شایعه لیست احتمالی تیم های باشگاهی FIFA10

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 10

HDV 7

Time is the Fire, in which we burn
گرافیست سایت
سلام
بچه ها من یه لیستی پیدا کردم مثله اینکه یکی دمو رو یه چیزاییش کرده اینارو پیدا کرده. خودشم میگه فقط اسمها بودن.
با این شرایط تیم های استقلال,سپاهان و لیگ روسیه و... اضافه شده اند.:excited:
اینم لینکش

فكر كنم كل استقلال پرسپوليس شروع شد.
اينم كه ميبينيد استقلال و سپاهان رو گذاشتند . استقلال قهرمان آسيا شده . سپاهانم كه همه ميشناسند .
حالا بيايد بحث كنيد :)
:biggrin1:
بزنيد تو سر و كله هم

محض اطلاع شما پرسپوليس در دهه 40 چلسی رو 2 به 1 برده مشهور ترين باشگاه آسياس و از afc هم که باشگاه برتر آسيا شد پس حرف اضافه ممنوع​

محض اطلاع شما پرسپوليس در دهه 40 چلسی رو 2 به 1 برده مشهور ترين باشگاه آسياس و از afc هم که باشگاه برتر آسيا شد پس حرف اضافه ممنوع​
واقعا حرف خنده داری زدی:laughing:عجب باشگاه مشهوری دارین که حتی یه قهرمانی تو اسیا ندارین فقط یه بار یک چهارم رفتین:laughing:

استقلال هم یه بار با چلسی بازی کرده که 1-0 شد ولی یادم نیست استقلال برد یا چلسی:biggrin1:
دوما استقلال پر افتخار ترین تیم آسیاست.( تا قبل از 2000)
فصل گذشته هم خط حمله استقلال دومین خط حمله برتر جهان بعد از بارسا شد.:love:
دیگه بازم بگم.:biggrin1:

آقا یه سوال الان استقلال چندمه تو جهان و پرسپولیس چندمه البته فقط یه سوال بود ;)
آقا عماد یه سوال داشتم فیفا به خاطر اینکه پرسپولیس جلوی شاهین نتیجه نگرفت نزاشته
خواهشا از روی تعصب حرف نزنید

آخرین ویرایش:
آقا فیفا به خاطر قلعه نویی اس اس رو گذاشت...
سپاهانم الان تیم امیر خانه... تموم شد و رفت....
تیمی که شاهین رو نمیتونه جلوش حفظ نتیجه بکنه بذارنش تو فیفا؟؟؟؟

لطفا بی بخار بازی و بی جنبه بازی در نیارید-

واقعا کدوم یکی از این اشغالهای ایران تیم هستند
همشون مضخرفند - از پرسپولیس و سپاهانش گرفته تا اون استقلال و باقیشون
(بحث گنده و قهرمان و اینجور چیزها رو بزارید کنار )

خواهشا جنبه داشته باشید

اگه استقلال باشه خیلی خوبه چون حقشه پر طرفدارترین تیم اسیا و ایرانه..به نظرم به جای تیم ملی استقلال رو بزارن عالی میشه

عزیز من اولا بحث کل کل نیست ولی اگر بخوام برات دلیل بیارم که پرسپولیس طرفداراش حداقل 30 درصد از استقلال بیشتر هست به نکات زیر میتونم توجه کنم
1:در برنامه 90 سال پیش یک نظر سنجی انجام شد که دقیقا یادم نیست ولی پرسپولیس بیشترین تعداد طرفدار و اس ام اس را دریافت کرد
2:تیم پرسپولیس در زمان شاه یک تیم مردمی محسوب میشد در حالی که تیم استقلال تیمی بود که تاج نام داشت و اساسا مال سلطنت طلب ها بود (البته این عیب نیست من مشکلی با شاه ندارم خیلی آدم خوبی هم بوده ) ولی مساله این هست که اگر شما از پدرتون یک سوال بفرمایید بهتون میگه که پرسپولیس تیم مردمی هست البته بعد اقلاب استقلال بیشتر تبدیل شده به تیمی که در شهرستان ها طرفدار داره ولی اگر بازم این را بدونید پرسپولیس بیشترین طرفدار را در تهران داره منم هم که در شیرازم وقتی میرم استادیوم میبینم که چقدر طرفدار داره تا جایی که یک بار برق با استقلال بازی داشت آقا پرسپولیسی ها نگم بیشتر از استقلالی ها بودن کمتر نبودن قشنگ ربع ورزشگاه حافظیه دست پرسپولیس بود
حالا از این حرف ها که بگزریم خودمون هستیم دیگه خداییش دیگه کی دلو دماغ داره بشینه این لیگ آشغال ایران رو نگاه کنه چه برسه بخواد بازیش کنه همه تیم ها به گند کشیده شده یکیش همین پرسپولیس که اینقدر گند زده که منی که هر سال دونبال بازی هاش بودم تازه دیشب فهمیدم این پزمان نوری رفته ملوان اینقدر گند زده آدم حال نداره نگاش کنه

و اما در بارهی این آمار به قول برو بچ گفتنی احمدی نزادی که میگه استقلال بعد بارسلونا بهترینه باید به عرضتون برسونم شما میدونید بارسلونا جلو چه تیم هایی بازی میکنه اگر یکی از اون تیم ها بیاد ایران همه تیم های ایران را با اختلاف 3 تا گل میبره معلومه که استقلال هم با این خط دفاع های قشنگ تیم های ایرانی قوی جلوه میکنه همین استقلال را بزارید جلو تیمی مثل اوساسونا همیچنی میتکونن استقلال را که دیگه فقط دفاع کنن چه برسه بخوان حمله هم بکنن فقط بحث باید این باشه که چرا تیم ملی را نمیزارن این دوتا تیم هم محال هست بزارن توی بازی چون سال پیش هم میگفتن توی قسمت rest of world تیم سپاهان قهرمان آسیا توی نسخه pc هست که من هرچی گشتم نبود

و اما در بارهی این آمار به قول برو بچ گفتنی احمدی نزادی که میگه استقلال بعد بارسلونا بهترینه باید به عرضتون برسونم شما میدونید بارسلونا جلو چه تیم هایی بازی میکنه اگر یکی از اون تیم ها بیاد ایران همه تیم های ایران را با اختلاف 3 تا گل میبره معلومه که استقلال هم با این خط دفاع های قشنگ تیم های ایرانی قوی جلوه میکنه همین استقلال را بزارید جلو تیمی مثل اوساسونا همیچنی میتکونن استقلال را که دیگه فقط دفاع کنن چه برسه بخوان حمله هم بکنن فقط بحث باید این باشه که چرا تیم ملی را نمیزارن این دوتا تیم هم محال هست بزارن توی بازی چون سال پیش هم میگفتن توی قسمت rest of world تیم سپاهان قهرمان آسیا توی نسخه pc هست که من هرچی گشتم نبود
عزیز دل برادر معلومه نمیشه لیگ ایران رو با اسپانیا مقایسه کرد...ولی همین کاری که استقلال با این امکانات کمش نسبت به اون تیما انجام داده کار بزرگی هستش;)

اگه استقلال باشه خیلی خوبه چون حقشه پر طرفدارترین تیم اسیا و ایرانه

با اینکه اینجا محل مناسبی برای این بحث نیست ولی هر کاری کردم نتونستم جلوی خودمو بگیرم
شما اصلا" فکر کردی واین جمله مضحک رو نوشتی روی چه منطقی می گی پرطرفدارترین
وقتی تو ایران همه میدونن AFCهم همین چند وقت پیش این مسئله رو اعلام کرد.این حرفو کسی داره بهت میزنه که حداقل بیست و سه ساله مسابقات فوتبال داخلی و خارجی رو دنبال می کنم .{یعنی از حدود 5 سالگی!}با اینکه می دونم سنت مطمئنا" خیلی زیاد نیست ولی اینو گفتم که هم تو وهم دیگران بدونن.
استقلال هم تیم بزرگ وپرطرفداری هست ویه زمانی پرافتخارترین تیم در جام باشگاههای آسیا بوده
ولی واقعیت اینه که خیلی وقته که دیگه نیست.پرسپولیس هم پرافتخارترین تیم در مسابقات داخلیه و فقط ازش همین طرفدارها مونده و الا تا الآن باید هفت تا کفن می پوسوند.به هر حال خدا کنه هر دو تا تیم توی بازی باشن{البته اگه قرار باشه اسمشو بزارن پیروزی می خوام هفتاد سال سیاه تو بازی نباشه}

من نگفتم بهترینه. من گفتم بیشترین گل زده بود.
اگه پرسپولیس هم میتونست میزد.:laughing:

لطفا بی بخار بازی و بی جنبه بازی در نیارید-

واقعا کدوم یکی از این اشغالهای ایران تیم هستند
همشون مضخرفند - از پرسپولیس و سپاهانش گرفته تا اون استقلال و باقیشون
(بحث گنده و قهرمان و اینجور چیزها رو بزارید کنار )

خواهشا جنبه داشته باشید

داداش به سپاهان توهین نکن.... تا آخر این سال ایشالله نقش جهان کاممل میشه و اولین تیم ایرانی میشه که دارای استادیوم اختصاصی میشه..... به نظرمن سپاهان زودتر از اینا باید به فیفا اضافه میشد.... حالا که این خبر قطعی نشده!!! شده؟؟؟

داداش به سپاهان توهین نکن.... تا آخر این سال ایشالله نقش جهان کاممل میشه و اولین تیم ایرانی میشه که دارای استادیوم اختصاصی میشه..... به نظرمن سپاهان زودتر از اینا باید به فیفا اضافه میشد.... حالا که این خبر قطعی نشده!!! شده؟؟؟
نه خیر فعلا قطعی نشده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or