لوازم جانبی PS5

معرفی لوازم جانبی های PS5

DualSense Charging Station
182281
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: اگر از کابل های بهم ریخته شارژر در اتاقتان خسته شده اید یا نمیخواهید فقط برای شارژ کردن دسته ها کنسول را روشن بگذارید، می توانید از از ایستگاه شارژ رسمی پلی استیشن استفاده کنید.

PS5 Media Remote
182282
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: مشاهده آسان تر فیلم ها و برنامه های تلوزیونی با مدیا ریموت. دارای دکمه های جداگانه برای برنامه هایی همچون نت فلیکس، دیزنی پلاس، یوتیوب و اسپاتیفای

PS5 HD Camera
182283
قیمت: 60 دلار
ویژگی ها: مخصوص استریم کردن، با PS VR سازگاری ندارد.

Pulse 3D Wireless Headset
182284
قیمت: 100 دلار
ویژگی ها: هدست بی سیم PULSE 3D به طور خاص تنظیم شده تا صدای 3D که توسط کنسول PS5 فراهم شده است را ارائه دهد.با پشتیبانی از Tempest 3D AudioTech، کنسول PS5 می‌تواند شما را در مرکز صحنه‌های صوتی فوق العاده غوطه ور کند، به طوری که احساس می‌کنید صدا از هر جهت می‌آید.دارای آداپتور USB و جک 3.5 میلی متر و دو عدد میکروفون مخفی

سایر لوازم جانبی ها از برند های دیگر:
هدست استیل سریز مخصوص PS5 مدل SteelSeries Arctis 7P Wireless
قیمت: 179 دلار
مشخصات و تصاویر در سایت سازنده

آخرین ویرایش:
دوستان سلام خواستم بپرسم اس اس دی sn850 وسترن چرا انقدر از بقیه گرون تره ؟ بقیه برندها همشون حدودا 7 تومن قیمت دارن ولی این نزدیکه 10 تومنه

دوستان سلام خواستم بپرسم اس اس دی sn850 وسترن چرا انقدر از بقیه گرون تره ؟ بقیه برندها همشون حدودا 7 تومن قیمت دارن ولی این نزدیکه 10 تومنه
sn850 دیگه قدیمی شده سامسونگ 990pro بردار که جدیدتر و سرعت بالاتره
فقط یادت باشه حتما باید هیت سینک داشته باشه یا خودش یا جدا براش بگیری ببندی روش

• Like
Reactions: RaminZero21
من خودم تجربه خیلی خوبی ازش نداشتم نمیگم بد بود ولی جوری هم نبود که الان مدل جدیدش اومده برم بخرم .ارزش خرید نداره فعلا ...
شاید مدل که اپل زده در اینده کامل تر بشه اون موقع ارزش خرید داشته باشه ...
vr که سونی میزنه در حد تجربه کردن و تو جمع دوستان بودن ارزش داره .
الان مشکل بزرگ vr2 نبود بازی خوب به اندازه کافیه ( با توجه به هزینه 30 میلیونی ) اگر بازی های VR1 رو همشون رو روی VR2 پورت میکردن VR2 ارزش خرید خوبی پیدا میکرد
بازی های که ارزش بازی داره
GT7 ( ممکنه حالت تهوع و سرگیجه و عرق داشته باشید و بی خیالش بشید )
RESIDENT EVIL8 و NO MAN SKY ( اینم چون توی بازی مجبوری راه بری مشکل سرگیجه و تهوع پیدا میکنی )
بازی HORIZON ( در موردش نظری ندارم چون تجربش نکردم )
BEAR SABER و CREED و SWITCH BACK هم از بازی های بسیار خوب VR هستن ( که قطعا مشکلی باهاشون نخواهید داشت )

متاسفانه اکثر بازی های دیگه گرافیکشون پایینه و توی بازی توی ذوق میزنه

آخرین ویرایش:
الان مشکل بزرگ vr2 نبود بازی خوب به اندازه کافیه ( با توجه به هزینه 30 میلیونی ) اگر بازی های VR1 رو همشون رو روی VR2 پورت میکردن VR2 ارزش خرید خوبی پیدا میکرد
بازی های که ارزش بازی داره
GT7 ( ممکنه حالت تهوع و سرگیجه و عرق داشته باشید و بی خیالش بشید )
RESIDENT EVIL8 و NO MAN SKY ( اینم چون توی بازی مجبوری راه بری مشکل سرگیجه و تهوع پیدا میکنی )
بازی HORIZON ( در موردش نظری ندارم چون تجربش نکردم )
BEAR SABER و CREED و SWITCH BACK هم از بازی های بسیار خوب VR هستن ( که قطعا مشکلی باهاشون نخواهید داشت )

متاسفانه اکثر بازی های دیگه گرافیکشون پایینه و توی بازی توی ذوق میزنه
مشکل بزرگ vr همون که خودت گفتی حالت تهوع که تقریبا تو همه بازی ها هستش و نمیشه کاریش کرد و بعد ی مدت بیخیال بازی کردن میشی
من حدود 30 تا بازی انجام دادم با vr ولی ادم حالش بد میشه و بیخیال میشه .
vr فقط در حد تجربه کردن مثلا یک ساعت بازی و تمام ...
یا حالت تهوع نمیگیری از بازی ها لذت میبری که درصد خیلی کمی اینجوری هستن
یا حالت تهوع میگیری کلا بیخیال میشی مث خودم .
البته اگه پول داشته باشی میخری در حد دکور گذاشتن .
باید صبر کرد دید واقعیت ترکیبی اپل چی میشه اگه جواب بده و فروش زیادی داشته باشه حتما خیلی مدل های کپی ازش بیرون میاد و بازی و نرم افزار های زیادی براش ساخته میشه .
اونجا هست که ی انقلاب اتفاق میوفته و vr کلا میمیره البته vr الانم مرده خیلی محتوا کمی براش ساخته میشه

• Like
Reactions: dooste.man83
مشکل بزرگ vr همون که خودت گفتی حالت تهوع که تقریبا تو همه بازی ها هستش و نمیشه کاریش کرد و بعد ی مدت بیخیال بازی کردن میشی
من حدود 30 تا بازی انجام دادم با vr ولی ادم حالش بد میشه و بیخیال میشه .
vr فقط در حد تجربه کردن مثلا یک ساعت بازی و تمام ...
یا حالت تهوع نمیگیری از بازی ها لذت میبری که درصد خیلی کمی اینجوری هستن
یا حالت تهوع میگیری کلا بیخیال میشی مث خودم .
البته اگه پول داشته باشی میخری در حد دکور گذاشتن .
باید صبر کرد دید واقعیت ترکیبی اپل چی میشه اگه جواب بده و فروش زیادی داشته باشه حتما خیلی مدل های کپی ازش بیرون میاد و بازی و نرم افزار های زیادی براش ساخته میشه .
اونجا هست که ی انقلاب اتفاق میوفته و vr کلا میمیره البته vr الانم مرده خیلی محتوا کمی براش ساخته میشه
کلا اگر بدن و ذهن سالمی داشته باشی موقع استفاده از vr سرگیجه و تهوع و عرق کردن زیاد و حس خفگی که بعد چند دقیقه ایجاد میشه کاملا طبیعیه
من داشتم نظر استفاده کننده ها رو تو سایت ردیت میخوندم تقریبا همشون این عوارض رو موقع استفاده داشتن ( خودمم VR1 رو که داشتم همین داستان ها بود ) - حالا یک بحث دیگه ای هم که در موردش نوشته بودن این بود که وقتی این حس ها بهتون دست میده به نوعی اخطار بدن شما به شما هست و در صورت ادامه ی کار ممکنه از نظر مغزی آسیب ببینید ( این مورد رو سرج کردم نه رد شده نه تایید )
ولی اگر کسی تحت هر شرایطی می خواد بازی کنه قبل بازی باید 2 تا قرص ضد تهوع بخوره - باید یک پنکه رو با دور بالا نزدیک صورتت بزاری - موقع بازی کردن باید آدامس و زنجبیل بجوی - سعی کنی توی بازی راه نری - سعی کنی تا هر وقت احساس بدی بهت دست داد از بازی خارج بشی - موقعی که گشنه یا خسته هستی بازی نکنی - ایستاده بازی نکنی - سعی کنی حرکات داخل بازی رو با بدنت شبیه سازی کنی البته اکثر همه این کار ها رو هم که کردن بخاطر حس بدی که پیدا کردن بعد یکی دو هفته کلا دیگه گزاشتنش کنار و بقول شما دکوری شده
هدف از بازی کردن لذت بردنه نه شکنجه شدن و عذاب کشیدن که چون پول دادم پس باید هرجور شده بازی کنم متاسفانه VR2 علاوه بر اینکه همچنان مشکلات VR1 رو داره مشکل سیم دار بودنش رو هم حل نکرد و این خودش حرکات بازیکن رو محدود میکنه شخصا حس میکنم سونی هم اون سرمایه گزاری که باید روی بازی های VR در نسل جدید رو میکرد انجام نداد و بازی های گرافیک محور VR2 الان به 4 تا دونه نمیرسه که خیلی ناجوره کلا تا این مشکلات حل نشه خریدش اشتباه هست و پشیمون میشید کلا جذابیت VR همون یکی دو ساعت اول استفاده ازش هست یادمه VR1 رو خیلی از بچه های سایت خریده بودن و حتی تاپیک خودشم داشت ولی VR2 رو هم بخاطر تجربه ی بد VR1 و داشتن محتوای کم و قیمت زیاد فکر کنم کمتر از 3 تا 4 نفر اینجا خریده باشن
متاسفانه برعکس PS5 که فروشش خیلی راحته و افت قیمت کمی هم داره اما VR فروشش خیلی سخته و خود من VR1 خودم رو با قیمت پایین و بسختی فروختم
مال اپل هم با قیمت 3500 دلاری کسی سمت خریدش نمیره که بخوان خیلی هم براش محتوا بسازن این مبلغ برای یک عینک حتی برای خارجی ها هم خیلی زیاده بنظرم 2 تا 3 نسل دیگه کار داره که اون محصول کاربردی و بدون عیب عرضه بشه و ارزش خرید پیدا کنه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: milad3d
کلا اگر بدن و ذهن سالمی داشته باشی موقع استفاده از vr سرگیجه و تهوع و عرق کردن زیاد و حس خفگی که بعد چند دقیقه ایجاد میشه کاملا طبیعیه
من داشتم نظر استفاده کننده ها رو تو سایت ردیت میخوندم تقریبا همشون این عوارض رو موقع استفاده داشتن ( خودمم VR1 رو که داشتم همین داستان ها بود ) - حالا یک بحث دیگه ای هم که در موردش نوشته بودن این بود که وقتی این حس ها بهتون دست میده به نوعی اخطار بدن شما به شما هست و در صورت ادامه ی کار ممکنه از نظر مغزی آسیب ببینید ( این مورد رو سرج کردم نه رد شده نه تایید )
ولی اگر کسی تحت هر شرایطی می خواد بازی کنه قبل بازی باید 2 تا قرص ضد تهوع بخوره - باید یک پنکه رو با دور بالا نزدیک صورتت بزاری - موقع بازی کردن باید آدامس و زنجبیل بجوی - سعی کنی توی بازی راه نری - سعی کنی تا هر وقت احساس بدی بهت دست داد از بازی خارج بشی - موقعی که گشنه یا خسته هستی بازی نکنی - ایستاده بازی نکنی - سعی کنی حرکات داخل بازی رو با بدنت شبیه سازی کنی البته اکثر همه این کار ها رو هم که کردن بخاطر حس بدی که پیدا کردن بعد یکی دو هفته کلا دیگه گزاشتنش کنار و بقول شما دکوری شده
هدف از بازی کردن لذت بردنه نه شکنجه شدن و عذاب کشیدن که چون پول دادم پس باید هرجور شده بازی کنم متاسفانه VR2 علاوه بر اینکه همچنان مشکلات VR1 رو داره مشکل سیم دار بودنش رو هم حل نکرد و این خودش حرکات بازیکن رو محدود میکنه شخصا حس میکنم سونی هم اون سرمایه گزاری که باید روی بازی های VR در نسل جدید رو میکرد انجام نداد و بازی های گرافیک محور VR2 الان به 4 تا دونه نمیرسه که خیلی ناجوره کلا تا این مشکلات حل نشه خریدش اشتباه هست و پشیمون میشید کلا جذابیت VR همون یکی دو ساعت اول استفاده ازش هست یادمه VR1 رو خیلی از بچه های سایت خریده بودن و حتی تاپیک خودشم داشت ولی VR2 رو هم بخاطر تجربه ی بد VR1 و داشتن محتوای کم و قیمت زیاد فکر کنم کمتر از 3 تا 4 نفر اینجا خریده باشن
متاسفانه برعکس PS5 که فروشش خیلی راحته و افت قیمت کمی هم داره اما VR فروشش خیلی سخته و خود من VR1 خودم رو با قیمت پایین و بسختی فروختم
مال اپل هم با قیمت 3500 دلاری کسی سمت خریدش نمیره که بخوان خیلی هم براش محتوا بسازن این مبلغ برای یک عینک حتی برای خارجی ها هم خیلی زیاده بنظرم 2 تا 3 نسل دیگه کار داره که اون محصول کاربردی و بدون عیب عرضه بشه و ارزش خرید پیدا کنه
موضوع اینه که رشد تکنولوژی خیلی سریع شده و دیگه یک محصول که خوب نباشه از چرخه خارج میشه و از یاد میره مثل تی وی های سه بعدی و vr همینطور هست .
عینک اپل تازه شروع هستش و باید صبر کرد حتما یک سال نشده مدل های کپی چینیش میاد تو بازار
اگه تبلیغ اپل دیده باشی فعلا بازار هدف تجاری اصلا منظور کاربر عادی خونگی نبوده ..
پس حداقل سه چهار سال زمان میبره ((اگه موفق بشه و فروش خوبی داشته باشه))تا کاربر خونگی مثل ما بخوان بخرن و تجربه کن و به صنعت گیم بیاد یعنی وقتی که ps6 بیاد تو بازار
به نظر من که ادم پولش با خرید تکنولوژی های سوخته نباید هدر بده یا وقتش برای کاری دیگه بزاره تا تجربه کار هایی که کسایی که تجربه کردن و تایید نکردن بزاره.

• Like
دوستان سلام

پد های هدست gold به pulse 3d میخوره ؟

یک جا دیدم فقط دیجی کالا برای gold موجود داره 750 تومان
اما برای puls3 3d خیلی گشتم ندارن جایی انلاین

من هم تست کرده بودم توی شهربازی ...خیلی بد بود خیلی...یعنی داشتم میمردم...تا چندساعت هم احساس بدش باهام موند...

حالا vr که خوبه من توی بعضی بازی های fps هم همین مشکلات برام رخ میده...با اینکه عاشق fps هستم زیاد نمیتونم بازی کنم

• Like
سلام
اره تو سرچ هام منم فقط به همین سایت رسیدم

معتبر هست ؟ اخه نمادهم نداره

به هر حال ثبت نام کردم و سفارش ثبت کردم پرداخت انلاین هم نداره
اخرش فقط انتخاب گزینه داشت پرداخت در محل
فعلا هم کسی تماسی چیزی نگرفت از دیروز بابت تایید نهایی سفارش :Biggrin:

ادرس و تلفنشون منتهی هست تو جمهوری هستن

سلام

من خبر ندارم
تصمیم به خرید با خودتون هست

• Like
Reactions: pedram_sad
من هم تست کرده بودم توی شهربازی ...خیلی بد بود خیلی...یعنی داشتم میمردم...تا چندساعت هم احساس بدش باهام موند...

حالا vr که خوبه من توی بعضی بازی های fps هم همین مشکلات برام رخ میده...با اینکه عاشق fps هستم زیاد نمیتونم بازی کنم
طبیعیه و اتفاقا نشونه ی سالم بودن ذهن و بدنتون هست
VR بدترین قسمتش اینه که وقتی حالت خراب میشه سیستم بدنت کامل بهم میریزه و سردرد و تهوع و عرق سرد و تنگی نفس و... رو نه فقط موقع بازی بلکه تا چندین ساعت بعدش هم داری
حسی که بهت میده شاید بدترین حس و تجربه ای باشه که یک نفر در عمرش تجربه کرده همون اصطلاحی که گفتی که داشتی میمردی دقیقا برای اکثر افراد همون حسه یک جورایی شبیه شکنجه میمونه تا تفریح
البته بازم بازی به بازی فرق داره و توی هر فرد هم میزانش فرق داره ولی عموما وقتی بهت نمیسازه تا تهش دیگه نمیسازه و همیشه این داستان ها رو داری

بنظرم VR اگر اون مشکلات رو نداشت کاملا میتونست نسل آینده ی کنسول های گیمینگ باشه یا حتی جایگزین تلویزیون باشه ولی چون این مشکلات رو داره با همه ی تبلیغات گسترده بازم اون جایگاه رو بدست نیاورده

• Like
Reactions: milad3d
سلام

دیگه پرداخت در محل که نگرانی نداره تهش نمیاره پولم نمیدی :-"
در ضمن اینا رو باید خودت زنگ بزنی ببینی موجود دارن یا نه چون خیلی از سایت ها بروزرسانی نمیشن و مثلا جنس مال چند ماه پیشه و موجودی دیگه ندارن ازش

من GT7با با VRبازی کردم بر خلاف DCکه حالت تهوع و سرگیجه شدید داشتم اصلا اذیت نشدم با توجه به اینی که بعد از‌ کرونا گرفتم‌ حالت تهوع برام مونده

خیلی خوب بود و نه سرگیچه نه حالت تهوع داشتم

از نظر من VR۲پیشرفت خوبی داشته و حالت تهوع و سرگیجه رو کمتر کرده

اویل ۸ و pistol wipe و HORZIONو GT7رو پلی دادم جز HORZIONکه بعد از مدتی تهوع میازه بقیه اش مشکلی نداشتم

و تازه بازی SYNAPSEخریدم بازی کردم تظرم رو‌ میکم

• Like
Reactions: SMM9
من GT7با با VRبازی کردم بر خلاف DCکه حالت تهوع و سرگیجه شدید داشتم اصلا اذیت نشدم با توجه به اینی که بعد از‌ کرونا گرفتم‌ حالت تهوع برام مونده

خیلی خوب بود و نه سرگیچه نه حالت تهوع داشتم

از نظر من VR۲پیشرفت خوبی داشته و حالت تهوع و سرگیجه رو کمتر کرده

اویل ۸ و pistol wipe و HORZIONو GT7رو پلی دادم جز HORZIONکه بعد از مدتی تهوع میازه بقیه اش مشکلی نداشتم

و تازه بازی SYNAPSEخریدم بازی کردم تظرم رو‌ میکم
البته آدم با آدم متقاوته و بازی به بازی هم متفاوته... ولی خوب اکثرا مشکلات رایج رو دارن ( طبق ریویو هایی که خودشون توی اینترنت نوشتن ) حالا شما جزو خوش شانس ها بودید
ولی این مورد هم چشم پوشی کنیم بازم بنظرم بازی گرافیک محور برای VR2 واقعا کمه . بازی که مخصوص VR2 ساخته باشن و گرافیک محور باشه فقط همین هورایزن بوده
من نظر شخصیم اینه ساپورت بازیش از نسل قبلش ضعیفتره تا اینجای کار ... الان 30 میلیون هزینه کنی با این وضع بازی یکم بنظرم نامعقوله البته دارندگی و برازندگی کسانی هستن فقط بخاطر بازی BEAT SABER رفتن VR2 خریدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or