باشه. اون کامنت من هم در راستای تبادل نظر در فروم بود نه اینکه بخوام به شما بگم نظر نده.

• Like
Reactions: HalfLife G
البته این منطق که هر چیزی توی نکات منفی بازی ذکر شده، یه عددی از نمره بازی کم کرده یا هر چیزی که توی نکات مثبت هست به عدد نمره بازی اضافه کرده، منطق درستی نیست. خیلی وقت ها ایرادهایی وجود داره که قابل چشم پوشیه ولی بازم ایراد محسوب میشه. خیلی وقت ها هم بازی هایی هستن که ایراد خاصی ندارن ولی در مجموع ارزش نمره کامل رو هم ندارن. اینها چیزایی هست که برمیگرده به منتقد و طرز تفکر و ذهنیتش. همون چیزی که بهش میگین نظر شخصی. اینکه یه موردی از نظر بقیه ارزش کم کردن نمره رو نداره، میتونه از نظر یه نفر دیگه داشته باشه. کلا نقد و بررسی مقوله پیچیده ای هست و به این سادگی نیست که لیست نکات منفی بازی رو در بیاری، به ازای هر نکته، 0.25 یا 0.5 نمره کم کنی و نمره نهایی از جمع و تفریق این اعداد بدست بیاد.

متاسفانه من چون فیزیکی میخواستم فقط چند روزه بازی رو تهیه کردم و نمیتونم هنوز نظره نهایی بدم ، با وجود زحمتی که بابت نقد کشیدید و احتمالا حدود 100 ساعت زمانی که برا بازی گذاشتید ولی به نظرم نقدتون خیلی خوب نبود اینم بگم که با نمره کلی هیچ مشکلی ندارم ولی به نظرم شما برا نمره نهاییتون نکات منفی خواستید پیدا کنید که دو تاش به نظره من اصلا درست نیست حالا چه نمره کم شه براش چه نشه فرقی نداره . تا اینجا که بازی کردم گرافیک بازی با توجه به سبکش هیچ گونه مشکلی نداره که نکته منفی برا کم کردن نمره تلقی بشه ، نکته منفی دیگه ای که گفتید با کمال احترام خیلی عجیب غریبه ! {بازی به عنوان یک اثر پیشرو تلاش چندانی برای جذب مخاطب جدید برای سبک JRPG نمی‌کند} این نکته منفی رو من متاسفانه کلا درک نمیکنم ! من نمیدونم شما چقدر jrpg بازی کردید و در موردش اطلاعات و تخصص دارید ولی کسی که به قول معروف jrpg بازه و بازی مثل پرسونا رو بازی میکنه کاملا تکلیفش مشخصه که چی میخواد از این بازی و این جمله ای که گفتید کلا بی معنی میشه به نظرم ، حتی اگر مخاطب جدید هم باشه بازم مشکلی تو درک چه دنیای بازی چه گیم پلی وجود نداره مگر اینکه کلا با سلیقه این مخاطبین جور در نیاد که خیلی طبیعیه برا همچین بازی
بازم تشکر بابت نقد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or