لیگ یا جام جهانی FIFA

• Thread starter Thread starter mrh3ds
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوس دارید جام به چه صورت انجام شه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    68
ممنون محمد رضا. فقط من امتيازم 15 هستش ولي 11 امتياز تو جدول زده شده.

و راستي نحوه مراحل حذفي چجوريه؟ به صورت قرعه كشي خريفاي حذفي شناخته ميشن يا طور ديگه اي هست؟

سلام شرمنده همشو درست زدم جز امتیاز :x
به صورت قرعه کشی با مثلا بیشترین امتیاز با کمترین امتیاز!

منم بازی آخرمم انجام دادم سه هیچ IMADرو بردم............... منم بلیط دور دوم روگرفتم:d:xهوادارامم راضین شکرخدا نگاشون بکنین.اینم موج مکزیکی:))
:groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave:

سلام به همه...آقا من مثل چی دوس دارم توی جام هاتون شرکت کنم ولی خوب اصلا نمیفهمم کی شروع میشه و کی تموم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا من باید چه کنم؟؟؟؟؟؟

- - - ویرایش - - -

سلام به همه...آقا من مثل چی دوس دارم توی جام هاتون شرکت کنم ولی خوب اصلا نمیفهمم کی شروع میشه و کی تموم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا من باید چه کنم؟؟؟؟؟؟
بعد از یک هفته دیگه حداقل 2روزی یک بار این تاپیک دنبال کن تا بفمهی;)

- - -ویرایش - - -

...:|:|:|

پست اول آپدیت شد،دوستان از امشب میتونید بازی هاتون رو انجام بدید
بازی های لیگ به صورت رفت و برگشت هست و هر 2 بازی رو میتونید همزمان انجام بدید و یا با هم توافق کنید که توی روزای دیگه بازی هارو انجام بدید،ولی فقط تا
جمعه ی هفته ی دیگه زمان دارید که همه ی بازی هاتون رو انجام بدید
بازی های مرحله حذفی هم به صورت تک بازی هست
فقط حریف اقا مهدی(imad) فردا معلوم میشه،بین یاشار و معین یه نفر انتخاب میشه
از گروه ما همه اومدن بالا :lol: :d :)) =))

خب یاشار و معین رو باهم از گروه بیاربالا:d

- - -ویرایش - - -

پست اول آپدیت شد،دوستان از امشب میتونید بازی هاتون رو انجام بدید
بازی های لیگ به صورت رفت و برگشت هست و هر 2 بازی رو میتونید همزمان انجام بدید و یا با هم توافق کنید که توی روزای دیگه بازی هارو انجام بدید،ولی فقط تا
جمعه ی هفته ی دیگه زمان دارید که همه ی بازی هاتون رو انجام بدید
بازی های مرحله حذفی هم به صورت تک بازی هست
فقط حریف اقا مهدی(imad) فردا معلوم میشه،بین یاشار و معین یه نفر انتخاب میشه
از گروه ما همه اومدن بالا :lol: :d :)) =))

بابابذار اول حذفی تموم بشه .........هروقت نفردهم مشخص شد لیگ رو راه بنداز..........b-)

حااااااااجی منو بزا جاش قربون دستت :)

داش 21 نفر شبانه روزی 2 هفته بازی کردن تا رسیدن این مرحله،بعد یهویی اومدی میگی منو بزار جاش؟ :lol: :d

- - -ویرایش - - -

خب یاشار و معین رو باهم از گروه بیاربالا:d

- - -ویرایش - - -

بابابذار اول حذفی تموم بشه .........هروقت نفردهم مشخص شد لیگ رو راه بنداز..........b-)

ok

بچه ها وقتی تکلیف حدفی مشخص شد لیگ شروع میشه،یاعلی

دوستانی که مرحله حذفی هستن از امشب استارت بزنن تا سریعتر تکلیف نفر دهم مشخص شه

بازیم با نیما جان 6-1 باختم :d بعدش با یاشار بازی کردم سه به دو جلو بودم دقیقه نود رد شده بود توپه می امد این طرف زمین داور سوت زده بود نتم قطع شد من با یاشار جان توافقم نشد گفتم هرچه محمد رضا بگه قبول دارم اقا محمد رضا گل خودت تصمیمی بگیر ؟؟؟

آخرین ویرایش:
بازیم با نیما جان 6-1 باختم :d بعدش با یاشار بازی کردم سه به دو جلو بودم دقیقه نود رد شده بود توپه می امد این طرف زمین داور سوت زده بود من با یاشار جان توافقم نشد گفتم هرچه محمد رضا بگه قبول دارم اقا محمد رضا گل خودت تصمیمی بگیر ؟؟؟

دقیقه نود ردشده بود بعد قطع شد:))؟خب بابا دیگه بازی رو تموم کنین بره بخاطر یه دقیقه.........

- - -ویرایش - - -

خداییش این یاشاری که من میشناسم توکاپ قبل هم کلا جر زد............. جام قبل تادقیقه20 سه تاخورد ازم بعد اینترنتش روقطع کرد....بعدگفتم بیا ادامه ش گفت باشه بعد هرچی اینوایت دادم نیامد وساین اوت شد......... اصلا یه وضعیه این یاشار.........:-s

بازی من و:x معین :xجون 6-1 به نفع من
بازی با یاشارم :-&پی ام میده میگه یه رب دیگه بزنیم لیگو گفتم باشه یه ساعت منتظرش بودم بعد میاد میگه بازی ندارم باتو:-&
2تا 3 - 0 مشتی ملات دار بزن پاچش تا درس عبرتی بشه واسه کسایی که به لیگ احترام نمیزارن >:)
خواهشا اگه میشه جدول گروه 2 رو اپدیت کن و تو یه پست بزار حالشو ببریمb-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or