لیست بازیهای Kinect

بله پینت بالش مضخرفه ولی ماکروسافت گفته که میخواد آپدیتی بده که رزلوشن کینکت رو افزایش بده و حرکت بند ها رو نیز تشخیص بده اگه اینجوری باشه میتونیم به بازی های بعدی امیدوار باشیم

لطفاً اینو سریع یکی جواب بده:
دارم الآن میرم کینکت بخرم. چه بازی هایی رو حتماً باید بگیرم. یعنی بازی هایی که نباید از دست بدم کدوم هاست؟
UFC trainer اومده که اونم بگیرم؟
اون بازی که تصویرت رو تشخیص میده و آواتارت رو از روی تصویرت میسازه اسمش چیه؟
آخرین آپدیتی که کردم همون آپدیتی بود که بازی هایی مثل cod و halo reach و... باید پچ میشدن. بازم آپدیتی باید برای کینکت انجام بدم؟

لطفاً اینو سریع یکی جواب بده:
دارم الآن میرم کینکت بخرم. چه بازی هایی رو حتماً باید بگیرم. یعنی بازی هایی که نباید از دست بدم کدوم هاست؟
UFC trainer اومده که اونم بگیرم؟
اون بازی که تصویرت رو تشخیص میده و آواتارت رو از روی تصویرت میسازه اسمش چیه؟
آخرین آپدیتی که کردم همون آپدیتی بود که بازی هایی مثل cod و halo reach و... باید پچ میشدن. بازم آپدیتی باید برای کینکت انجام بدم؟

این بازیهارو پیشنهاد میکنم حتما بگیری

Kinect Sports - Kinect Joy Ride - Dance Central - Your Shape: Fitness Evolved

لینک دانلود بازی که اومده حالا بستگی به اونجایی که می خوای بگیری داره که داشته باشه یا نه

Kinect Fun Labs البته باید از طریق لایو دانلود کنی چون روی دیسک عرضه نشده . اگه هم صبر کنی قرار رو داشبور جدید بیاد

اگه LT 1.1 باشه مشکلی نیست بازیها اجرا میشن

• Like
Reactions: aria_victor
خوب ممنون از راهنمایی دوستان من هم کینکت گرفتم و بازی کردم و کل بدنم درد میکنه به کنار :d ولی با این Joy Ride اصلا حال نکردم. بیش از حد مضخرف بود. البته نظر شخصیه.
Dance Central خیلی خوب بود. K S و K Adv هم بد نبود.
Child of Eden هم خیلی زود خسته می کنه. دست و بدن رو نه. یکم تکراری بودن حرکاتی که باید انجام بدی و اینکه یکم زیادی سخته و وقتی میمیری کامل از اول مرحله میاد

سلام
رفقا كسي جايي رو سراغ نداره من بتونم اين دو تا بازي :
Wipe Out
UFC Trainer
رو بتونم بخرم هر چي ميگردم نيست كه نيست اگه كسي جايي رو سراغ داره ممنون ميشم آدرسش رو بهم بده .

این هم یک بازی شوتر برای کینکت:Heavy Fire afghanestan

mre388itka3v8mxoxkp1.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or