لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

سلام دوستان psx انگار اپدیت داده به من یه پیام که ورژن 2.0.0.0 رو نشون داده بود لطفا اگه کسی سایتی یا لینیکی از ورژن جدید داره بران بفرسته من نتونستم پیدا کنم

سلام دوستان دوتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدهید امروز کال اف دیوتی لگسی را گرفتم دوتا برگه داخلش هست که کد داره میدونم که یکیش ماله کال اف ریمستر هست اما کد دومی برای چیه ممنون

• Like
Reactions: negrasombra
دوستان سایت https://www.orbismodding.com/ بازم به فنا رفته؟باز نمیکنه برام حتی با چ*ی*ز شکن
یه سوال دیگه درمورد این سایت.اگه یه اپدیتی برا یه بازی بیاد این فورا میذاره یا اینکه یه چندساعتی طول میکشه تا لینکشو بذاره؟
یکی محبت کنه آپدیت کراش رجین 1 رو بهم بده.دمتون گرم

از دوستان کسی موفق شده لینک بازی Final Fantasy XII - The Zodiac Age - Region 1 رو بگیره؟ برا من حجمش اومده ولی نمیتونم دانلود کنم! بازیو پیش خرید کردم ولی گفتن pre-load داره!:| حالا نمیدونم زود رفتم سراغش یا چی؟:| تشکر.

سلام!
این Until dawn رو وقتی میخوام بریزم، تا 15 گیگ اولش رو میره، اما بعدش گیر میکنه.... Auto replace رو هم زدم ولی بازم گیر میکنه!!
هرکدوم از فایل های بازی یا آپدیتم که خودم به صورت دستی وارد میکنم بازم گیر میکنه.....
(البته بگم که وقتی میخواد انتقال رو شروع کنه ار فایل سوم شروع میکنه یعنی 02 و بعد میره 03 و همینجوری از هرکدوم از فایل ها یه مقدار کم انتقال میده و میپره فایل بعدی!!!!!)
چیکارش کنم؟؟؟؟!!!!

سلام!
این Until dawn رو وقتی میخوام بریزم، تا 15 گیگ اولش رو میره، اما بعدش گیر میکنه.... Auto replace رو هم زدم ولی بازم گیر میکنه!!
هرکدوم از فایل های بازی یا آپدیتم که خودم به صورت دستی وارد میکنم بازم گیر میکنه.....
(البته بگم که وقتی میخواد انتقال رو شروع کنه ار فایل سوم شروع میکنه یعنی 02 و بعد میره 03 و همینجوری از هرکدوم از فایل ها یه مقدار کم انتقال میده و میپره فایل بعدی!!!!!)
چیکارش کنم؟؟؟؟!!!!

مطمعنی آخرین آپدیت بازی رو داری؟

دوستان آپدیت کراش رجین 1 رو کسی نداره؟
============
نظرتون چیه یه گروه تلگرامی بزنیم دوستان لینکشون رو با اسم و رجین قرار بدن؟با سرچ هم فوری پیدا میشه کرد

سلام!
چیکارش کنم؟؟؟؟!!!!
اینجا رو ببین.....

• Like
Reactions: ehsas1 and 13675
دوستان آپدیت کراش رجین 1 رو کسی نداره؟
============
نظرتون چیه یه گروه تلگرامی بزنیم دوستان لینکشون رو با اسم و رجین قرار بدن؟با سرچ هم فوری پیدا میشه کرد
.........................
دوستان عزیز کانال تلگرام ما بیش از یک سال هست که داره فعالیت میکنه ولینک بازیا و اپدیتای جدید و قرار میده میتونید جوین شید و بهره ببرید
با تشکر
@linkupdate

• Like
Reactions: ehsas1 and MO021

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or