mohsen2012
کاربر سایت
مطمنی؟؟سوال اول خیر.سوال دوم بله.
قطعا هدفون
من یک هدفوت پالس داشتم در مقایسه با سینما خانگی مثل جوک بود.!!!!ااالان میخواستم ساند بار بگیرم.
الجی مدل sj5 صدای hd هم پخش میکنه.ببینم کسی تجربه ساند بار رو داره؟؟؟
مطمنی؟؟سوال اول خیر.سوال دوم بله.
قطعا هدفون
کاملا سلیقه ای هست ممکنه خیلی ها خلاف من نظر بدنمطمنی؟؟
من یک هدفوت پالس داشتم در مقایسه با سینما خانگی مثل جوک بود.!!!!ااالان میخواستم ساند بار بگیرم.
الجی مدل sj5 صدای hd هم پخش میکنه.ببینم کسی تجربه ساند بار رو داره؟؟؟
میخواستم دلایلتون رو بدونم برای برتری هدفون؟؟کاملا سلیقه ای هست ممکنه خیلی ها خلاف من نظر بدن
اخه دلیل من برای شما دلیل نمیشهمیخواستم دلایلتون رو بدونم برای برتری هدفون؟؟
چون میخوام 1 تومن هزینه کنم برای ساند بار. اگر گلد بهتره همونو بگیرم دیگه هزینه زیادی نکنم.
دوستان اگر تجربه ساند بار و هدفونهای گیم رو دارن خواهشا بگن کدوم یکی بهتره؟؟
بله دقیقا همینطورهبچه ها من دوسال پیش تقریباً آخرین بار کنترلر برای کنسولم گرفتم چندروز پیش پرو گرفتم حس میکنم کنترلرش سبک تر و جنسش انگار مات تره نسبت به قبلیا.درسته؟
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
بازی هایی که پروفایلشون نیست نرم افزار رو که باز کردی مد رو باید با توجه به سبک اون بازی انتخاب کنی.یعنی کلا بزاریش روی شوتر یا فایتینگ و...دوستان برای بازی هایی که پروفایل براش توی نرم افزار مربوط به هدفون که روی PS4 نصب میشه تعریف نشده آیا بازم باید همون نرم افزار رو باز کرد یا دیگه لازم نیست ؟ ( هدفون پلاتنیوم دارم )
آمو جان سینما خانگی زمین تا زیررمین با ساندبار فرق داره توی سینما خانگی حداقل هشت باند و یک ساب ووفر داری حداقل مدلهای گرونتر بیشتر هم دارند و چیدمان باندها هم مهم هستش ولی ساند بار از یک نقطه صدا رو پخش میکنه و نهایتا چهار باند داره تو مدلهای گرونتر تا شش باند و دالبی شبیه سازی شده میده درحالی که سینما خانگی دالبی ارجینال هستش (به شرطی که ورودی دالبی باشه)میخواستم دلایلتون رو بدونم برای برتری هدفون؟؟
چون میخوام 1 تومن هزینه کنم برای ساند بار. اگر گلد بهتره همونو بگیرم دیگه هزینه زیادی نکنم.
دوستان اگر تجربه ساند بار و هدفونهای گیم رو دارن خواهشا بگن کدوم یکی بهتره؟؟
عزیز دل اصلاع دارم سینما خانگی از ساند بار بهترهآمو جان سینما خانگی زمین تا زیررمین با ساندبار فرق داره توی سینما خانگی حداقل هشت باند و یک ساب ووفر داری حداقل مدلهای گرونتر بیشتر هم دارند و چیدمان باندها هم مهم هستش ولی ساند بار از یک نقطه صدا رو پخش میکنه و نهایتا چهار باند داره تو مدلهای گرونتر تا شش باند و دالبی شبیه سازی شده میده درحالی که سینما خانگی دالبی ارجینال هستش (به شرطی که ورودی دالبی باشه)
یقین بدار هدست خیلی بهتره.
قطع یقین هدست داداش.من ساند بار سامسونگ دیدم تعریفی نداشت مگر سونی یا ال جی متفاوت باشهعزیز دل اصلاع دارم سینما خانگی از ساند بار بهتره
منظورم مقایسه ساند بار با هدست های گیمینگ سونی بود که کدام بهتره از نظر صدا
دادا شما دقیقا چی میخوای از صداعزیز دل اصلاع دارم سینما خانگی از ساند بار بهتره
منظورم مقایسه ساند بار با هدست های گیمینگ سونی بود که کدام بهتره از نظر صدا
توی ستاره پاین جعبه نوشته که پایه عمودی در جعبه موجود نیست و جدا فروخته میشه یعنی کسی برش نداشته عزیز منسلام دوستان٬
برای PS4 Pro پایه نگه دارنده روی جعبش میبینم ولی روش موجود نیست... طبق معمول به سبک ایرانی اینجور چیزارو از روش حذف و جدا میفروشن؟