شایعه لیست احتمالی تیم های باشگاهی FIFA10

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 10

HDV 7

Time is the Fire, in which we burn
گرافیست سایت
سلام
بچه ها من یه لیستی پیدا کردم مثله اینکه یکی دمو رو یه چیزاییش کرده اینارو پیدا کرده. خودشم میگه فقط اسمها بودن.
با این شرایط تیم های استقلال,سپاهان و لیگ روسیه و... اضافه شده اند.:excited:
اینم لینکش

واقعا آدم خجالت میکشه از اینکه یه روزی عربا و ژاپنی ها و چینی ها عین ... از فوتبال ایران میترسیدند. حالا طوری شده که تو فیفا09 لیگ چین هست. لیگ ایران نیست.

جالب اینه که هر دو تیم سرمربیشون امیر خان بوده و هست! بازهم امیر قلعه نوعی و حفظ ابروی ایران در دنیا....(ناسلامتی قوی ترین خط حمله از نظر آمار توی دنیا بعد بارسلون در سال گذشته استقلال امیرخان بوده ها!!!)
همین امیر خان بود که تو جام ملت های آسیا مارو تو مرحله ی گروهی جلوی چین رو سفید کرد!! آخر هم با انجام بدترین بازیهای ممکن حذف شدیم.
مربی که امیدش به امام زمان باشه (!) اسمش مربی نیست!!

آخرین ویرایش:
جالب اینه که هر دو تیم سرمربیشون امیر خان بوده و هست! بازهم امیر قلعه نوعی و حفظ ابروی ایران در دنیا....(ناسلامتی قوی ترین خط حمله از نظر آمار توی دنیا بعد بارسلون در سال گذشته استقلال امیرخان بوده ها!!!)

یه احتمال دیگه هم هست :d مثلا باشگاه های ایران رو EA به صورت DLC به قیمت 19.99 $ به فروش برسونه :d
===========
اگه اینا راست باشن من یکی فیفا بخر نیستم :d باور کن :d

لیگ ایران افتضاحه از هر نظر نه جام درست حسابی داریم نه ورزشگاه درست حسابی داریم خدارو شکر همین چند تا ورزشگاه رو واسمون (خدا بیامرز):) زده وگرنه اگه واسه ما میبود لونه موش نمیتونستیم بزنیم چه برسه به ورزشگاه....اگه لنگی هارو به این لیست اضافه کنن چی میشه کرکر خنده...:laughing:

همین امیر خان بود که تو جام ملت های آسیا مارو تو مرحله ی گروهی جلوی چین رو سفید کرد!! آخر هم با انجام بدترین بازیهای ممکن حذف شدیم.
مربی که امیدش به امام زمان باشه (!) اسمش مربی نیست!!
حالا نكه مربي هايي كه بعد از اون اومدن خيلي گل كاشتن. آخريش كه جلوي بحرين 4 تا خورد :laughing::cheesygri.
استقلال كه ولش كن! ولي سپاهان به به، هرچند من همون PES خودم رو بازي ميكنم با اون اسم هاي قشنگ قشنگ :love:

فكر كنم كل استقلال پرسپوليس شروع شد.
اينم كه ميبينيد استقلال و سپاهان رو گذاشتند . استقلال قهرمان آسيا شده . سپاهانم كه همه ميشناسند .
حالا بيايد بحث كنيد :)
:biggrin1:
بزنيد تو سر و كله هم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or