لوازم جانبی PS5

معرفی لوازم جانبی های PS5

DualSense Charging Station
182281
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: اگر از کابل های بهم ریخته شارژر در اتاقتان خسته شده اید یا نمیخواهید فقط برای شارژ کردن دسته ها کنسول را روشن بگذارید، می توانید از از ایستگاه شارژ رسمی پلی استیشن استفاده کنید.

PS5 Media Remote
182282
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: مشاهده آسان تر فیلم ها و برنامه های تلوزیونی با مدیا ریموت. دارای دکمه های جداگانه برای برنامه هایی همچون نت فلیکس، دیزنی پلاس، یوتیوب و اسپاتیفای

PS5 HD Camera
182283
قیمت: 60 دلار
ویژگی ها: مخصوص استریم کردن، با PS VR سازگاری ندارد.

Pulse 3D Wireless Headset
182284
قیمت: 100 دلار
ویژگی ها: هدست بی سیم PULSE 3D به طور خاص تنظیم شده تا صدای 3D که توسط کنسول PS5 فراهم شده است را ارائه دهد.با پشتیبانی از Tempest 3D AudioTech، کنسول PS5 می‌تواند شما را در مرکز صحنه‌های صوتی فوق العاده غوطه ور کند، به طوری که احساس می‌کنید صدا از هر جهت می‌آید.دارای آداپتور USB و جک 3.5 میلی متر و دو عدد میکروفون مخفی

سایر لوازم جانبی ها از برند های دیگر:
هدست استیل سریز مخصوص PS5 مدل SteelSeries Arctis 7P Wireless
قیمت: 179 دلار
مشخصات و تصاویر در سایت سازنده

آخرین ویرایش:
دوستان شما استبلایزر رو با محافظ برق اشتباه گرفتید !!!
استبلایزر برق رو ثابت دقیقا رد میکنه مثلا 220 و اگر کم و زیاد بشه خودش برق رو تنظیم میکنه علت گرونیش هم همینه
برای همین استبلایزر رو فقط برای لوازم صوتی تصویری که حساس به شدت جریان هستن میسازن و هیچ وقت برای یخچال و ساید و لباسشویی که موتورهاشون حساس نیستن ساخته نمیشه
اونی که بازیه 210 تا 240 رد میکنه میشه محافظ برق که توی این بازه کاری نمیکنه ولی بیشتر یا کمترش برق رو قطع میکنه ( البته این قطع کردن رو استبلایزر هم داره )

دوستان شما استبلایزر رو با محافظ برق اشتباه گرفتید !!!
استبلایزر برق رو ثابت دقیقا رد میکنه مثلا 220 و اگر کم و زیاد بشه خودش برق رو تنظیم میکنه علت گرونیش هم همینه
برای همین استبلایزر رو فقط برای لوازم صوتی تصویری که حساس به شدت جریان هستن میسازن و هیچ وقت برای یخچال و ساید و لباسشویی که موتورهاشون حساس نیستن ساخته نمیشه
اونی که بازیه 210 تا 240 رد میکنه میشه محافظ برق که توی این بازه کاری نمیکنه ولی بیشتر یا کمترش برق رو قطع میکنه ( البته این قطع کردن رو استبلایزر هم داره )
منم فک میکردم استابیلایزر ولتاژ رو روی 220 ثابت میکنه ولی اینجوری نبود و با شرکت فاراتل هم تماس گرفتم و اونا گفتن استابیلایزر ولتاژ رو توی همون بازه 209 تا 242 نگه میداره ، فرقش با محافظ اینه ک محافظ اگه ولتاژ از بازه ای ک گفتم بالاتر یا پایین تر بیاد برق رو قطع میکنه ولی استابیلایز ولتاژ رو زیاد و کم میکنه در صورت خارج شدن از بازه ذکر شده ، میتونی خودتم امتحان کنی الان برو ی ولت سنج بزن ب خروجی استابیلایزر ببین چ ولتاژی بهت میده .
من وقتی ک استابیلایزر خریدم تصورم همین 220 ثابت بود برا همینم فک کردم دستگاه خرابه ک هم زنگ زدم ب شرکت فاراتل هم بردمش تو نمایندگی فاراتل تو شهرمون اونا هم چک کردن و گفتن مشکلی نداره و منظور از تثبیت ولتاژ همینه ک برق رو تو بازه 209 تا 242 نگه میداره.
اگه میخواین ولتاژ خروجی 220 ثابت باشه باید برید سراغ UPS.

منم فک میکردم استابیلایزر ولتاژ رو روی 220 ثابت میکنه ولی اینجوری نبود و با شرکت فاراتل هم تماس گرفتم و اونا گفتن استابیلایزر ولتاژ رو توی همون بازه 209 تا 242 نگه میداره ، فرقش با محافظ اینه ک محافظ اگه ولتاژ از بازه ای ک گفتم بالاتر یا پایین تر بیاد برق رو قطع میکنه ولی استابیلایز ولتاژ رو زیاد و کم میکنه در صورت خارج شدن از بازه ذکر شده ، میتونی خودتم امتحان کنی الان برو ی ولت سنج بزن ب خروجی استابیلایزر ببین چ ولتاژی بهت میده .
من وقتی ک استابیلایزر خریدم تصورم همین 220 ثابت بود برا همینم فک کردم دستگاه خرابه ک هم زنگ زدم ب شرکت فاراتل هم بردمش تو نمایندگی فاراتل تو شهرمون اونا هم چک کردن و گفتن مشکلی نداره و منظور از تثبیت ولتاژ همینه ک برق رو تو بازه 209 تا 242 نگه میداره.
اگه میخواین ولتاژ خروجی 220 ثابت باشه باید برید سراغ UPS.
آخه اصلا تعریف استبلایزر همینه ... پس نتیجه میگیریم اینا دارن جنس رو به ملت میندازن و فرقی با محافظ نداره !!

تعریف استبلایزر رو سرچ کنید :

کار یک استابلایزر این است که در جریان برق شهری، بسته به نیاز شما و مشخصات وسیله ای که در اختیار دارید، جریان را روی ولتاژ 220 یا 230 نگاه دارد
چون همون بازه ای ولتاژی هم که گفتی اگر از اون کمتر و بیشتر شه بازم استبلایزر قطع میکنه من چون سال هاست 3 تا استبلایزر فاراتل دارم تا حدودی با طرز کارش آشنا هستم

الان خود ups ها استبلایزر داخلی دارن که توی ups وقتی ولتاژ از اون بازه ی ولتاژی خارج میشه باتری وارد مدار میشه و استبلایزر خروجی رو تنظیم و استیبل میکنه

آخرین ویرایش:
آخه اصلا تعریف استبلایزر همینه ... پس نتیجه میگیریم اینا دارن جنس رو به ملت میندازن و فرقی با محافظ نداره !!

تعریف استبلایزر رو سرچ کنید :

کار یک استابلایزر این است که در جریان برق شهری، بسته به نیاز شما و مشخصات وسیله ای که در اختیار دارید، جریان را روی ولتاژ 220 یا 230 نگاه دارد
چون همون بازه ای ولتاژی هم که گفتی اگر از اون کمتر و بیشتر شه بازم استبلایزر قطع میکنه من چون سال هاست 3 تا استبلایزر فاراتل دارم تا حدودی با طرز کارش آشنا هستم

الان خود ups ها استبلایزر داخلی دارن که توی ups وقتی ولتاژ از اون بازه ی ولتاژی خارج میشه باتری وارد مدار میشه و استبلایزر خروجی رو تنظیم و استیبل میکنه
نمیدونم ، اینایی ک گفتم چیزی بود ک خودم تست کردم و از نمایندگی و خوده شرکت فاراتل پرسیدم ، حالا شما میتونی برا تست از خروجی استابیلایزرت تست ولتاژ بگیری ببیبی چقد خروجی میشده .

• Like
Reactions: dooste.man83
نمیدونم ، اینایی ک گفتم چیزی بود ک خودم تست کردم و از نمایندگی و خوده شرکت فاراتل پرسیدم ، حالا شما میتونی برا تست از خروجی استابیلایزرت تست ولتاژ بگیری ببیبی چقد خروجی میشده .
جنس ایرانیه هرچی بخوان میندازن به مشتری ... کسی که نظارت روشون نمیکنه ... حالا جای استبلایز یک محافظ برق تحویلمون داده باشن چیکار می خوایم بکنیم ؟؟!!! اون دخمه ی فاراتل رو که اسمش رو گزاشته مغازه اگر بری ببینی میفهمی با چی طرفی !!!

• Like
Reactions: Batsy
جنس ایرانیه هرچی بخوان میندازن به مشتری ... کسی که نظارت روشون نمیکنه ... حالا جای استبلایز یک محافظ برق تحویلمون داده باشن چیکار می خوایم بکنیم ؟؟!!! اون دخمه ی فاراتل رو که اسمش رو گزاشته مغازه اگر بری ببینی میفهمی با چی طرفی !!!
فاراتل کارش درسته...ما برای یخچال فریزر دوقلومون بیش از 10 سال ازش داریم استفاده میکنم..همیشه موقع نوسانات دستگاهای دیگمون که محافظ معمولی داره سریع خاموش میشه ولی برا یخچالمون ، فاراتل سریع برق رو تنظیم میکنه نمیزاره خاموش بشه...کلا یکی از برندهای خوبه ایرانیه.

سلام درود دوستان
من هدست گلد پلی‌استیشن دارم و دارم رو ps5 استفاده میکنم، خواستم بدونم تفاوت پلاس 3D با این گلد خیلی زیاده آیا، ارزش داره بخاطر این تفاوت پلاس 3D بگیرم ( تو این گرونی)

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام درود دوستان
من هدست گلد پلی‌استیشن دارم و دارم رو ps5 استفاده میکنم، خواستم بدونم تفاوت پلاس 3D با این گلد خیلی زیاده آیا، ارزش داره بخاطر این تفاوت پلاس 3D بگیرم ( تو این گرونی)

لطفا اگر کسی از دوستان تجربه استفاده از این دو رو داره راهنمایی کنه . مرسی .

• Like
Reactions: rezagoli
لطفا اگر کسی از دوستان تجربه استفاده از این دو رو داره راهنمایی کنه . مرسی .
سلام درود دوستان

گلد به مراتب از پالس 3d بهتره از نظر من، پالس اصلا ارگونومی خوبی نداره و زود سردرد میگیرین

یکی از دوستانم زنگ زده گیر داده می خواد VR2 بخره اونم فقط به عشق BEAT SABER . پرسید چه چیزهایی رو موقع خرید باید دقت کنه؟
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
جایی جز PSPRO واسه خرید پیشنهاد میدید؟

آخرین ویرایش:
سلام درود دوستان

گلد همه جوره بهتر. کیفیت صداش هم بهتر

• Like
Reactions: pedram_sad
سلام حتما مشکل میخوری کلا این دستگاه باعث این حالت میشه من تو برنامه کلیک بی بی سی هم دیدم تست کردن و دو نفروشون حس بالا اوردن داشتن این حس تموم نمیشه...
من خودم vr 1داشتم واقعا حس بدی میداد بعد یک ساعت هیچ وقتم تموم نشد فروختمش با قیمت 30 میلیون نمی ارزه خریدش واقعا مگر این که تفریحی ما هی یک بار با دوستات بشینی بازی کنی تمام
درود منم vr 1 داشتم اینطور هم که شما میگید نیست فکر کنم بستگی به عنوان و بازیکنشم داره مثلا عنوان Until Dawn: Rush of Blood واقعا تجربش فوقالعاده بود و اصلا حس بدی بهم دست نمیداد ولی اویل هفت رو 5 دقیقه بیشتر نمیتونستم تحمل کنم البته شاید من اینطور بودم ولی کسی باشه با vr هم تمومش بکنه حالشم بد نشه..

درود منم vr 1 داشتم اینطور هم که شما میگید نیست فکر کنم بستگی به عنوان و بازیکنشم داره مثلا عنوان Until Dawn: Rush of Blood واقعا تجربش فوقالعاده بود و اصلا حس بدی بهم دست نمیداد ولی اویل هفت رو 5 دقیقه بیشتر نمیتونستم تحمل کنم البته شاید من اینطور بودم ولی کسی باشه با vr هم تمومش بکنه حالشم بد نشه..
من خودم تجربه خیلی خوبی ازش نداشتم نمیگم بد بود ولی جوری هم نبود که الان مدل جدیدش اومده برم بخرم .ارزش خرید نداره فعلا ...
شاید مدل که اپل زده در اینده کامل تر بشه اون موقع ارزش خرید داشته باشه ...
vr که سونی میزنه در حد تجربه کردن و تو جمع دوستان بودن ارزش داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or