من الان 2تا مشکل جدی دارم:
1-مودمم داغون شده هی DC میشه و دهنمُ صاف کرده
2-به احتمال زیاد تا چندروزه اینده باید برم سفر
پس به احتمال 80% دیگه نمیتونم جام ادامه بدم:d
پ.ن:پوریا کاپ قهرمانی که میبری بالای سرت پیراهنه من تنت باشه:dقسمت نشد دبلت کنم:dپ.ن1:کمی تا قسمتی هم فضای تاپیک شبیه مهدِکودک شدهدیدم نیستی 2باره خودمُ کشیدم کنار:d
پ.ن2:محسن
پ.ن3:جون,جان,جون
تکلیفه من چی شد ؟
نه ه ه ه ه
رضا تو باید انتقام جفتمون توی کاپ قبلی رو میگرفتی ی ی ی :cry:
========
من از امروز نتم وصل شده ، به محمد رضا گفتم اگه میشه کاریش کرد بیام ولی جوابی نداد ،
عیب نداره با محمدرضا قرار بود بعد این جام یکی دیگه راه بندازیم ، ایشالا جام بعد هردومون با هم باشیم :bighug:
اگه میبینید آنلاین نشدم چون بن شدم همش تقصیر حبیبِ ..... :biggrin1:
شما بازیتون 3-0 به نفع شما تموم شد!
- - -ویرایش - - -
داش شرمنده من اصن 2 روزه نبودم،والا جای خالی که چی بگم،جای سوزن انداختنم نیس :d اگه میخوای به حای خودم شرکت کن تو مسابقات
- - -ویرایش - - -
دوستان از امشب رسما :d لیگ آغاز میشه،بازی هاتون رو انجام بدید تا نفر دهم برسه،آقایون saye04,AMIR-M-CR7,hesamtotti10 و yasharking
اگر تا امشب بازی هاتون رو انجام ندید دیگه از لیگ حذف میشید و بازی فینال بین IMAD-etesalat و AMIIIN01 انجام میشه،یاعلی
خودم امشب و فردا شب نیستم چون فردا و پس فردا امتحان دارم اگر هم دیدید ایدیم آنلاین هست من نیستم داداشمه(نشون به این نشون که فقط world cup میزنه )
اقا این رضا ترسید من تو این دور حالشو بگیرم رفتمن الان 2تا مشکل جدی دارم:
1-مودمم داغون شده هی DC میشه و دهنمُ صاف کرده
2-به احتمال زیاد تا چندروزه اینده باید برم سفر
پس به احتمال 80% دیگه نمیتونم جام ادامه بدم:d
پ.ن:پوریا کاپ قهرمانی که میبری بالای سرت پیراهنه من تنت باشه:dقسمت نشد دبلت کنم:dپ.ن1:کمی تا قسمتی هم فضای تاپیک شبیه مهدِکودک شدهدیدم نیستی 2باره خودمُ کشیدم کنار:d
پ.ن2:محسن
پ.ن3:جون,جان,جون
این لیگ جدید نیست...همون لیگه که در واقع به مرحله ی دوم رسیده...عاقا منم هستم لیگ جدید اسم منم بنویسید ای دی پی اس ان aLiResistant
نکنه اسما رو همه نوشتید تموم شده
وسط تابستون امتحان چی داری؟ :d
عاقا منم هستم لیگ جدید اسم منم بنویسید ای دی پی اس ان aLiResistant
نکنه اسما رو همه نوشتید تموم شده
من ديروزم آنلاين بودم ولي دوستمون آقاي sayeh04 نيومد و براشم پيام گذاشتم كه بيا بازي كنيم ولي همچنان نبود. امروزم بازم از ساعت هاي 6 ببه بعد ميام و ديگه اميدوارم كه sayeh جان بياد.
دمت گرم محمدرضا ، تا همین جاش هم خیلی زحمت دادم بهت ، ایشالا جام بعدی هستمشما بازیتون 3-0 به نفع شما تموم شد!
- - -ویرایش - - -
داش شرمنده من اصن 2 روزه نبودم،والا جای خالی که چی بگم،جای سوزن انداختنم نیس :d اگه میخوای به حای خودم شرکت کن تو مسابقات
بزن ما لیگ بازی کنیم دیگهبچه ها چرا انقد تنبل بازی در میارید اخه :d
حالا چون 2،3 روزه نمیتونم آن شم شما هم نباید بازی هاتون رو انجام بدید؟ :-o یکم مسئولیت پذیری خوبه ها،والا :d
بازی امیر و سایه چون سایه نبود 3-0 به نفع امیر و بازی یاشار و حصام خود حصام گفته 3-0 بزنیم به نفع یاشار
خواهشا امروز حداقل یه دونه از بازی هاتون رو انجام بدید :d
تو این لیگ اشکمو دراوردید :d
بزن ما لیگ بازی کنیم دیگه
l-)