شایعه لیست احتمالی تیم های باشگاهی FIFA10

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 10

HDV 7

Time is the Fire, in which we burn
گرافیست سایت
سلام
بچه ها من یه لیستی پیدا کردم مثله اینکه یکی دمو رو یه چیزاییش کرده اینارو پیدا کرده. خودشم میگه فقط اسمها بودن.
با این شرایط تیم های استقلال,سپاهان و لیگ روسیه و... اضافه شده اند.:excited:
اینم لینکش

زیاد امیدوار نباشید اگه نظرات زیر این لیست رو بخونید می بینید که یک نفر نوشته این لیست از سال 2006 هست ولی خیلی از این تیم ها تو نسخه های قبلی نیستن.پس الکی امیدوار نباشین.

زیاد امیدوار نباشید اگه نظرات زیر این لیست رو بخونید می بینید که یک نفر نوشته این لیست از سال 2006 هست ولی خیلی از این تیم ها تو نسخه های قبلی نیستن.پس الکی امیدوار نباشین.
بله اون نوشته از سال 2006 هست ولی یه چیز دیگه هم هست. اونم اینکه تو یه جایی (فکر کنم تاپیک فیفا) نوشته بودن EA میخواد تیم های ACL رو لیسانس کنه.
البته لیسانس شدن لیگ روسیه 100% هست. خود فدراسیون روسیه هم قبلا اعلام کرده بود.

جای این همه لیگ و باشگاه لیسانس کردن کاشکی تیمای ملی رو بیشتر کنن مخصوصا آسیا وآفریقا که تو 09 4تا بیشتر نبودن جای تیمایی مثل غنا- ساحل عاج- ژاپن-نیجریه واقعا خالیه

جای این همه لیگ و باشگاه لیسانس کردن کاشکی تیمای ملی رو بیشتر کنن مخصوصا آسیا وآفریقا که تو 09 4تا بیشتر نبودن جای تیمایی مثل غنا- ساحل عاج- ژاپن-نیجریه واقعا خالیه
تیم های japan و نیجریه رو احتمالا لیسانس کردن.اگه ببینید توی لیست هم هست. البته این لیست مرتب شده نیست یعنی قاطی هستش. با Ctrl+F بگردی تیم ها رو میبینید.:biggrin1:
هر چند که این لیست 100% نیست.

شماها چه دل خوشی دارین!!!
اگه فیفا میخواست afc رو بزاره که تو نسخه دمو عکسشو اون اول بازی مینداخت بین بقیه لیگها دیگه!
خودتونو گول میزنید!:biggrin1:

شماها چه دل خوشی دارین!!!
اگه فیفا میخواست afc رو بزاره که تو نسخه دمو عکسشو اون اول بازی مینداخت بین بقیه لیگها دیگه!
خودتونو گول میزنید!:biggrin1:
تیمهای ACL قراره بین تیمهای rest of world قرار بگیرن.:cool:
SAS Ligaen (danish)
Belgium Pro League
Liga Do Brasil
Eredivisie (dutch)
Barclays Premier League
Coca-Cola Championship
Coca-Cola League One
Coca-Cola League 2
Ligue 1 (french)
Ligue 2 (french)
Bundesliga (german)
2. Bundesliga (german)
Serie A (italy)
Serie B (italy)
Major League Soccer (usa)
Tippeligaen (norwegian)
SPL (scot)
Liga BBVA (spanish)
Liga Adelante (spanish)
Allsvenskan (swedish)
League of Ireland
Ekstraklasa (polish)
Rosgosstrakh Championship (russian)
Turkcell Süper Lig
Rest of World
International
Austrian Bundesliga
K-League (korean)
Mexican Apertura
Mexican Clausura
Axpo Super League (swiss)
portuguese liga
Ceská Liga (czech)
Hyundai A-League (australia)​
اینم لینکش
این همونه که لیست تیم هارو گذاشته.:biggrin1:
فقط اونجا لوگو لیگ روسیه جدید خواهد بود.

من یکی که بعید میدونم استقلال:love: و سپاهان باشن چون تیم ملی نیست(چه ربطی داره نمیدونم:دی)
ولی اگه این دوتا تیم باشن من میرم SS رو قوی میکنم(همه بازیکنا رو 99 میکنم:دی)بعد میام تو LIVE :دی

من یکی که بعید میدونم استقلال:love: و سپاهان باشن چون تیم ملی نیست(چه ربطی داره نمیدونم:دی)
ولی اگه این دوتا تیم باشن من میرم SS رو قوی میکنم(همه بازیکنا رو 99 میکنم:دی)بعد میام تو LIVE :دی
خوب بعدش هم میری تو بازی و میگی بازیکن ها چرا اینقدر ضعیف هستن:biggrin1: خوب اگه این جوری بود که دیگه نمیشد از دست این Noob ها توی FIFA در امان موند. خدا رو شکر نمیشه این کار رو کرد

اگرهمچین خبری راست باشه عمرافیفا بگیرم:biggrin1:
اه اه خاک برسرا...:biggrin1:لیگ سنگاپور شرف داره
ضمنا اینقدر بحث این مرتیکه لمپنه لات بی سروپا رو مطرح نکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or