AMIRREZA-GAME
کاربر سایت
دوستان من اسکین یکی از دسته هارا دراوردم الان جای چسبش مونده رو دسته چطور میتونم جای چسب رو پاک کنم؟
بستگی به خیلی چیزا دارهدوستان صادقانه الان VR سری جدید با دسته موو 5 میلیون هزینه اش میشه
خریدش ارزشش رو داره ؟
دوستان صادقانه الان VR سری جدید با دسته موو 5 میلیون هزینه اش میشه
خریدش ارزشش رو داره ؟
بنظرمن نه اصلا ارزش نداره بازیهاش خیلی کمن و خوباشم کمن خرید و فروش که نمیشن بیشتریاشون توی استورن الان روزبه بالای نظر من نظر داده از وی ارش خیلی کم استفاده کردهدوستان صادقانه الان VR سری جدید با دسته موو 5 میلیون هزینه اش میشه
خریدش ارزشش رو داره ؟
سرت گیج نره میتونه برات خیلی جذاب باشه ولی اگر سرت گیج بره فکر کنم همون یکی 2 روزه اول به فکر فروش بی افتی...من فارپوینت و re بازی کردم.فارپوینت رو با تفنگ بازی کردم.برای من سرم گیج میره بعضی وقتها ولی برام جذابه و قصد فروشش رو ندارم اما پسر عموم فروختدوستان صادقانه الان VR سری جدید با دسته موو 5 میلیون هزینه اش میشه
خریدش ارزشش رو داره ؟
چجوری باید استفادش کرد؟کنسول ذو ایتساده نگه میداره یا خوابیده؟من پرو دارمپایه نگه دارنده پلی استیشن 4 اسلیم مدل Vertical
دوستان این پایه قیمتش خیلی مناسب شده و کیفیتش هم مثل اورجینال هست کسی نیاز داره بخره من خودم ازش خریدم
به هر دو کنسول پرو و اسلیم هم میخوره قیمتش 80 تومن به این قیمت رسیده
ایستاده همون شکل پایه که رو جعبه هستچجوری باید استفادش کرد؟کنسول ذو ایتساده نگه میداره یا خوابیده؟من پرو دارم
کسی نبود مارو راه نمایی کنه؟ ععجب انجمنی
البت گلد جدید کیفیتش خیلی بهتره بودجه ات زیاد نیست رو اونم فک کنکسی نبود مارو راه نمایی کنه؟ ععجب انجمنی
من سفارش زدم امروز رسید دستم ، کیفیت خوبی داره ، دمت گرم!پایه نگه دارنده پلی استیشن 4 اسلیم مدل Vertical
دوستان این پایه قیمتش خیلی مناسب شده و کیفیتش هم مثل اورجینال هست کسی نیاز داره بخره من خودم ازش خریدم
به هر دو کنسول پرو و اسلیم هم میخوره قیمتش 80 تومن به این قیمت رسیده
مبارکتون جنسش خیلی خوبه و خیلی شبیه به اورجینال هست من خودم با قیمت 25 خریدم این بار 15 شده گمونم بعد این دیگه تموم بشه و دیگه نشه گیر اورد با این قیمتا چون بازار این رو حدود بالا 80 میدن معمولامن سفارش زدم امروز رسید دستم ، کیفیت خوبی داره ، دمت گرم!
-
این دیجی خیلی ریسکی شده البته ، جنس فیک و تقلبی و ...