لوازم جانبی PS4

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون.میگن بیسش کمتر از پالس هست و کیفیتش هم کمتره...درسته ایا؟

من گفتم سونی:|

من برای ps3 و ps4 و vita میخوام بگیرم

خودم عشق بیس هستم و خیلی روش حساس

از نظر بیس کم نمیاره و عالیه در مورد پالس هم اطلاعی ندارم ولی این هدفون گلد کلا هیچ کم کسری نداره و صدای فوق العاده 7.1 که دیوانه کنندست

اگر هم فکر میکنی صداش کمه یا به قول شما بیسش کمه صدای بازی تا اخر زیاد کن بعد ببینم میتونی تحمل کنی یا نه !

کلا کم صداترین بازی ولفنشتاین هست ولی تو اون بازی هم صدای هدفون تا اخر نمیتونی ببری و از نظر من همه چیزش عالیه

من تو خیلی از بازی ها تست کردم حتی با پی سی

تا این لحظه هیچ مشکل و کم کسری ندیدم توش و نشده که حتی برای یه لحظه از خریدش پشیمون بشم

درضمن اینم بگم تو تمام بررسی هایی که از این هدفون دیدم همگی از کیفیتش راضی بودن و گفتن نسبت به قیمتش عالیه

خودت سایت سونی و بررسی سونی هم در موردش ببین دیگه شکت به یقین تبدیل میشه که این از پالس در هر شرایطی بهتره

آخرین ویرایش:
دوستان من خودم هم درگیر هدفنم

ولی برای اطلاع پالس و گلد هر دو 7.1 مجازی هستند. و این قابلیت رو فقط تو ps4 وps3 دارند،pc و موبایل و... استریو کار میکنند.
در مورد 7.1 واقعی و مجازی در هدفنها: بعضی مدلها روی هر گوشی چند اسپیکر دارند برای ایجاد صدای فراگیر که بهشون واقعی گفته میشه;و بعضی مثل پالس و گلد مثل تمام هدفونهای دیگه رو هر گوشی فقط یک اسپیکر دارند ولی با پردازش صدا،به شکلی صدا رو پخش میکنند که جلوه فراگیر داشته باشه که بهشون مجازی گفته میشه
و در نهایت هیچ هدفونی صدای فراگیری مثل یک سینمای خانواده با چیدمان خوب نداره

Last edited by a moderator:
سلام بچه ها می خواستم ببینم این مشکل هست یا ایراد از هدفون هاست؟؟؟؟.من یه هدفون 40 هزار تومنی بیتس تقلبی که جک 3.5 داره با دسته وصل کردم اصلا گزینه ی chag audio نیومد که به all audio تغییر بدم!!!!
بعد هدفون تبلت note و گوشیم p6 و خود کنسول رو وصل کردم بازم این گزینه ها نیومد ...البته میکروفن کار می کرد...
کسی با هدفون و هدست های مع، ولی امتحان کرده؟؟؟؟

الان من میخام گلد بگیرم می ترسم اونم بگیرم کار نکنه... ممنون میشم کمکم کنید...

سلام بچه ها می خواستم ببینم این مشکل هست یا ایراد از هدفون هاست؟؟؟؟.من یه هدفون 40 هزار تومنی بیتس تقلبی که جک 3.5 داره با دسته وصل کردم اصلا گزینه ی chag audio نیومد که به all audio تغییر بدم!!!!
بعد هدفون تبلت note و گوشیم p6 و خود کنسول رو وصل کردم بازم این گزینه ها نیومد ...البته میکروفن کار می کرد...
کسی با هدفون و هدست های مع، ولی امتحان کرده؟؟؟؟

الان من میخام گلد بگیرم می ترسم اونم بگیرم کار نکنه... ممنون میشم کمکم کنید...

من هدست گلد دارم اصلا سيم به دسته وصل نميشه!!!يه دانگل(فلش)داره تو جعبه وصل ميكنه وايرلسه!!!

می دونم داداش دمت گرم
فقط این بچه هایی که میگن با هدست معمولی وصل شدن چه جوریاست آخه؟؟؟؟
کاری نداره.settings_devices_بعد قسمت صدای هدفون رو به all تغییر میدی.البته باید هدفونت وصل باشه به دسته.من الان یه هدفون سیم دار سونی از نوع بزرگش دارم و دارم باهاش صداها رو گوش میکنم و مشکلی هم باهاش نداشتم.فقط شارژ دستت مقداری زودتر تموم میشه.البته با اینکه هدفون خودم از نوع خوبشه ولی میخوام الان برم هدست گلد رو بگیرم

دوستان محافظ برای دسته و کنسول چی خوبه ؟

این اسکین ها از چه جنسی باشه بهتره ؟ جدا کردن ش راحته از کنسول یا زخمی می کنه ؟

برای دسته رو هم اگه بگید ممنون میشم .

اگه جایی رو هم میشناسید که بفروشه معرفی کنید خواهشا .

ممنون .

آقا ما امروز هدست گلد رو خریدیم.چند تا سوال داشتم ممنون میشیم راهنمایی کنید:

1.این گزینه 2 که نوشته Position و VSS چه کاربردی داره؟
2.به تنظیماتش توی منو کاری نداشته باشیم یا برای داشتن صدای بهتر باید تغییرشون داد؟

آخرین ویرایش:

2.به تنظیماتش توی منو کاری نداشته باشیم یا برای داشتن صدای بهتر باید تغییرشون داد؟
vss صدای 7.1 رو خاموش و روشن میکنه ... اون یکی هم مود های کاستوم صدا روش بارگیری میشه

2برای آپدیت کردن و تغیر مود های هدست به وسیله پلی3یا 4 هست
vss سویچ بین استریو و دالبی هست (7.1)
هر مود مخصوص به یه حالت هست این حالا شما میتونید مثلا از مود گیم برای همه استفاده کنید یا میتوننید برای هر بازی از یه مود مخصوص استفاده کنید بسته به سلیقهتون

کاری نداره.settings_devices_بعد قسمت صدای هدفون رو به all تغییر میدی.البته باید هدفونت وصل باشه به دسته.من الان یه هدفون سیم دار سونی از نوع بزرگش دارم و دارم باهاش صداها رو گوش میکنم و مشکلی هم باهاش نداشتم.فقط شارژ دستت مقداری زودتر تموم میشه.البته با اینکه هدفون خودم از نوع خوبشه ولی میخوام الان برم هدست گلد رو بگیرم
پس به نوع هدست و قیمتش بستگی داره...آخه من از این معمولی ها 30 40 تومنی وصل کردم

- - -ویرایش - - -

ضمن عرض معذرت از ناظم انجمن
بچه ها این هدست برا ps4 خوبه؟؟؟
http://dcinpc.com/store/index.php?route=product/product&path=98_104&product_id=515

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or