لیست بازیهای Kinect

همه راجب UFC Trainer میپرسن کسی هم جواب نمیده گفتم من جواب بدم! :d
سه روزه که گرفتمش. 3روزم هست که باهاش دارم تمرین میکنم. فقط ورزش ورزش ورزش... چیز خاصی نداره. اگرم انگیزه ای برای ورزش کردن ندارید زود خسته تون میکنه. اولش ازتون سوال میکنه که دوست دارید با دمبل هم کار کنید یا نه...
بازی چند حالت داره و چند نوع تمرین: حالت اول برای ساخت و تقویت ماهیچه ها. حالت دوم برای کم کردن وزن. حالت سوم هم برای تنظیم ضربان قلب
من و داداشم کاملاً برعکس همین. داداشم میخواد وزن کم کنه و من میخوام وزن اضافه کنم و عضله هام رو تقویت کنم. وقتی تمریناتی که به داداشم میداد رو با مال خودم مقایسه میکرم کلی باهم فرق داشت و این خیلی به دلم نشست. فقط گرم کردن هاش شبیه همدیگه بود. تمرین های مشت زنی و تمرکز در اینکه چجوری بزنی و اینکه مدام ازت ضربات مختلف میخواد رو خیلی دوست داشتم. کلی هم فیلم داره که مربی ها توی فیلم ها دلداریت میدن و سعی میکنن بهت روحیه بدن که تو میتونی... :d یه خانوم خیلی خیلی ماهم داره که اون خودش کلی انگیزه ست ;) میتونی ازش برنامه هم بگیره و مثلاً کم کردن وزن توی 30روز یا 60 روز رو انتخاب کنی که بهت میگه چه روزهایی در هفته باهاش تمرین کنی و ازین جور کارها... کلاً بد نیست. اگر دوست داری یکم به ماهیچه هات فشار بیاد حتماً امتحانش کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or