لباس Half-Life 3 در اختتامیه UberEnt

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
دیشب در اختتامیه UberEnt این لباس توسط کارمندان valve پوشیده شده بود
hl3.jpg

به نظر شما این بازی درحال ساخت است ؟

اینا جکم عذاب روحی داره فرخ :دی.
شیش سال از عرضه بازی میگذره هنو یه خبره دست اول نیست که درباره HL3 درست و حسابی صحبت کنه.

خیلی مدت زمان آدم بشینه نگاه کنه.
من که اصلا باهاشون لجم الان :دی.
حداقل منکه دنبال اخباراشم از من بپرس :دی والو از خیلی وقت پیش مشخص بود که داره روی EPISODE 3 کار میکنه همینطور هم که خبر بود گفته بودند EPISODE 3 گیم پلی طولانی خواهد داشت و یه بازیه کامله ! حتی یبار شایعه شد که اینا میخواند تو EPISODE3 از انجین جدیدشون استفاده کنند وقت شد لیکشون را میدم ! ولی بعدا چنتا شایعه دیگه اومد که والو بیخیال EPISODE 3 شده و یه راست رفته سراغ HL3 ! یعنی اینطور حدس میزنم که اینا چون دیدن EPISODE 3 یه بازیه کامله و طبق میلشونه چرا اسمش را نزارن HL3 ؟!:دی
اینا همشون حدس و گمانه ولی میتونه خیالت تخت باشه که اینا چند سالی دارن روش کار میکنن حتی اگه EPISODE 3 باشه مطمئن باش یه چیزه خفنی دستمون میدند .

حداقل منکه دنبال اخباراشم از من بپرس :دی والو از خیلی وقت پیش مشخص بود که داره روی EPISODE 3 کار میکنه همینطور هم که خبر بود گفته بودند EPISODE 3 گیم پلی طولانی خواهد داشت و یه بازیه کامله ! حتی یبار شایعه شد که اینا میخواند تو EPISODE3 از انجین جدیدشون استفاده کنند وقت شد لیکشون را میدم ! ولی بعدا چنتا شایعه دیگه اومد که والو بیخیال EPISODE 3 شده و یه راست رفته سراغ HL3 ! یعنی اینطور حدس میزنم که اینا چون دیدن EPISODE 3 یه بازیه کامله و طبق میلشونه چرا اسمش را نزارن HL3 ؟!:دی
اینا همشون حدس و گمانه ولی میتونه خیالت تخت باشه که اینا چند سالی دارن روش کار میکنن حتی اگه EPISODE 3 باشه مطمئن باش یه چیزه خفنی دستمون میدند .

آهان یعنی ممکنه اسمش Episode 3 نباشه، ولی همون داستان رو ادامه بده و اسمش باشه HL3. فرقی هم نمی کنه. حالا کی اجبارشون کرده که 3 قسمتی بسازن. ادامه شو بسازن، هر اسمی خواستن بذارن روش.

امیدوارم VALVE یه سر بره سراغ HL3 چون برا ساختن اپیزود سوم خیلی دیره یه جورایی این فاصله ی زمانی همرو برای دنباله ی واقعی آماده میکنه نه ادامه ای برای اپزود دوم من که حاضرم دو یا سه سال دیگه ام صبر کنم ولی دیگه شاهد نسخه سوم باشیم انصافا خسته شدم اگه بخوان اپیزود سوم رو بسازن اشتباه بزرگی کردن دیگه زجر دادن طرفدارا کافیه همه برای اعلام شدن HL3 آماده ان نه اعلام ساخت اپیزود سوم

فقط هرچی میسازن اون موتور قدیمی و مزخرفو دیگه استفاده نکنن... داستان رو هم کمی پیچیده تر کنن... چون تا الان داستان به درد نمیخورد ... گیم پلیش هم که دیگه قدیمی شده ... واسه این یارو کر و لال هم یه صدایی چیزی بدن یا لااقل قیافشو ببینیم... درکل اگه بخواد موفق باشه باید همه چیز عوض بشه .

فقط هرچی میسازن اون موتور قدیمی و مزخرفو دیگه استفاده نکنن... داستان رو هم کمی پیچیده تر کنن... چون تا الان داستان به درد نمیخورد ... گیم پلیش هم که دیگه قدیمی شده ... واسه این یارو کر و لال هم یه صدایی چیزی بدن یا لااقل قیافشو ببینیم... درکل اگه بخواد موفق باشه باید همه چیز عوض بشه .

به شما پولی میدن بری تو همه تاپیک ها چرت بگی ؟

• Like
Reactions: test84 and shefer
به به روحم شاد شد:d. کاری ندارم که فیک هست یا نه ولی من با همین لوگوشم حال میکنم:d. مطمئنا یه خبرایی هست ولی اینکه کی از بازی رونمایی بشه خدا میدونه. valve داره طرفدارای HL رو زجر کش میکنه. ولی مطمئن باشید این valve اینقدر طراح های قدرتمندی داره که این بازی شاهکار بشه مثل نسخه های قبل، بعد هم کلا این valve زیاد اهل حاشیه سازی و خبر نیست، بیشتر اهل عمله. مثل همین portal 2 که آروم و بی صدا ساخته شد و بعد از عرضه هم اومد یه تکونی به همه بازی ها داد و ترکوند و رفت.

نمیدونم بخندم یا ...
اصلا یکبار بازی رو انجام دادی یا نمراتش رو دیدی که این حرفو میزنی؟
دیگه نظر شخصی هم یک حدی داره دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or