AMIR DRAKE
کاربر سایت
خوب دوستان همگروهي به سلامتي دسته ما هم رسيد و من از امروز حول و حوش ساعت هاي 6 بغد از ظهر به بعد هستم.
لاشخورخدایی کاشکی یه فیلم از بازیمون گرفته بودیم گلارو میدیدین:d.هی میره گوشه سانت میکنه من میرم گوشه میگم اه خوشم نمیاد اینطوری گل بزنم برمیگردم:dبدشانسیمم که دیگه معلوم شده.1گلم بخورم دیگه دفاع نمیکنم با راموسم حمله میکنم که دیگه ضدحمله میخوریمو ازین حرفاخب بلاخره به pc رسیدم:d
داداش زیادی تند نمیری؟ بیای به یکی از پرافتخارترین دروازبان های تاریخ بگی کوتوله دیگه خیلی حرفه حالا چون چندتا توپ ازت گرفت شده...
حالا باگ یا هرچی دیگه بچه بازی نداره که...جنبه داشته باشین
/
سر این جریان نویر والا اونقدرها هم باگ نیست بنده خدا:d من دیگه انواع و اقسام گل بهش زدم امروزم 1چیپ از پشت 18 زدم بهش شده بود در حد پینتو:d این پوریا هم فقط سانتر میکنه با اون گولاخ هد میزنه :d حالا بارسا 1چیزی ولی این تاکتیکش جلوی دورتموند مثله شوخی میمونه
/
راستی من تا فردا شب نیستم...کلا این سیستمه رفت و برگشت خیلی مسخره است خب همون اول بار 2تا بازی سریع انجام بدیم بره پی کارش دیگه:d اخه مگه بازیکنا خسته میشن که پشت سره هم بازی کنیم مثلا بازی اول انجام میدیم تا 2باره من باشم طرف باشه تو خونه کی بوده نبوده و..خو پیر میشیم دیگه:d
/
منم 3تا بازی انجام دادم رفت با محسن بود که 2-1بردم و برگشت هم 5()-0 بردم:d(ماله چندروزه پیشه) 3ومی هم امروز با KIllmex بازی کردم و 6-1 بردم/خسته نباشی برادر خداقوت
چرا احسان خط زدی؟ من باهاش کار دارم بعده محسن نوبته اونهصادقم بمیری با این نت عوض کردنت:d
خب بلاخره به pc رسیدم:d
داداش زیادی تند نمیری؟ بیای به یکی از پرافتخارترین دروازبان های تاریخ بگی کوتوله دیگه خیلی حرفه حالا چون چندتا توپ ازت گرفت شده...
حالا باگ یا هرچی دیگه بچه بازی نداره که...جنبه داشته باشین
/
سر این جریان نویر والا اونقدرها هم باگ نیست بنده خدا:d من دیگه انواع و اقسام گل بهش زدم امروزم 1چیپ از پشت 18 زدم بهش شده بود در حد پینتو:d این پوریا هم فقط سانتر میکنه با اون گولاخ هد میزنه :d حالا بارسا 1چیزی ولی این تاکتیکش جلوی دورتموند مثله شوخی میمونه
/
راستی من تا فردا شب نیستم...کلا این سیستمه رفت و برگشت خیلی مسخره است خب همون اول بار 2تا بازی سریع انجام بدیم بره پی کارش دیگه:d اخه مگه بازیکنا خسته میشن که پشت سره هم بازی کنیم مثلا بازی اول انجام میدیم تا 2باره من باشم طرف باشه تو خونه کی بوده نبوده و..خو پیر میشیم دیگه:d
/
منم 3تا بازی انجام دادم رفت با محسن بود که 2-1بردم و برگشت هم 5()-0 بردم:d(ماله چندروزه پیشه) 3ومی هم امروز با KIllmex بازی کردم و 6-1 بردم/خسته نباشی برادر خداقوت
چرا احسان خط زدی؟ من باهاش کار دارم بعده محسن نوبته اونهصادقم بمیری با این نت عوض کردنت:d
اصن محمد رضا هست...؟؟؟؟؟؟
جدول چرا آپدیت نمیشه...؟؟؟؟؟
محمد رضا کمک خواستی بگو رفیق...
اری هست :d
هستم ولی خستم!مثه دختری که تازه پارک دوبل زده
نه داش کمک نمیخوام دمت گرم،فقط کاش بچه ها بیشتر همکاری میکردن و درست بازی هاشون رو انجام میدادن نه اینکه وسط لیگ یادشون بیاد که نمیتونن بازی کنن!!
مثلا yasharking اصن خبری ازش نیست!!! واسش پ.خ هم فرستادم ولی جواب نمیده!
احسان هم (salar-dariush) که میخواد بره سربازی!!حالا بازم خدا خیرش بده که خبر داد نمیتونه بازی کنه! یاشار که اصن خبری از خودشم نیست!
گروه های دیگه هم یکی دو نفر هستن اینجوری!
خوب دوستان همگروهي به سلامتي دسته ما هم رسيد و من از امروز حول و حوش ساعت هاي 6 بغد از ظهر به بعد هستم.
سلام من نتیجه هارو نفهمیدم درست!! نمیدونم کدوم رو قبلا تو جدول قرار دادم! لطفا بازی هایی که انجم دادی رو خلاصه بنویس تا جدول رو اپدیت کنم،مرسی
پست اول آپدیت شد البته به جز نتیجه بازی رضا،وقتی نتیجه هارو گفت ویرایش میکنم دوباره...
ساعت 11:30 به بعد من میامخوب دوستان همگروهي به سلامتي دسته ما هم رسيد و من از امروز حول و حوش ساعت هاي 6 بغد از ظهر به بعد هستم.
دااش گلم اگه کسی تو مدت زیادی بازی نکرد باید حذف شه
یکی پی ام داده جایگزین شه
- - -ویرایش - - -
5روز ساعت 6 منتظرت بودم نبودی دااش
ساعت 11:30 به بعد من میام
احتمالا اون بنده خدا درست گفته...مشکل از آنالوگ شما نیست...شما وقتی دسته رو باز میکنی ی لاستیک مشکی رنگ زیر کیت و اون ورقه ی نازک هست که اون لاستیک به خاطر زیاد کار کردن دسته نازک شده...شما باید اون لاستیکو از زیرش با ی چیزی زخیم تر کنی حالا دستمال کاغذی یا چسب یا هر چیز دیگه ای...دستت درست میشه...راستي دوستان اگه ديديد در هنگام بازي كردن با من بازيكنام تكنيك ميريزن به جان خودم منو جو نگرفته دسته را جو گرفته:d
تعميركاره آنالوگ سمت راستشو درست نكرد و ميگه اصلا خراب نيست به خاطر همين گاهي وقت ها قاطي ميزنه و باعث ميشه بازيكنا تكنيك بزنن..