The Hound
کاربر سایت
ممنون این دو تا 4 گیگی هست اون 1 گیگ و خورده ایش چطور ؟
اینم لینک پارت سوم : http://ic.05ee637c.0fcf3c.gs2.sonyc...ddr=178.79.242.0&downloadType=ob&product=0187
ممنون این دو تا 4 گیگی هست اون 1 گیگ و خورده ایش چطور ؟
حیف که حوصله بن شدن ندارم ... ولی ادب هم خوب چیزیه ، چند صفحه قبل 13 گیگ مارو به فنا داد عزیزم . اشتباه بود
کسی لینک آپدیت درایو کلاب همونی که 124 هست رو اگه داره بذاره ، من خودم یکی رو زدم واسه دانلود حجمش از فایل 123 کمتر بود
پیغام خصوصی بده برات توضیح بدمسلام بچه ها
من اکانت دیجیتالیه بازی ویچره 3 رو خریدم ولی خداوکیلی پدرم دراومد تا دیتاشو بریزم ولی آخرشم نشد از یکی دیتا خریدم با آخرین آپدیتاش و ریختم بازم ارور داد هزار ترفندو تست کردم بازم ارور Canot Download داد کسی هست که لینک صحیح و درست این بازی رو خودش بگیره برام بزاره که قابل اعتماد باشه من مشکلی برای دانلود ندارم فقط بازی رجین آل باشه.....یا اینکه ترفن جدیدی بلد باشه تا من بتونم دیتا هارو بریزم!
دوستان این آپدیت بلاد بورن فقط برای آنلاین بازی کردن هستش ؟ روی بخش آفلاین تاثیر داره یا نه ؟ چون من فقط میخوام آفلاین بازی کنم!
بابت اسپمSorry(بهتر جواب میده اینجا:d).دوستان کسی تست کرده با مودم تک آنتن با برد 15متر با کنسول میشه انتقال داد یانه؟!مودم هم تک لن از این بابت هم نمیشه راهی پیشنهاد بدید.ممنون