لیگ یا جام جهانی FIFA

• Thread starter Thread starter mrh3ds
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوس دارید جام به چه صورت انجام شه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    68
بازی من با محمد رضا(mrh3ds):

میزبان محمد رضا بازی ۵-۱ شد به نفع من:whistling:

اون یه گلی خوردم نفهمیدم چجوری شد یهو نویر از دروازه فرار کرد:d

بازی من با محمد رضا(mrh3ds):

میزبان محمد رضا بازی ۵-۱ شد به نفع من:whistling:

اون یه گلی خوردم نفهمیدم چجوری شد یهو نویر از دروازه فرار کرد:d

خب میخوام 2 نفر رو با هم اشنا کنم!!

نویر باگ،باگ نویر :))

با رونالدو پشت 18 زدم کنجه کنج!! بعد مثه بنز پرید مشتش کرد:| اگه رونالدو نبود چه بسا جمع میکرد توپ رو :| :| :))
اصن بایرن باگه کلا! 5 تا گل رو روی سانتر و 5 تارو هد خوردم :| فک کنید ریبری رو سر راموس هد زد :)) =))
بازی من و معین هم 2-2 شد!
رونالدو دقیقه 90 گل 100% رو نزد :|
اخر نشم تو گروه صلوات:))

راستی بچه های گروه 2، از یاشار خبری نیست انگار/:)!! احسانم که گفت خطش بزنم:|!!! صادق هم که نتش وصل نشده:))
با این حساب یاشار و احسان خط میخورن و میتونید بازی های برگشت رو انجام بدید تا صادق بیاد!!!=))

خب میخوام 2 نفر رو با هم اشنا کنم!!

نویر باگ،باگ نویر :))

با رونالدو پشت 18 زدم کنجه کنج!! بعد مثه بنز پرید مشتش کرد:| اگه رونالدو نبود چه بسا جمع میکرد توپ رو :| :| :))
اصن بایرن باگه کلا! 5 تا گل رو روی سانتر و 5 تارو هد خوردم :| فک کنید ریبری رو سر راموس هد زد :)) =))
همچین میگی بایرن باگه انگاری خودت تیم آفتابه سازی رو برداشته بودی:d
رئالی که برداشتی خودش همه ی این باگارو یه جا داره :d
در مورد نویرم که قبول دارم باگه ولی خوب خداییش کل شوتات رو هم رفته 5 تا نشد میگی نویر همه رو جمع کرد :d
همه ی گلاییم که زدم فکر کنم از رو کرنر بود /:)

همچین میگی بایرن باگه انگاری خودت تیم آفتابه سازی رو برداشته بودی:d
رئالی که برداشتی خودش همه ی این باگارو یه جا داره :d
در مورد نویرم که قبول دارم باگه ولی خوب خداییش کل شوتات رو هم رفته 5 تا نشد میگی نویر همه رو جمع کرد :d
همه ی گلاییم که زدم فکر کنم از رو کرنر بود /:)

خب تو حساب کن من با رونالدو شوت میزدم نویر میگرفت بعد تو از اونور هی گل میزدی ،تو بودی روحیه برات میموند شوت بزنی دیکه؟:d

با اینکه با این نتیجه بردی ولی به نظرم نسبت به بازی ای که با دورتموند باهام انجام دادی خیلی ضعیف تر بودی،فقط من بد شانسی اوردم که رو کرنر و سانتر گل خوردم!

آخرین ویرایش:
بازی من و to hell
۲-۱ باختم
از ابن به بعد اگه با رعال بازی داشتم ۳-۰ بزنید :@
اخه چرا اون کوتوله (کاسیاس) اینقد قویه ؟؟ :@
کلا رعال رعال به سه بازی کن خلاصه میشه
رونالدو
کلنگ (بیل)
کاسیاس
فیفا ۱۵ بیاد راحت شیم از دست این باگ ها

خب تو حساب کن من با رونالدو شوت میزدم نویر میگرفت بعد تو از اونور هی گل میزدی ،تو بودی روحیه برات میموند شوت بزنی دیکه؟:d
به جان خودم یه ذره دقت کنید توپ راحت میره تو دروازه ی نویر:d

الان با رضا بعضی وقتا بازی میکنم هر شوتی که میزنه میره تو گل/:)

بازی من و to hell
۲-۱ باختم
از ابن به بعد اگه با رعال بازی داشتم ۳-۰ بزنید :@
اخه چرا اون کوتوله (کاسیاس) اینقد قویه ؟؟ :@
کلا رعال رعال به سه بازی کن خلاصه میشه
رونالدو
کلنگ (بیل)
کاسیاس
فیفا ۱۵ بیاد راحت شیم از دست این باگ ها

البته وقتي فيفا 15 بياد با اين وضعيتي كه من از رئال ميبينم بايد رفت خدا را به خاطر همين فيفا 14 شكر كرد:d

چون تو 15 قطعا رونالدو وضعيتش بهتر شده و بيل هم خيلي بهتر از 14 ميشه و تازه خريدهاي جديد رئال كه كروس و مخصوصا رودريگز هست را نبايد از ياد برد. تازه هنوز فكر كنم يه مهاجم توپ هم رئال بخره.

كلا تو 15 كه ديگه اسم رئال را بايد فكر كنم رسما باگ بزاران، رونالدو را بگيري از اون طرف بيل فرار ميكنه و حالا بر حسب اتفاق هر دوتاشونم بگيري، يه جيمز هست كه با اين شوت هايي كه ازش ديدم از وسط زمين بشوته دروازه بان و تور با هم پاره ميشن

واقعا خدا رحم كنه

راستي دوستان همگروهي شرمنده من هنوز دستم خرابه، اين تعميري بي همه چيز بعد دو روز تازه يادش افتاده كه آنالوگ سمت راست خرابه نه چپ:| تازه همينم من بهش گفتم وگرنه بازم نفهميده بود. حالا خوبه قبلا هم بهش گفته بودم

بازی من و mahmoodfarid
۳-۳
محمود جان ناراحت نشو ولی حال بهم زن بازی ای که دیدم
من شما از fifa13 میشناسم
اون موقع بازیتون برام الگو بود ولی الان
دوتا گلتون رو من پاس دادم با دروازبان آره ؟؟

AIN1EST8 2-2 jose-mourinho2

فکر میکنم حالا که بازیها شروع شده درباره اینکه کدوم تیم کلا باگه ،کدوم ضعیفه و کدوم قوی صحبت کردن خیلی جالب نیست شاید به یکی بربخوره
بنظرم همه ی ما سعی میکنیم از باگ های فیفا واسه گل زدن استفاده کنیم حالا یکی کمتر و یکی بیشتر و اگه کسی منکر بشه دروغ میگه....
چون همه جای فیفا باگ وجود داره از بازیکن بگیر تا کرنر و ........من خودم همیشه از باگ اول بازی استفاده میکنم تا حالا خیلی هاتون دقیقه 1 ازم گل خوردید:d
حالا یکی به هر دلیلی که واسه خودش داره میاد رئال،بایرن و....ورمیداره شاید منی که چلسی دارم اصلا با همین رئالی که همه ازش مینالن نتونم بازی کنم:d

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or