دیشب در اختتامیه UberEnt این لباس توسط کارمندان valve پوشیده شده بود
به نظر شما این بازی درحال ساخت است ؟
به نظر شما این بازی درحال ساخت است ؟
حداقل منکه دنبال اخباراشم از من بپرساینا جکم عذاب روحی داره فرخ.
شیش سال از عرضه بازی میگذره هنو یه خبره دست اول نیست که درباره HL3 درست و حسابی صحبت کنه.
خیلی مدت زمان آدم بشینه نگاه کنه.
من که اصلا باهاشون لجم الان.
حداقل منکه دنبال اخباراشم از من بپرسوالو از خیلی وقت پیش مشخص بود که داره روی EPISODE 3 کار میکنه همینطور هم که خبر بود گفته بودند EPISODE 3 گیم پلی طولانی خواهد داشت و یه بازیه کامله ! حتی یبار شایعه شد که اینا میخواند تو EPISODE3 از انجین جدیدشون استفاده کنند وقت شد لیکشون را میدم ! ولی بعدا چنتا شایعه دیگه اومد که والو بیخیال EPISODE 3 شده و یه راست رفته سراغ HL3 ! یعنی اینطور حدس میزنم که اینا چون دیدن EPISODE 3 یه بازیه کامله و طبق میلشونه چرا اسمش را نزارن HL3 ؟!
اینا همشون حدس و گمانه ولی میتونه خیالت تخت باشه که اینا چند سالی دارن روش کار میکنن حتی اگه EPISODE 3 باشه مطمئن باش یه چیزه خفنی دستمون میدند .
فقط هرچی میسازن اون موتور قدیمی و مزخرفو دیگه استفاده نکنن... داستان رو هم کمی پیچیده تر کنن... چون تا الان داستان به درد نمیخورد ... گیم پلیش هم که دیگه قدیمی شده ... واسه این یارو کر و لال هم یه صدایی چیزی بدن یا لااقل قیافشو ببینیم... درکل اگه بخواد موفق باشه باید همه چیز عوض بشه .
نمیدونم بخندم یا ...فقط هرچی میسازن اون موتور قدیمی و مزخرفو دیگه استفاده نکنن... داستان رو هم کمی پیچیده تر کنن... چون تا الان داستان به درد نمیخورد ... گیم پلیش هم که دیگه قدیمی شده ... واسه این یارو کر و لال هم یه صدایی چیزی بدن یا لااقل قیافشو ببینیم... درکل اگه بخواد موفق باشه باید همه چیز عوض بشه .