لوازم جانبی PS5

معرفی لوازم جانبی های PS5

DualSense Charging Station
182281
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: اگر از کابل های بهم ریخته شارژر در اتاقتان خسته شده اید یا نمیخواهید فقط برای شارژ کردن دسته ها کنسول را روشن بگذارید، می توانید از از ایستگاه شارژ رسمی پلی استیشن استفاده کنید.

PS5 Media Remote
182282
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: مشاهده آسان تر فیلم ها و برنامه های تلوزیونی با مدیا ریموت. دارای دکمه های جداگانه برای برنامه هایی همچون نت فلیکس، دیزنی پلاس، یوتیوب و اسپاتیفای

PS5 HD Camera
182283
قیمت: 60 دلار
ویژگی ها: مخصوص استریم کردن، با PS VR سازگاری ندارد.

Pulse 3D Wireless Headset
182284
قیمت: 100 دلار
ویژگی ها: هدست بی سیم PULSE 3D به طور خاص تنظیم شده تا صدای 3D که توسط کنسول PS5 فراهم شده است را ارائه دهد.با پشتیبانی از Tempest 3D AudioTech، کنسول PS5 می‌تواند شما را در مرکز صحنه‌های صوتی فوق العاده غوطه ور کند، به طوری که احساس می‌کنید صدا از هر جهت می‌آید.دارای آداپتور USB و جک 3.5 میلی متر و دو عدد میکروفون مخفی

سایر لوازم جانبی ها از برند های دیگر:
هدست استیل سریز مخصوص PS5 مدل SteelSeries Arctis 7P Wireless
قیمت: 179 دلار
مشخصات و تصاویر در سایت سازنده

آخرین ویرایش:
تو چه بازیهایی سرگیجه گرفتین ؟ و چه بازیهایی مشکل نداشتین ؟
با song in smoke سرگیجه زیادی گرفتم تو کایاک هم یکم گرفتم .توی پیستول ویپ با اینکه هیجان بازی هم بالاست کمتر داشتم.
هنوز وقت نکردم گرن توریسمو را تست کنم .
در کل هر چی بیشتر بازی کنی سرگیجه کمتر میشه انگار یه جورایی بدنت خودشو اداپته میکنه باهاش.
ولی مشکل عرق کردن زیاد را دارم هنوز

با song in smoke سرگیجه زیادی گرفتم تو کایاک هم یکم گرفتم .توی پیستول ویپ با اینکه هیجان بازی هم بالاست کمتر داشتم.
هنوز وقت نکردم گرن توریسمو را تست کنم .
در کل هر چی بیشتر بازی کنی سرگیجه کمتر میشه انگار یه جورایی بدنت خودشو اداپته میکنه باهاش.
ولی مشکل عرق کردن زیاد را دارم هنوز
دوست عزیز اگر این مشکل رو داشته باشی تا ته کار باهاته فقط ممکنه کمتر شه
اون عرق کردن دقیقا نشونه اینه که شما از اون دسته ای هستی که با VR مشکل داری مثل من و بعد نیم ساعت کم کم نفش کشیدن هم برات سخت تر میشه و حس میکنه ریه هات سنگین شده
GT رو بازی کنی عملا به فنا میری تجربه زجر آوریه واقعا

• Like
Reactions: Arash-S212 and ashe
من که VRصد درصد می‌خرم پولش جور کردم ولی الان واقعا ۴۰تومن براش خیلی زیاده

من با تجربه که از VRقبلی داشتم مشکلی بابت سرگیجه جزو بازی REZو GTنداشتم روی VRقبلی

من خیلی دوست دارم برم RE8بازی کنم و با بانو یه دیداری از نزدیک داشته باشم 😂😂😂

من که VRصد درصد می‌خرم پولش جور کردم ولی الان واقعا ۴۰تومن براش خیلی زیاده

من با تجربه که از VRقبلی داشتم مشکلی بابت سرگیجه جزو بازی REZو GTنداشتم روی VRقبلی

من خیلی دوست دارم برم RE8بازی کنم و با بانو یه دیداری از نزدیک داشته باشم 😂😂😂
رفتی سمت بانو ، سلام منو حتما بهش برسون.

من چند سال پیش ( 4 سال بیشتر ) یه کابل 3 متری بسیار بسیار باکیفیت از برند anker خریدم ( Micro USB ) برای دسته PS4 که هنوز که هنوز مثل روز اولشه..بدون هیچ مشکلی...وقتی PS5 رو خریدم چون پورت دستش USB-C بود خیلی ناراحت بودم که این دیگه به کارم نمیاد..تا این که گشتم و برخوردم به این محصول از هواوی....تبدیل میکرو USB به TYPE C

Screenshot 2023-03-13 at 18-01-37 مبدل Micro USB به کانکتور USB-C هوآوی مدل Redukc.png

میخوره سر کابل و میکنش تایپ C...الان چند هفتس دارم استفاده میکنم فوقوالعادست..بدون هیچ مشکلی وقتی دارم بازی میکنم به دسته وصل هست و همزمان هم شارژ میشه و سرعت شارژ هم بسیار خوبه.

گفتم این رو بگم تا دوستانی که از این کابل ها داشتن و بلا استفاده مونده بتونن استفاده کنن..البته بازهم تاکید میکنم کابل من بسیار با کیفیت هست و ممکنه رو کابلهای کیفیت پایین قطعی داشته باشه و خوب کار نکنه.

سلام وقت بخیر من یه Pulse 3D Wireless Headset خریدم کل بروشور و رو جعبه چینی نوشته می خواستم ببینم اصله یا اینا هم فیک دارن ؟؟؟
در ضمن چه بازی ای می تونه واقعا این هدست رو نشون بده؟؟

کسی PSVR 2 با قیمت کمتر از ۳۵ تومن سراغ داره؟ دو دل هستم بخرمش یا صبر کنم فعلا، با این وضعیت دلار هم که داره بالا میره باز، بعید نیست قیمت VR هم دوباره برگرده بالای ۴۰ تومن

کسی PSVR 2 با قیمت کمتر از ۳۵ تومن سراغ داره؟ دو دل هستم بخرمش یا صبر کنم فعلا، با این وضعیت دلار هم که داره بالا میره باز، بعید نیست قیمت VR هم دوباره برگرده بالای ۴۰ تومن
فکر نکنم قیمت کمتر پیدا کنی ولی کلا جهت اطلاع در دنیا استقبال کمی از psvr2 شده و این موضوع مهمی هست چون باعث میشه تعداد بازی هایی که براش عرضه میشه بشدت کمتر بشه و شاید سونی هم اگر انتظارات فروش اش برآورده نشه بی سر و صدا از کنار ساپورت دراز مدتش بگذره همون کاری که ماکروسافت با کینکت کرد
طبق گزارش بلومبرگ PS VR2 مجموعا چیزی حدود ۲۷۰ هزار واحد فروش داشته، در حالی که سونی عدد ۲ میلیون را برای آن پیش‌بینی کرده بود! به عقیده برخی کارشناسان سونی در صورتی می‌تواند از فاجعه تمام‌عیار جلوگیری کند که قیمت هدست واقعیت مجازی خود را کاهش دهد.
Screenshot_20230330-111310_Twitter.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mohsen GT and m.a.t
من یه بار توی شهربازی از واقعیت مجازی استفاده کردم حالت تهوع گرفتم...البته بازیش هم داغون بود...
ممکنه توی استفاده از psvr هم پیش بیاد؟

من یه بار توی شهربازی از واقعیت مجازی استفاده کردم حالت تهوع گرفتم...البته بازیش هم داغون بود...
بله برای اکثر افراد پیش میاد و واکنش طبیعی مغز هست چون شما در بازی شبیه ساز داری حرکاتی رو میکنی که از طریق چشم به مغز منتقل میشه ولی بدنتون ثابت هست و حرکتی نداره و این برای مغز مثل یک ارور میمونه و نمیتونه درکش کنه
البته بازی با بازی هم فرق داره مثلا بازی اتومبیل رانی و بازی هایی که حرکات سریع داره و یا با کارکتر در محیط بازی باید حرکت کنید و مثلا با دشمن درگیر شید مثل Doom بازم این حالت تهوع وجود داره ولی در بازی هایی مثل beat saber یا SUPERHOT VR همچین مشکلاتی پیش نمیاد

بار اول معمولا این مشکل رایجه. بعد از اون خیلی ربط به هدست و خود بازی داره.
اولش هم معمولا تا مغز عادت کنه یک مدتی طول می کشه.
اگر هدست خوب باشه معمولا بعد از چند ساعت مغز عادت می کنه (که PSVR2 هدست خوبیه).
منتها پترن حرکتی بازی ها هم خیلی مهمه. یک سری ها با یک سری پترن ها کلا Motion Sickness می گیرن و با گذشت زمان هم حل نمی شه. خیلی از بازی هایی که تحرک زیاد دارن الان پترن های مختلف حرکتی دارن که شما می تونی ست کنی تا این حالت بهت دست نده. یک سری ها مثل ریسینگ ها هم هیچ کاریشون نمی شه کرد. یا بهت می سازه یا نمی سازه :D

• Like
Reactions: milad3d
اون سایته تخفیف زده فعلا 31.750..بدون بازی..با بازی هورایزن 33

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or