لیگ حذفی فیفا 12 بازیسنتر

آیا مایلید برنامه لیگ و بازی ها علاوه بر این فروم در یک

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
تاپیک جدید زده شد.امیر جان لطف کن این تاپیک رو قفل کن با تشکر...
http://forum.bazicenter.com/thread61969/

داداش به هیچ عنوان این تاپیک قفل نمیشه و دلیلی برای قفل کردنش نیست!

---------- نوشته در 10:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:27 AM ارسال شده بود ----------

از همین الان هم می تونین ثبت نام کنید!

---------- نوشته در 11:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:51 AM ارسال شده بود ----------

و این کار شما کار درستی به نظر خودم نیست!

آقا من اینجا هم اعلام آمادگی می کنم,البته اگه تایم بندی اینجا هم خوب باشه و بلافاصله بعد از امتحانات باشه...
Prince Sohrab K
بایرن مونیخ

آخرین ویرایش:
داداش به هیچ عنوان این تاپیک قفل نمیشه و دلیلی برای قفل کردنش نیست!

---------- نوشته در 10:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:27 AM ارسال شده بود ----------

از همین الان هم می تونین ثبت نام کنید!

---------- نوشته در 11:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:51 AM ارسال شده بود ----------

و این کار شما کار درستی به نظر خودم نیست!
پ.خ شد خدمتت...

خب این چه کاریه هم این تاپیک هم اون تاپیک ! لطفا با behrad22 به توافق برسین بعد دیگه تصمیم بگیرین ! اینجوری به ضرر دوتاتونه !
شما خودت ببین این تاپیک زود تر زده شده و بدون اجازه ایشون لیگو بردن تاپیک دیگه

---------- نوشته در 12:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 PM ارسال شده بود ----------

منم میگم بهتره همین جا باشه بهتره اقای behrad22 باید با ایشون (سازنده این تایپیک)مطرح میکردند بهتر بود چون اینجا یه دونه تایپیک باشه بهتره و میتونستیم بکنیمش دوتا مدیر یکش مربوط به کاپ و جام حذفی و یکیشون هم لیگ حذفی حیلی باحال میشد
کلا منظورم این بود که باید از قبل هماهنگی میکرد این دوستمون بهتر بود

منم میگم بهتره همین جا باشه بهتره اقای behrad22 باید با ایشون (سازنده این تایپیک)مطرح میکردند بهتر بود چون اینجا یه دونه تایپیک باشه بهتره و میتونستیم بکنیمش دوتا مدیر یکش مربوط به کاپ و جام حذفی و یکیشون هم لیگ حذفی حیلی باحال میشد
کلا منظورم این بود که باید از قبل هماهنگی میکرد این دوستمون بهتر بود
ایشون به من گفت تاپیک ببند که من جواب ندادم یک بار دیگه تو تاپیک مطرح کرد گفته مسابقات دور در تاپیک مجزا اجرا میشه که گفتم به هیچ عنوان این تاپیک قفل نمیشه!
بعدم من این 16 نفره جمع کرده بودم.دوستان عزیزم که شرکت کردند اگه یاد نیارن خیلی نامردن که کی بچه ها رو جمع کرد توی این دو دور

آخرین ویرایش:
تاپیک قفل میشه به دلیل اینکه در حال مذاکرات با اسپانسر هستیم و مسابقات با جوایز (بدون ورودی) به یک تاپیک دیگه برده میشه

---------- نوشته در 08:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:48 PM ارسال شده بود ----------

بلهاسپانسر ردیف شد و تاپیک به این قسمت منتقل شد http://forum.bazicenter.com/thread62050/#post2007600

شما خودت ببین این تاپیک زود تر زده شده و بدون اجازه ایشون لیگو بردن تاپیک دیگه

---------- نوشته در 12:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 PM ارسال شده بود ----------

داداشه من حرفت قبول ... اما قبول کن که بهراد تو لیگ قبلی خیلی خوب لیگ رو جلو برد ... همکاری شما دو تا خیلی نتیجه بهتری داره ... در ضمن بهراد که نگفته شما نیا ... بنده خدا خودش داره میگه بیا با هم اداره کنیم ... البته من با توجه به پست شما و بهراد می گم ... خلاصه اینکه ما دنبال کیفیت بالاتر هستیم ...

داداشه من حرفت قبول ... اما قبول کن که بهراد تو لیگ قبلی خیلی خوب لیگ رو جلو برد ... همکاری شما دو تا خیلی نتیجه بهتری داره ... در ضمن بهراد که نگفته شما نیا ... بنده خدا خودش داره میگه بیا با هم اداره کنیم ... البته من با توجه به پست شما و بهراد می گم ... خلاصه اینکه ما دنبال کیفیت بالاتر هستیم ...
داداش شما درست میگی اصلا ایشون خیلی زحمت کشیدن.ولی چرا بردن تاپیک دیگه؟من به Mohsen0 قول دادم کاراش راست و ریست شد لیگو بدم تحویلش چون اون اول لیگ داشت بعد به من گفت تاپیکو ببر یک جا دیگه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or