لوازم جانبی PS5

معرفی لوازم جانبی های PS5

DualSense Charging Station
182281
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: اگر از کابل های بهم ریخته شارژر در اتاقتان خسته شده اید یا نمیخواهید فقط برای شارژ کردن دسته ها کنسول را روشن بگذارید، می توانید از از ایستگاه شارژ رسمی پلی استیشن استفاده کنید.

PS5 Media Remote
182282
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: مشاهده آسان تر فیلم ها و برنامه های تلوزیونی با مدیا ریموت. دارای دکمه های جداگانه برای برنامه هایی همچون نت فلیکس، دیزنی پلاس، یوتیوب و اسپاتیفای

PS5 HD Camera
182283
قیمت: 60 دلار
ویژگی ها: مخصوص استریم کردن، با PS VR سازگاری ندارد.

Pulse 3D Wireless Headset
182284
قیمت: 100 دلار
ویژگی ها: هدست بی سیم PULSE 3D به طور خاص تنظیم شده تا صدای 3D که توسط کنسول PS5 فراهم شده است را ارائه دهد.با پشتیبانی از Tempest 3D AudioTech، کنسول PS5 می‌تواند شما را در مرکز صحنه‌های صوتی فوق العاده غوطه ور کند، به طوری که احساس می‌کنید صدا از هر جهت می‌آید.دارای آداپتور USB و جک 3.5 میلی متر و دو عدد میکروفون مخفی

سایر لوازم جانبی ها از برند های دیگر:
هدست استیل سریز مخصوص PS5 مدل SteelSeries Arctis 7P Wireless
قیمت: 179 دلار
مشخصات و تصاویر در سایت سازنده

آخرین ویرایش:
بچه ها جاییو میشناسید هیتسینک برای مناسب برای ssd که به ps5 بخوره داشته باشه؟ تو نت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم. اگه جایی سراغ دارین همینجا یا تو پی وی بگین ممنون میشم.

بچه ها جاییو میشناسید هیتسینک برای مناسب برای ssd که به ps5 بخوره داشته باشه؟ تو نت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم. اگه جایی سراغ دارین همینجا یا تو پی وی بگین ممنون میشم.
من پاییتخت رفتم گشتم قیمتها الکی بالا بود هیت سینک بدرد بخور ، پونصد تومن تا ششصد تومن بود.همون با هیت سینک بخریم سنگینتریم.

دوربین PS5 رو تست کردم خدمتتون بگم کیفیت اش با ارفاق قابل قبول بود ( انتظار خیلی بیشتری داشتم ازش ) امکان رکورد کردن و ذخیره جداگانه روی حافظه کنسول رو پیدا نکردم ( اگر کسی انجام داده راهنمایی کنه ) فقط میشد با یوتیوب و توییچ لینک بشید و در اونجا آپلود کنید
از نظر اندازه هم بسیار کوچک هست و پایه قابل تنظیم داره و تقریبا روی هر سطحی قابل استفاده هست مخصوصا بالای مانیتور یا تلویزیون

کلا دوربین و کنترل PS5 با اختلاف بدرد نخور ترین لوازم جانبی PS5 بودن که فقط برای افراد خاص کاربرد دارن

من پاییتخت رفتم گشتم قیمتها الکی بالا بود هیت سینک بدرد بخور ، پونصد تومن تا ششصد تومن بود.همون با هیت سینک بخریم سنگینتریم.
پس یعنی هست تو بازار
البته قیمت هیتسینک به دردبخور همین حدودیه که میگی، چیزی که سرش به تنش بیرزه حدود ۲۰ دلار قیمتشه

• Like
Reactions: jaferpour
اندازه هیت سینک ها توی بازار مختلف هست و ارتقاع بعضی هاشون زیاد هست
باید هیت سینک بدرد بخور و جنس خوب باشه و ارتفاع هم نداشته باشه که بشه توی درگاه PS5 جاش داد
از این جنس های چینی اش تو بازار هست حدود 50 تا 100 تومن که مفت نمی ارزه

• Like
Reactions: live is life
با ریموت کنترل ps5 میشه وسط بازی موزیک خودمون رو پلی کنیم؟
دسته رو میذاری زمین،ریموت رو برمیداری،موزیکتو پلی میدی،ریموت رو دوباره میذاری سر جاش بعد دوباره دسته رو برمیداری!!
چه کاریه خب با همون دسته پلی بده

امروز ریموت کنترل ps5 رو تست کردم ... اگر اهل گوش کردن موزیک موقع بازی هستید بهترین وسیله جانبی برای شما هست چون قابلیت کنترل کامل موزیک رو بدون خارج شدن از گیم دارید از جلو عقب کردن تا پاز و پلی و ولوم و عوض کردن موزیک و ...
اصلا این ریموت رو با دسته بازی مقایسه نکنید که دو چیز کاملا جدا هستن
بحث اسپاتیفای و یوتیوب و دیزنی و نتفلیکس هم که به جای خودش که با این ریموت میتونید کنترل کاملی روش داشته باشید... میکروفن داشتنش هم برای سرچ جالب بود

فقط بعد از خرید باید با کنسول set کنید تا کار کنه

سلام
هدست pulse 3d رو می تونم با ۲ تا ۲۳۰۰ خرید کنم
ارزش خرید داره؟ یا اینکه گزینه های بهتری هست با این قیمت
کاربری اصلی من بازی هستش
قطعا بهترین گزینه هست و کاملا هم ارزش خرید داره شک نکنید بجز دوربین که فقط برای استریم هست بقیه لوازم جانبی کنسول همگی ارزش خرید دارن
گزینه بهتر هم هست اما 8 میلیون به بالا قیمت داره

اندازه هیت سینک ها توی بازار مختلف هست و ارتقاع بعضی هاشون زیاد هست
باید هیت سینک بدرد بخور و جنس خوب باشه و ارتفاع هم نداشته باشه که بشه توی درگاه PS5 جاش داد
از این جنس های چینی اش تو بازار هست حدود 50 تا 100 تومن که مفت نمی ارزه
درسته مشکلی شده این SSD و هیت سینک مناسب ،من الان بعد از دو ماه حدودا جایی نموده این cod ها خیلی جا میگیرن دیر یا زود کمکی میخواد ،برای خود SSD چه مدلی پیشنهاد میکنید که بخوره به PS5 و تو بازار راحت پیدا بشه :D

سلام دوستان میخواستم برای خرید هدست باهاتون مشورت کنم ، من تو این چند سال دو تا هدست گلد خریدم (یکی سری قدیمی داشتم یکی هم سری جدیدش که همین دو سال پیش اومد) از صداشون راضی بودم ولی اصلا از کیفیت ساختشون راضی نبودم ، هر دو تا گلدی که داشتم قسمت چرمی که روی گوش قرار میگیره بعد از یه سال از بین رفت ، دقیق تر بخوام بگم روکشش میریزه ، حالا چند روزه تو فکر هستم pulse 3d بگیرم ولی همش نگرانم اینم همین مشکل براش پیش بیاد و کلا ذهنیت بدی پیدا کردم به هدست های پلی استیشن ، حالا میخواستم از تجربه دوستانی که pulse 3d رو خریدن استفاده کنم یا اگر هدست خوبی تو رنج 2.5 تا 3 تومن میشناسید که متریال بهتری داره بهم معرفی کنید ، و مورد دیگه اینکه میخواستم بدونم اگر هدست وایرلس به غیر از هدست های پلی استیشن بگیرم چه جوری کانکت میشه به کنسول ؟ منظورم اینه که مثل گلد دانگل دارن ؟ و مورد آخر این که اگر هدست سیمی بگیرم تنها راه اینه که به کنترلر وصل بشه ؟ چون در این صورت فکر میکنم باتری کنترلر رو شدید مصرف میکنه

• Like
Reactions: Scαrface
سلام دوستان میخواستم برای خرید هدست باهاتون مشورت کنم ، من تو این چند سال دو تا هدست گلد خریدم (یکی سری قدیمی داشتم یکی هم سری جدیدش که همین دو سال پیش اومد) از صداشون راضی بودم ولی اصلا از کیفیت ساختشون راضی نبودم ، هر دو تا گلدی که داشتم قسمت چرمی که روی گوش قرار میگیره بعد از یه سال از بین رفت ، دقیق تر بخوام بگم روکشش میریزه ، حالا چند روزه تو فکر هستم pulse 3d بگیرم ولی همش نگرانم اینم همین مشکل براش پیش بیاد و کلا ذهنیت بدی پیدا کردم به هدست های پلی استیشن ، حالا میخواستم از تجربه دوستانی که pulse 3d رو خریدن استفاده کنم یا اگر هدست خوبی تو رنج 2.5 تا 3 تومن میشناسید که متریال بهتری داره بهم معرفی کنید ، و مورد دیگه اینکه میخواستم بدونم اگر هدست وایرلس به غیر از هدست های پلی استیشن بگیرم چه جوری کانکت میشه به کنسول ؟ منظورم اینه که مثل گلد دانگل دارن ؟ و مورد آخر این که اگر هدست سیمی بگیرم تنها راه اینه که به کنترلر وصل بشه ؟ چون در این صورت فکر میکنم باتری کنترلر رو شدید مصرف میکنه
دقیقا سوال منم اینه
منم گلد دارم و دقیقا بعد یه مدت روکش چرم دور گوشی ها کنده میشه و خیلی بد جلوه میده،
دوستانی که استفاده کردن از 3d plus جواب بدن ما هم بخریم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or