Yashar King
کاربر سایت
من دوشنبه شب بازی رو میذارم دانلود شه که تا فرداش تموم شه لطفا کسایی که بازیاشون با من مونده سه شنبه بیاین بازی کنیم
ممنون محمد رضا. فقط من امتيازم 15 هستش ولي 11 امتياز تو جدول زده شده.
و راستي نحوه مراحل حذفي چجوريه؟ به صورت قرعه كشي خريفاي حذفي شناخته ميشن يا طور ديگه اي هست؟
بعد از یک هفته دیگه حداقل 2روزی یک بار این تاپیک دنبال کن تا بفمهیسلام به همه...آقا من مثل چی دوس دارم توی جام هاتون شرکت کنم ولی خوب اصلا نمیفهمم کی شروع میشه و کی تموم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا من باید چه کنم؟؟؟؟؟؟
- - - ویرایش - - -
سلام به همه...آقا من مثل چی دوس دارم توی جام هاتون شرکت کنم ولی خوب اصلا نمیفهمم کی شروع میشه و کی تموم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا من باید چه کنم؟؟؟؟؟؟
پست اول آپدیت شد،دوستان از امشب میتونید بازی هاتون رو انجام بدید
بازی های لیگ به صورت رفت و برگشت هست و هر 2 بازی رو میتونید همزمان انجام بدید و یا با هم توافق کنید که توی روزای دیگه بازی هارو انجام بدید،ولی فقط تا جمعه ی هفته ی دیگه زمان دارید که همه ی بازی هاتون رو انجام بدید
بازی های مرحله حذفی هم به صورت تک بازی هست
فقط حریف اقا مهدی(imad) فردا معلوم میشه،بین یاشار و معین یه نفر انتخاب میشه
از گروه ما همه اومدن بالا :d
حااااااااجی منو بزا جاش قربون دستت
خب یاشار و معین رو باهم از گروه بیاربالا:d
- - -ویرایش - - -
بابابذار اول حذفی تموم بشه .........هروقت نفردهم مشخص شد لیگ رو راه بنداز..........b-)
بازیم با نیما جان 6-1 باختم :d بعدش با یاشار بازی کردم سه به دو جلو بودم دقیقه نود رد شده بود توپه می امد این طرف زمین داور سوت زده بود من با یاشار جان توافقم نشد گفتم هرچه محمد رضا بگه قبول دارم اقا محمد رضا گل خودت تصمیمی بگیر ؟؟؟