لوازم جانبی PS4

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستان این PS4 Gold Headset مالی هست ؟ به جز Ps4 و PS3 و ویتا میشه به چیز دیگه ایی وصل کرد ؟ مثلا به Smart Tv وصل میشه که صدای فیلم یا چیزای دیگه رو هم با اون گوش کنیم ؟ ( مثلا Wii U روصداش رو به جای اینکه از TV بشنوم از Headset بشنوم ؟ )
اگر نه هیچ کودوم از هدست های تو بازار که برای PS4 هست قابلیت وصل شدن به تلوزیون رو داره یا نه ؟
---
سوال بعدی اینکه من تا آخر هفته دستگاهم میرسه . مثل PS3 آپدیت جدیدش رو از سایت سونی بگیرم و با فلش وصل کنم و آپدیت کنم ؟

---
وسیله جانبی چیز خاصی لازم داره همون اول براش بگیرم ؟ مثلا این جلد های رو آنالوگ هست اینا لازمه ؟ در ضمن من تلوزیونم Glossy ـه حتما باید این برچسب های جلو دسته رو بگیرم برای جلوگیری از بازتاب نورش درسته ؟
ممنون .
البته دوستم مون درست گفتم اما چیزی که هست نمیشه به عنوان وایرلس روی tv استفادش کنید برای اینکه روی tv هم بشه وایرلس استفاده کنید پالس الایت این قابلیت رو داره !!

البته دوستم مون درست گفتم اما چیزی که هست نمیشه به عنوان وایرلس روی tv استفادش کنید برای اینکه روی tv هم بشه وایرلس استفاده کنید پالس الایت این قابلیت رو داره !!
ممنون . الان این Pulse Elite کیفیتش چطوریه ؟ از Gold بهتره ؟ با Ps4 و TV و همه چی قشنگ ست میشه ؟( صدای 7.1 میده با Ps4 ؟ ) بعد قیمت تقریبیش چنده تو ایران ؟

ممنون . الان این Pulse Elite کیفیتش چطوریه ؟ از Gold بهتره ؟ با Ps4 و TV و همه چی قشنگ ست میشه ؟( صدای 7.1 میده با Ps4 ؟ ) بعد قیمت تقریبیش چنده تو ایران ؟
پالس الایت از نظر کیفیت صدا هم بهتر هست
کم یاب شده و بیشتر مدل gta V توی بازار هست که قیمتش نزدیک 500 هست اما اگه جعبه آبی (نسخه معمولی) گیر بیارید باید حدود 430 اینا باشه !!
با پلی3و4 صدای 7.1 داره و به هر وسیله ای به صورت بی سیم میشه وصل کرد فقط نیازه جک 3.5 داشته باشه و اینکه کنارش یه usb باشه برای زدن دانگل بهش (سیم رو از جک 3.5 به دانگل وصل میکنید و دانگل رو به یه usb میزنید (مثلا" مال tv ))

کمرم بد شکست زیر این واقعا" جذاب هست اما متاسفانه راحت کثیف میشه !!!
این رو باید همراه با پلی4 سفید گذاشت توی ویترین شیشه ای برای قشنگی
bf7ccx6lwq3d7sph6fly.jpg

camera بازی یا کاربرد خاصی داره در حال حاضر که ارزش خرید واسش رو داشته باشه؟؟؟
کاربد که فقط باز کردن قفل با تشخیص چهره + دستور صوتی+ یه مینی گیم + جاست دانس
ارزش خرید در حال حاضر نداره یه چیزی مثل اون موقع کمرا پلی3 هست که موو هنوز معرفی نشده بود
دوربین اصل کارش برای زمانی هست که از موو یا هدست واقعیت مجازی استفاده بشه !!

دوستان هدست پالس الیت دارم
بعد از آپدیت ۱.۷۶ وقتی هدست رو به کنسول وصل میکنم نشون میده که وصله و حتی ولوم هم کم و زیاد میکنم نشون میده که داره ولوم هدست کم و ریاد میشه اما هیچ صدایی نمیاد
هدست رو با گوشیم هم تو حالت با سیم و هم تو حالت بدون سیم امتحان کردم سالمه
اما نمیدونم با کنسول چه کنم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان هدست پالس الیت دارم
بعد از آپدیت ۱.۷۶ وقتی هدست رو به کنسول وصل میکنم نشون میده که وصله و حتی ولوم هم کم و زیاد میکنم نشون میده که داره ولوم هدست کم و ریاد میشه اما هیچ صدایی نمیاد
هدست رو با گوشیم هم تو حالت با سیم و هم تو حالت بدون سیم امتحان کردم سالمه
اما نمیدونم با کنسول چه کنم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
گمونم باید برید توی تنضیمات و صدا رو بذارید روی all sound

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or