لوازم جانبی PS4

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پس به نوع هدست و قیمتش بستگی داره...آخه من از این معمولی ها 30 40 تومنی وصل کردم

- - -ویرایش - - -

ضمن عرض معذرت از ناظم انجمن
بچه ها این هدست برا ps4 خوبه؟؟؟
PULSE Wireless Stereo Headset
نه به اون صورت این اولین سری هدست های استریو سونی هست
و اینکه این مدل رو که گذاشتید ریفرش شده هست ( تعمیر کارخانهای )
به مدل گلد و یا پالس الایت فکر کنید برای خرید پلی4

ps4-gold-wireless-headset.jpg

من هم بعد از چند روز تست این هدست تجربه خودم رو اینجا به اشتراک میزارم البته بعنوان یه کاربر عادی نه یه کارشناس لوازم صوتی:d

نقاط مثبت:

• حدود 7 ساعت باهاش یه ضرب کار کردم اما مشکلی در انتقال صدا مشاهده نشد که این نشون میده باطریش پایداری مناسبی رو به کاربر ارائه میده
  • کیفیت صداش نسبت به قیمتش بسیار عالیه و نهایت بلندی صداش خیلی خوبه"من خواستم روی لپ تاپ با آخرین حد صدا فیلم نگا کنم نزدیک بود پرده گوشم پاره بشه:|
  • جنس ساخت بدنه هدست و روکش بلندگوها در سطح مناسبیه و ظاهر بسیار کاربر پسندی داره و سبکی اونا لذت استفاده ازش رو چند برابر میکنه
  • تنظیم کوتاهی و بلندی بلندگوها هم به آسونی روی خود بدنه بوسیله درجه های تعبیه شده انجام میشه
  • بردش خیلی خوبه و فکر نکنم کسی از این لحاظ چیزی کمو کسر بیاره
  • دکمه های روی هدست در جای مناسبی قرار داده شده و دسترسی به اونا براحتی صورت میگیره

نکات منفی:

• تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که این هدست برای اونایی که میخوان باهاش کشتی کج بگیرن شاید مناسب نباشه.یه چیزی تو مایه های همون آنالوگهای جویده شده DS4 توسط بعضی گیمرها توی اینترنت که میگفتن جنسشون خوب نیست:d

در مجموع ارزش هزینه 320 تومنی رو برای من داشت

گلد منم فردا میرسه فقط من زیاد استفاده میکنم احیانا وسط فیلم یا بازی یا هرچیزی شارژش تموم شد رو گوشم بزنم به شارژ کار میکنه و مشکلی نداره ؟
فول شارژش چند ساعته ؟ چراغی چیزی داره که نشون بده فول شارژ شده ؟

گلد منم فردا میرسه فقط من زیاد استفاده میکنم احیانا وسط فیلم یا بازی یا هرچیزی شارژش تموم شد رو گوشم بزنم به شارژ کار میکنه و مشکلی نداره ؟
فول شارژش چند ساعته ؟ چراغی چیزی داره که نشون بده فول شارژ شده ؟

به مبارکت باشه داداش من شنیدم که اگه شارژش تموم شد میتونی باسیم به دستت وصلش کنی بدون شارژ کردن شارژشم شنیدم حدود 8 تا 10 ساعت هست

به مبارکت باشه داداش من شنیدم که اگه شارژش تموم شد میتونی باسیم به دستت وصلش کنی بدون شارژ کردن شارژشم شنیدم حدود 8 تا 10 ساعت هست

ممنون عزیز
پس یعنی اگه کابل 3.5 میلیمتری رو بهش وصل کنی و از اون طریق بازی کنی شارژ مصرف نمیکنه ؟
میشه از دوستان هرکی داره تست کنه !؟

ممنون عزیز
پس یعنی اگه کابل 3.5 میلیمتری رو بهش وصل کنی و از اون طریق بازی کنی شارژ مصرف نمیکنه ؟
میشه از دوستان هرکی داره تست کنه !؟
یه تو ضیح کامل تر میدم خدمتتون
اول اینکه شما میتویید هدست رو بزنید به شارژ و استفاده کنید
2 شما میتونی از کابل 3.5 استفاده کنید اما حجم صدا واقعا" کم هست اگه روشن نکنید هدست رو

در مورد نكات مثبت هدست GOLD بايد اين مورد مهم رو به صحبت هاى دوستمون YAKUZA_2 اضافه كنم كه :
با هدست هاى معمولى بعد از ٥ دقيقه استفاده گوشام به شدت داغ مى كنن :d
با GOLD بعد از ٣ ساعت استفاده مدام، تغييرى در دماى گوشام بوجود نيومد :d كه واقعا عاليه .

بچه ه ممنون میشم منو راهنمایی کنید من امروز هدست گلد گرفتم...وقتی وصل میکنم اصلا گزینه all audio و chat audio نمیاد...!!!! چیکار باید کنم ؟؟؟؟ برنامه هدفون رو باید از استور نصب کنم؟؟؟؟
اصلا حالم گرفته شد

سلام دوستان

یه سوال داشتم . هر نوع هدفون یا هدست که قابلیت اتصال بلوتوث داشته باشه به ps4 وصل میشه؟ یا فقط مدلهای خاص؟

آخرین ویرایش:
بچه ه ممنون میشم منو راهنمایی کنید من امروز هدست گلد گرفتم...وقتی وصل میکنم اصلا گزینه all audio و chat audio نمیاد...!!!! چیکار باید کنم ؟؟؟؟ برنامه هدفون رو باید از استور نصب کنم؟؟؟؟
اصلا حالم گرفته شد​

نه داداش چیزی نیازی نیست ، برو توی setting بعد قسمت devices بعد audio devices
تنظیماتش رو میتونی ازونجا ببینی

من هم همین الان خریداری کردم از لحاظ ظاهری بسیار شیک و زیباست
از لحاظ کیفیت دوستان من تاحالا ۳ هد ست دیگه داشتم
beat solo HD
beat pro
creative soundblaster
هر ۳ این هدست ها فوقاعاده هستند ولی همشون یک مشکل رو دارند : سنگین و اذیت کننده هستند بعد از مصرف بیش از ۱ساعت !
هنوز این رو تست نکردم ولی سبکی و نحوه طراحی این هدست به نظرم برای گیمر ها بوده که مدت زیادی ازش استفاده میکنند
از لحاظ تمیز بودن صدا خوبه
ولی بیس بیش از این ها نتظار میرفت ازش حالا باید با app خود هدست یه مقدار کار کنم باز نتیجه رو بهتون میگم

سلام دوستان خوبم.
یه راهنمایی میخواستم بهم بدید راجع به خرید هدست هدفون و...بزارید شرح بدم چی میخوام چجوریم ...:d

من یه هدست میخوام (کلی گفتم ریز نشدم تو ایرفون و هدفون و...چون تو بحث بهم میگید کدوم بهتره برای شرایطم) هم واسه پی اس 4 که میرم پارتی میکروفون داشته باشه .هم واسه گوشیم .گوشیم htc one x plus هستش که بیتس دارن.اما مال خود گشیم خراب شده.پس اینی که میخوام بخرم واسه گیم تنها نیست .هم موزیک هم گیم.خب مسلما با لپ تاپمم کار میکنم میخوام فیلم یا ...هم میبینم خوب باشه.در کل اینقدر تخصصی تخصصی واسه گیم نمیخوام یا تخصصی تخصصی واسه موزیک.کاربردی کلی داشته باشه.سبک موسیقی هم که گوش میدم سبک خاصی نیس.پاپ راک متال و...اینجوری نیست که بگم یه هدفون بخرم مخصوص فلان سبک که بیسش مختص به اون باشه و...جوری باشه که فراگیر باشه.اخه مثلا یه عده میرن یه هدفون میخرن مخصوص سبک مثلا جاز یکی میره مختص پاپ میخره و...من اونجوری نیستم.بودجمم تا 320 330 تومنه ولی خب اگه بشه مثلا با 220 230 هم جمع و جورش کرد چه بهتر.خرج اضافی نمیخوام بیاد رو دستم چون دانشجو هستم.هدست ها رو هم تقریبا میشناسم ولی خب تجربه یه چیز دیگست.یه چیزی میخوام که تو خیابونم میرم ضایع نباشه اخه به گوشیم وصل میکنم.خودم انتخاب هام اینان:گلد سونی -الکترا ریزر-کراکن ریزر-هامرهد ریزر میکروفن دارش-ادارو ریزر.
واسه این برنده ای دیگه نرفتم چون تخصصی موزیک میشه مثلا سنهایزر .ولی یه چیزی مثل الکترا ذات شرکت ریزر رو حفظ کرده ولی موسیقی هم میشه گوش داد.خودم از الکترا خوشم اومده یا گلد.اما از دو چیز میترسم.یکی اینکه من دراز میکشم بازی میکنم.یعنی لم میدم.مشکلی پیش نمیاد با اینا؟چون بزرگن بالاخره نسبت به ایرفون .دومین مورد هم اینکه مثلا تو دانشگاه موزیک گوش بدم یکم ضایع نیست مثلا الکترا که گندست تو گوشم باشه یا گلد؟؟؟این ادارو چجوره؟واسه موزیک خوبه؟اگه هم واسه موزیک خوبه هم گیم بهترین انتخابه چون نه تو لم دادن مشکل ایجاد میشه نه تو دانشگاه و خیابون و...
کلا راهنماییم کنید چی از بین اینا بهتره تو کدوم زمینه بعد خودم سلکت میکنم.راستی این گلد به گوشی منم میخوره؟باسیم یا بی سیم؟اگه الکترا یا ادارو به کارم بیان احتیاجی نمیبینم برم تا مرز 300 تومن واسه گلد ولی اگه واقعا گلد بهتر باشه خب دلو میزنم به دریا.
مرسی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or