لوازم جانبی PS4

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هدست گلد تو فروشگاه آمازون 80 دلار شده و 20 دلار تخفیف خورده به خاطر همین تازه تو ایران شده 350

هنر کردن :-s:|

من یین Razer و Logitech و گلد موندم چی بخرم ...

برای استفاده بیشتر در pc و بعد ps4

همشون خوب هستن اما خوب خودت ببین چی دوستداری و طبق توضیح بچه های سایت یکی رو انتخاب کن

دوستان تو همین رینج قیمت هدست گلد میشه هدست با مارک دیگه ای گرفت که کیفیت صداش بهتر باشه ؟ مثل ریزر یا لایتک
ممنون میشم راهنمایی کنید

فقط خودمم داداشم دانشگاهی
یعنی واقعا هدست نیازه یا نه؟

درود
خودت باید موقعیتت رو متوجه بشی که ببینی چی نیاز داری ....... به نظرم دسته بخری خیلی بهتره ... چون یه موقع میبینید حوس بازی کردن Mortal Kombat X :sniper:میزنه بتون اونوقت .... واویلا میشه بدون دسته....

درود
خودت باید موقعیتت رو متوجه بشی که ببینی چی نیاز داری ....... به نظرم دسته بخری خیلی بهتره ... چون یه موقع میبینید حوس بازی کردن Mortal Kombat X :sniper:میزنه بتون اونوقت .... واویلا میشه بدون دسته....

اون که آره ولی یه طرف هم میخوام پول نگه دارم واسه GTA V که میخوام نگهش دارم و نفروشمش
از یه طرف میخوام MK دو نفره بزنم
از یه طرف میخوام با هدست دیگه کاملا گیمینگ بازی کنم :d
چیکار کنم معلوم نیست

اون که آره ولی یه طرف هم میخوام پول نگه دارم واسه GTA V که میخوام نگهش دارم و نفروشمش
از یه طرف میخوام MK دو نفره بزنم
از یه طرف میخوام با هدست دیگه کاملا گیمینگ بازی کنم :d
چیکار کنم معلوم نیست

حالا مثلاً کمبت هم گرفتی همیشه که طررف بغلت نچسبیده که بخوای دو نفره بزنی هرکی میخواد واسه خودش دسته بخره هدفون گیمینگ یدونه باشه / باز نظر خودت مهمه

میتونید راحت پارچه با رنگ دلخواه بخرید بدید خیاط براتون بدوزه ارزون هم در میاد (من نظرم اینه که رنگ آبی براق بگیرید نوار هاش هم زرد براق بزنید )

سلام
دوستان این PS4 Gold Headset مالی هست ؟ به جز Ps4 و PS3 و ویتا میشه به چیز دیگه ایی وصل کرد ؟ مثلا به Smart Tv وصل میشه که صدای فیلم یا چیزای دیگه رو هم با اون گوش کنیم ؟ ( مثلا Wii U روصداش رو به جای اینکه از TV بشنوم از Headset بشنوم ؟ )
اگر نه هیچ کودوم از هدست های تو بازار که برای PS4 هست قابلیت وصل شدن به تلوزیون رو داره یا نه ؟
---
سوال بعدی اینکه من تا آخر هفته دستگاهم میرسه . مثل PS3 آپدیت جدیدش رو از سایت سونی بگیرم و با فلش وصل کنم و آپدیت کنم ؟

---
وسیله جانبی چیز خاصی لازم داره همون اول براش بگیرم ؟ مثلا این جلد های رو آنالوگ هست اینا لازمه ؟ در ضمن من تلوزیونم Glossy ـه حتما باید این برچسب های جلو دسته رو بگیرم برای جلوگیری از بازتاب نورش درسته ؟
ممنون .

سلام
دوستان این PS4 Gold Headset مالی هست ؟ به جز Ps4 و PS3 و ویتا میشه به چیز دیگه ایی وصل کرد ؟ مثلا به Smart Tv وصل میشه که صدای فیلم یا چیزای دیگه رو هم با اون گوش کنیم ؟ ( مثلا Wii U روصداش رو به جای اینکه از TV بشنوم از Headset بشنوم ؟ )
اگر نه هیچ کودوم از هدست های تو بازار که برای PS4 هست قابلیت وصل شدن به تلوزیون رو داره یا نه ؟
---
سوال بعدی اینکه من تا آخر هفته دستگاهم میرسه . مثل PS3 آپدیت جدیدش رو از سایت سونی بگیرم و با فلش وصل کنم و آپدیت کنم ؟

---
وسیله جانبی چیز خاصی لازم داره همون اول براش بگیرم ؟ مثلا این جلد های رو آنالوگ هست اینا لازمه ؟ در ضمن من تلوزیونم Glossy ـه حتما باید این برچسب های جلو دسته رو بگیرم برای جلوگیری از بازتاب نورش درسته ؟
ممنون .

اره داداش خیلی ماله / یجوری با اکراه گفتی ری... به هدستش رفت :) بله به هرچیزی که کابل ۳.۵ ساپورت کنه میخوره / بله شما اپدیتو هم از سایت میتونی بگیری هم با خود کنسول/ لوازم جانبی هم چیزی لازم نیس فقط اگه دستت عرق میکنه از همون روکش دسته ها بگیر/ بازتاب نور دسته هم میتونی کم کنی نیاز به چیزی نداره بپا الکی چیزی توو پاچت نکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or