ps3_360_wii
کاربر سایت
سلام میخوام این کابل رو برای پی اس 4 پرو بخرم. ممنون میشم راهنمای کنید کابل خوبی هستش یا نه قیمتش هم 170 تومان هستش. AudioQuest Pearl 4K HDR With Ethernet Connection 1.5M HDMI Cable
اقا بخرسلام میخوام این کابل رو برای پی اس 4 پرو بخرم. ممنون میشم راهنمای کنید کابل خوبی هستش یا نه قیمتش هم 170 تومان هستش. AudioQuest Pearl 4K HDR With Ethernet Connection 1.5M HDMI Cable
دوست عزیز منظور از 1 میل شده که گفتی یعنی چی.شنیدم این کابل حتی کیفیت رو توی پرو بیشتر میکنه حقیقت داره یا نه.بعضی ها میگن هر کابل hdmi به ps4 نمیخوره یعنی صحفه بالا نمیاد از این جور مسائل حالا یه موقع این کابل برای پرو مشکلی نداره یه موقع نره تو پاچمون.اقا بخر
من ۴ تا ۳ متری سفارش دادم ۱ میل هم شده ولی نوش جونش
کابل ورژن بندی داره. شما سعی کن ورژن 2 رو بگیری.دوست عزیز منظور از 1 میل شده که گفتی یعنی چی.شنیدم این کابل حتی کیفیت رو توی پرو بیشتر میکنه حقیقت داره یا نه.بعضی ها میگن هر کابل hdmi به ps4 نمیخوره یعنی صحفه بالا نمیاد از این جور مسائل حالا یه موقع این کابل برای پرو مشکلی نداره یه موقع نره تو پاچمون.
بهترین کابل HDMI چیه ؟ Kaiboer خوبه ؟سلام میخوام این کابل رو برای پی اس 4 پرو بخرم. ممنون میشم راهنمای کنید کابل خوبی هستش یا نه قیمتش هم 170 تومان هستش. AudioQuest Pearl 4K HDR With Ethernet Connection 1.5M HDMI Cable
والا این طرف مقابل به من گفته ورژن 2 هستش حالا دیگه خدا میدونهکابل ورژن بندی داره. شما سعی کن ورژن 2 رو بگیری.
در مورد کیفیت کابل هم اونهایی که تخصصشون تو تصویر رو صدا هستش تفاوت ها رو متوجه میشن ولی من وشما فکر نکنم متوجه این موضوع بشیم.
من خودمم نمیدونم کدوم بهتره برای همین اینجا سوالم رو مطرح کردم.مثل اینکه کابلی که بالا اسمشو نوشتم چیزی خوبیهبهترین کابل HDMI چیه ؟ Kaiboer خوبه ؟
راستی ورژن این کابل واقعا 2 هستش طرف گفته 2 اما من شک دارماقا بخر
من ۴ تا ۳ متری سفارش دادم ۱ میل هم شده ولی نوش جونش
ینی ۱ میلیون شده پول ۴ تا کابل دونه ای ۲۵۰ تومندوست عزیز منظور از 1 میل شده که گفتی یعنی چی.شنیدم این کابل حتی کیفیت رو توی پرو بیشتر میکنه حقیقت داره یا نه.بعضی ها میگن هر کابل hdmi به ps4 نمیخوره یعنی صحفه بالا نمیاد از این جور مسائل حالا یه موقع این کابل برای پرو مشکلی نداره یه موقع نره تو پاچمون.
دوست عزیز نگفتی ورژن کابل 2 هستش یا نه.بله از همین فروشگاه میخرم pcmaxhw.اخه توی youtube زیر یه کلیپ نوشته بود 1.4 هستش ممنون میشم بگی کدوم ورژنه خیالم راحت شهینی ۱ میلیون شده پول ۴ تا کابل دونه ای ۲۵۰ تومن
اگه از pcmaxhw و اقای اشوری میخرین تو خریدتون شک نکنین
یا خدا! ما به زور پول خود دستگاه رو جور میکنیم بعدش شما ۱ میلیون میدی به کابل!!! واجبه واقعا؟! کابلی که روی خود دستگاه هست که مشکلی نداره دقیقا دلیل این که ۱ تومن خرج کابل کردین چیه؟ جالب شد برام که بدونم دلیلش رو ! امیدوارم یک دلیل کاملا فنی و قابل قبول داشته باشید!ینی ۱ میلیون شده پول ۴ تا کابل دونه ای ۲۵۰ تومن
اگه از pcmaxhw و اقای اشوری میخرین تو خریدتون شک نکنین
هر شخص با توجه به درامدی که داره خرید میکنه مثلا ما با درامد پایینتر برای خرید تجهیزات پایه هم باید پسنداز بیشتری انجام بدیم اما ایا کسی که درامد بالا تری داره و مثلا ماهی 5 به بالا خدا رو شکر درامد داره توان خرید به اندازه ما داره ؟یا خدا! ما به زور پول خود دستگاه رو جور میکنیم بعدش شما ۱ میلیون میدی به کابل!!! واجبه واقعا؟! کابلی که روی خود دستگاه هست که مشکلی نداره دقیقا دلیل این که ۱ تومن خرج کابل کردین چیه؟ جالب شد برام که بدونم دلیلش رو ! امیدوارم یک دلیل کاملا فنی و قابل قبول داشته باشید!
دوست عزیر این کابل که دربارش حرف زدیم به نظر شما از کابلی که همراه با PS4 پرو supply شده بهتر هستش ؟هر شخص با توجه به درامدی که داره خرید میکنه مثلا ما با درامد پایینتر برای خرید تجهیزات پایه هم باید پسنداز بیشتری انجام بدیم اما ایا کسی که درامد بالا تری داره و مثلا ماهی 5 به بالا خدا رو شکر درامد داره توان خرید به اندازه ما داره ؟
حالا وقتی خود کنسول رو بدون مشکل تهیه میکنن قطعا کیفیت بهتری میخوان پس جنس با کیفیت تر میخرن که قطعا قیمت بالا تر داره وقتی تی وی حرفه ای هست قطعا کابل حرفه ای تر و با کیفیت تر روی کیفیت نهای مقداری تاثیر داره و کسی هم که توان خرید رو داره برای اون مقدار بهتر حاضر به پرداخت اون مبلغ هست این دلیلش هست
دوست عزیز نگفتی ورژن کابل 2 هستش یا نه.بله از همین فروشگاه میخرم pcmaxhw.اخه توی youtube زیر یه کلیپ نوشته بود 1.4 هستش ممنون میشم بگی کدوم ورژنه خیالم راحت شه
قطعا یه نگاه به توضیحات کالا بندازید متوجه میشید که از اون سیم از متریال و کیفیت به مراتب بالا تر از سیم توی کنسول برخوردار هست کابل داخل کنسول یه کابل معمولی اما نسخه دوم هستدوست عزیر این کابل که دربارش حرف زدیم به نظر شما از کابلی که همراه با PS4 پرو supply شده بهتر هستش ؟
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/81rjPcA2d1L._SL1500_.jpgدوست عزیز نگفتی ورژن کابل 2 هستش یا نه.بله از همین فروشگاه میخرم pcmaxhw.اخه توی youtube زیر یه کلیپ نوشته بود 1.4 هستش ممنون میشم بگی کدوم ورژنه خیالم راحت شه