لوازم جانبی PS5

معرفی لوازم جانبی های PS5

DualSense Charging Station
182281
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: اگر از کابل های بهم ریخته شارژر در اتاقتان خسته شده اید یا نمیخواهید فقط برای شارژ کردن دسته ها کنسول را روشن بگذارید، می توانید از از ایستگاه شارژ رسمی پلی استیشن استفاده کنید.

PS5 Media Remote
182282
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: مشاهده آسان تر فیلم ها و برنامه های تلوزیونی با مدیا ریموت. دارای دکمه های جداگانه برای برنامه هایی همچون نت فلیکس، دیزنی پلاس، یوتیوب و اسپاتیفای

PS5 HD Camera
182283
قیمت: 60 دلار
ویژگی ها: مخصوص استریم کردن، با PS VR سازگاری ندارد.

Pulse 3D Wireless Headset
182284
قیمت: 100 دلار
ویژگی ها: هدست بی سیم PULSE 3D به طور خاص تنظیم شده تا صدای 3D که توسط کنسول PS5 فراهم شده است را ارائه دهد.با پشتیبانی از Tempest 3D AudioTech، کنسول PS5 می‌تواند شما را در مرکز صحنه‌های صوتی فوق العاده غوطه ور کند، به طوری که احساس می‌کنید صدا از هر جهت می‌آید.دارای آداپتور USB و جک 3.5 میلی متر و دو عدد میکروفون مخفی

سایر لوازم جانبی ها از برند های دیگر:
هدست استیل سریز مخصوص PS5 مدل SteelSeries Arctis 7P Wireless
قیمت: 179 دلار
مشخصات و تصاویر در سایت سازنده

آخرین ویرایش:
دقیقا سوال منم اینه
منم گلد دارم و دقیقا بعد یه مدت روکش چرم دور گوشی ها کنده میشه و خیلی بد جلوه میده،
دوستانی که استفاده کردن از 3d plus جواب بدن ما هم بخریم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
از هدفون 100 دلاری انتظار بیشتری نداشته باشید
3d plus هم قطعا همینجوری میشه
من شخصا هدفون هام وقتی پوسته پوسته میشه کلا چرم روش میکنم میزارم کلش پارچه ای بشه اینجوری از قیافه هم نمی افته

آخرین ویرایش:
دوستان این فیس پلیت هایی که بیرون میفروشن کسی تجربه استفاده داشته؟ خطری نیست نصبش؟
من استفاده نکردم و ترجیح میدم ظاهر کنسول همون اصلی باقی بمونه ولی بنظرم اگه میخوای فیس پلت بخری تحقیق کن ببین مارک dbrand تو ایران هست یا نه ، اون خیلی شیکه.

• Like
Reactions: El sigloBlanco
از کجا تهیه کردین ؟
همون فروشگاه اینترنتی معروف که بلک فرآیدی تخفیف زده از 280 کرده 99
فقط ببینید اصلا بهش نیاز دارید و میتونید باهاش راحت کار کنید بعد تهیه کنید که خدایی نکرده از خریدتون پشیمون نشید

من طبق عادت هر وسیله جانبی تهیه میکنم اینجا در موردش مطلب میزارم که کسی خواست تهیه کنه شاید این مطالب به دردش بخوره

فقط ببینید اصلا بهش نیاز دارید و میتونید باهاش راحت کار کنید بعد تهیه کنید که خدایی نکرده از خریدتون پشیمون نشید

من طبق عادت هر وسیله جانبی تهیه میکنم اینجا در موردش مطلب میزارم که کسی خواست تهیه کنه شاید این مطالب به دردش بخوره
البته تخفیفات اون فروشگاه برای BF از 5ـم شروع می شه

کلا حس کردم ک اون حس دوال سنس رو میگیره اینجوری نیست؟ اون قسمت تریگر ها هم بخش مهمی از دسته هستش ، رو این تجربه تاثیری نمیذاره ؟ چون من قصد خودم از خریدش فقط خوشگلی بود و بنظرم دسته خوشگلتر میشد .

کلا حس کردم ک اون حس دوال سنس رو میگیره اینجوری نیست؟ اون قسمت تریگر ها هم بخش مهمی از دسته هستش ، رو این تجربه تاثیری نمیذاره ؟ چون من قصد خودم از خریدش فقط خوشگلی بود و بنظرم دسته خوشگلتر میشد .
تاثیر که نمیزاره چون اینا روی همون آنالوگ و تریگر سوار میشه هر لرزشی برای اونا باشه به اینا هم منقل میشه
ولی کلا چیز واجبی نیست بنظر خودم هم اصلا بالای 100 ارزش خرید نداره ( اونم اگر همین برند DOBE باشه )
اگر برای ظاهر می خوای بخری و حس میکنی برات کاربردی نداره نخر

یک موضوع مهم دیگه اینکه اگر از تریگر های بلندش استفاده کنید دسته رو نمیتونید صاف روی سطح بزارید چون فشار وزن دسته می افته روی تریگر هاتون برای همین من دسته رو میزارم روی ریموت کنترلری که براش قبلا خریده بودم یعنی ارتقاع پشتش رو میارم بالا که دیگه تریگر ها با سطح برخورد نداشته باشه

• Like
Reactions: Batsy
از این محافظ های تریگر و آنالوگ مارک DOBE تهیه کردم
جنس خوبی داره و نرم هم هست بنظرم به قیمت زیر 100 میارزه
منم خریدم
راضی هستم
جنسشم خوبه ولی بیشتر برای بازیهای شوتر جوابه بخاط همین خریدم چونکه ریبرس کالاف بازی میکنم مخصوصا اون روکش انالوگ بلنده که بنظرم ریکویل گرفتن گانها رو بهتر میکنه
قبلا هم دیده بودم که پرو پلیرها یکی از انالوگها رو روکش بلند میذارن

• Like
Reactions: dooste.man83
دوستان کسی pulse 3d رو روی ps4 استفاده کرده؟ من گرفتم وصل کردم احساس میکنم صداش خیلی کمه! تو تنظیمات و اینا هم زیاد کردم تاثیر خاصی نداره!

دوستان کسی pulse 3d رو روی ps4 استفاده کرده؟ من گرفتم وصل کردم احساس میکنم صداش خیلی کمه! تو تنظیمات و اینا هم زیاد کردم تاثیر خاصی نداره!
یه سوال دیگه هم داشتم از اونایی که pulse دارن. من روی لبه های کناری یه خط سفید می بینم . انگار یک دست نیس و این باعث میشه فک کنم که هدست فیک هست. کسایی که دارن میشه محبت کنن بگن ایا هدست اونا هم همینطوره؟ اگر نه که برم پس بدم.
منظورم این قسمت هست:

Attachments

• design-medium.jpg
    design-medium.jpg
    98.4 KB · مشاهده: 23
یه سوال دیگه هم داشتم از اونایی که pulse دارن. من روی لبه های کناری یه خط سفید می بینم . انگار یک دست نیس و این باعث میشه فک کنم که هدست فیک هست. کسایی که دارن میشه محبت کنن بگن ایا هدست اونا هم همینطوره؟ اگر نه که برم پس بدم.
منظورم این قسمت هست:
خیلی بعید میدونم اینقدر سریع بتونن fake بزنن :D اما به هر حال برای اینکه خیالت راحت بشه، برای منم داره. به نظرم اون خط نیست.محل اتصال دوتا پارت بالا و پایینه هدسته. اگه دقت کنی، اون خطی که میگی، دقیقا همونجا اما توی داخلش هم هست، یعنی توی قسمت مشکی رنگش.

• Like
Reactions: EL-BARTO
خیلی بعید میدونم اینقدر سریع بتونن fake بزنن :D اما به هر حال برای اینکه خیالت راحت بشه، برای منم داره. به نظرم اون خط نیست.محل اتصال دوتا پارت بالا و پایینه هدسته. اگه دقت کنی، اون خطی که میگی، دقیقا همونجا اما توی داخلش هم هست، یعنی توی قسمت مشکی رنگش.
خیلی ممنونم ازت. خیالم راحت شد. صداش نسبت به بقیه هدست ها کمتر نیس؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or