Nathan Drake Evanescence کاربر سایت Aug 5, 2012 #346 نوشته شده توسط D joKeR: یعنی فروت نینجا امکان بازی کردنش در حالت افلاین نیست؟ بیشتر... اون رو نمیدونم ولی مطمئن هستم که برای بازی کردن اولش باید به Live وصل شید!
نوشته شده توسط D joKeR: یعنی فروت نینجا امکان بازی کردنش در حالت افلاین نیست؟ بیشتر... اون رو نمیدونم ولی مطمئن هستم که برای بازی کردن اولش باید به Live وصل شید!
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 5, 2012 #347 نوشته شده توسط Jeff Hardy!: اون رو نمیدونم ولی مطمئن هستم که برای بازی کردن اولش باید به Live وصل شید! بیشتر... فکر کنم میشه دانلودش هم کرد بدون نیاز به jtag چون خیلی جاها لینک های دانلودش رو دیدم.
نوشته شده توسط Jeff Hardy!: اون رو نمیدونم ولی مطمئن هستم که برای بازی کردن اولش باید به Live وصل شید! بیشتر... فکر کنم میشه دانلودش هم کرد بدون نیاز به jtag چون خیلی جاها لینک های دانلودش رو دیدم.
Fenris Wolf کاربر سایت Aug 5, 2012 #348 فروت نینجا رو ی بار از لایو میخرینش تا اخر عمر ایکسباکستون دارینش احتیاجیم نیست حتما به لایو وصل شین که بازیش کنید فقط بازیهای INDIE رو باید موقع بازی کردنشون به لایو وصل شین
فروت نینجا رو ی بار از لایو میخرینش تا اخر عمر ایکسباکستون دارینش احتیاجیم نیست حتما به لایو وصل شین که بازیش کنید فقط بازیهای INDIE رو باید موقع بازی کردنشون به لایو وصل شین
N Naruto Sage کاربر سایت Sep 29, 2012 #350 Dragon Ball Z for Kinect هم قراره 18 مهر بیاد! چرا اونو ننوشتید؟! آخرین ویرایش: Sep 29, 2012
M MHMProSoft_2008 کاربر سایت Sep 29, 2012 #351 نوشته شده توسط Naruto Sage: Dragon Ball Z for Kinect هم قراره 18 مهر بیاد! چرا اونو ننوشتید؟! بیشتر... دیروز منتشر شده عزیز.
نوشته شده توسط Naruto Sage: Dragon Ball Z for Kinect هم قراره 18 مهر بیاد! چرا اونو ننوشتید؟! بیشتر... دیروز منتشر شده عزیز.
i$ahar کاربر سایت Sep 29, 2012 #352 نوشته شده توسط mahdi.h.c: کینکت اسپورتز چه بازی هایی داره ؟ بیشتر... Ks 1=بكس پينگپنگ .دو.فوتبال،واليبال،بولينگ Ks 2،اسكي=گلف.تنيس،فوتبال امريكايي،دارت،بيسبال دركل يك بهتر از ٢ هست بچه ها دنس سنترال ٣ كي مياد،؟ جاست دنس ٤ هست تو ايران؟ sent from my iphone
نوشته شده توسط mahdi.h.c: کینکت اسپورتز چه بازی هایی داره ؟ بیشتر... Ks 1=بكس پينگپنگ .دو.فوتبال،واليبال،بولينگ Ks 2،اسكي=گلف.تنيس،فوتبال امريكايي،دارت،بيسبال دركل يك بهتر از ٢ هست بچه ها دنس سنترال ٣ كي مياد،؟ جاست دنس ٤ هست تو ايران؟ sent from my iphone