لباس Half-Life 3 در اختتامیه UberEnt

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
دیشب در اختتامیه UberEnt این لباس توسط کارمندان valve پوشیده شده بود
hl3.jpg

به نظر شما این بازی درحال ساخت است ؟

یه نفر یه T-Shirt پوشیده روش یه لوگو از یه بازی بوده.واقعا چرا خودمون رو درگیر اینجور مسائل حاشیه ای میکنیم؟!:d
از لباس یه نفر میخواید بفهمید یه بازی در حال ساختِ یا نه؟!

بابا یارو خواسته جو بده.اخه کی بازیش رو این مدلی معرفی میکنه.
ولی اگه تایید بشه با مرگ تعداد کثیری از طرفداران رو به رو خواهیم بود

بعید میدونم کارمندهای valve حال داشته باشن انقدر تند تند بازی بسازن !!!
باید سه چهار سال از لفت 4 دد بگذره بعد :))
وقتی پای HL یاد وسط کارمندای Valve حال پیدا میکنن.:)
امیدوارم تو e3 بازی رسما رونمایی بشه و بالاخره راز بی زبونی فریمن و اینکه Alyx چه نسبتی باهاش داره فاش بشه. >:d<

به نظرم اين لوگو يكم Fake ميزنه! حالا نميدونم كسي كه اين عكسو گرفته چقدر معتبره؟!
چون تو اين لوگو جاي نماد"A" و شماره بازي عوض شده, لوگوي HL2 رو ببينيد:

lrg_Half_Life_2.gif

شايد هم Valve خودش لوگو رو تغيير داده باشه ولي اين تغيير و برجسته تر بودن شماره بازي نسبت به نماد منطقي به نظر نميرسه.

به نظرم اين لوگو يكم Fake ميزنه! حالا نميدونم كسي كه اين عكسو گرفته چقدر معتبره؟!
چون تو اين لوگو جاي نماد"A" و شماره بازي عوض شده, لوگوي HL2 رو ببينيد:

lrg_Half_Life_2.gif

شايد هم Valve خودش لوگو رو تغيير داده باشه ولي اين تغيير و برجسته تر بودن شماره بازي نسبت به نماد منطقي به نظر نميرسه.

خو خواستن این کار رو بکنن که بیشتر به چشم بیاد. :دی
دلیل منطقی نمی تونه باشه.

fake دوستان fake.......بالاخره من خودم هاف لایف شناسم:dمطمین باشین فیکه

تازه بازی مثه اینو اگه تو vga معرفی کنن کل مراسم و بازیهای دیگه رو زیر سایه می بره در نتیجه فیک اقا فیک:d

نمیگم بازی بدی بود، یا بازی عالی بود من با HL2 زندگی کردم ولی Ep1 که اصلا نرفتم Ep2 هم قشنگ بود ولی باز به دلم زیان ننشست.

کلا بازی برای یه دوره خیلی عالی بود دوره های 2004 و 2003 اینا الان با اون گیم پلی و شخصیت پردازی بیاد شاید بازیش نکنم.
اون دوران برام خیلی جالب بود یه وسیله هست میتونی تو یه بازی هرچی میخوای باهاش بلند کنی ولی الان ...

در کل Valve بزرگترین ظلم رو تو حق HL کرد به نظرم، بهترین دوران که میتونست با HL سلطان سبک FPS باشه نشستن دور هم سبزی پاک کردن ...

حالا تو از کجا مطمئنی که اینا نشستن سبزی پاک کردن ؟! والو دیگه اونقدر احمقه که بخواد یکی از بهترین بازیهای تاریخی که ساخته روش زحمتی نکشه ؟
EP1 , 2 هم فقط مرحله اضافی بود مثل dlc قرار نبود اتفاق خاصی توش بیفته با 1 و 2 ساعت گیم پلی !
اینا مطمئن باش از خیلی وقت پیش دارن روی یه انجین کاملا جدید و همچنین روی بازی کار میکنن ولی والو استادیویی هست که نفوذ توش که بدونیم چه خبره خیلی سخته !
اون عکسهایی که صفحه قبل گذاشتم نگاه بکن یکی رفته داخل استادیو از عکسهایی که روی دیوار بوده سریع عکس انداخته. نمیشه گفت که حتما برای HL3 هست ولی عکسها خیلی عجیب هستند و حس خاصی داره :دی
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=53245&page=2&p=1734994&viewfull=1#post1734994
والو دیگه کیفیت کاراش برای همه تضمین شدن روی hl3 هم شک ندارم نشستن کلی تفکرات انقلابی توش پیاده کردن :دی

Fake ِ دوستان اینقدر حرص نخورید :دی

منم دیشب موقع خواب روی لباسم طرح Warcraft IV بود این یعنی تایید شد ؟ :دی

این خبر تنهایی یه E3 می ترکونه بعد اینجوری لو بره ؟

Fake ِ دوستان اینقدر حرص نخورید :دی

منم دیشب موقع خواب روی لباسم طرح Warcraft IV بود این یعنی تایید شد ؟ :دی

این خبر تنهایی یه E3 می ترکونه بعد اینجوری لو بره ؟
منم دارم 2 ساعت همینو میگم ... جالبه برخی دوستان اعلام میکنن که خیلی از تایید شدنش خوشحال شدن .... خیال باطل :d

حالا تو از کجا مطمئنی که اینا نشستن سبزی پاک کردن ؟! والو دیگه اونقدر احمقه که بخواد یکی از بهترین بازیهای تاریخی که ساخته روش زحمتی نکشه ؟
EP1 , 2 هم فقط مرحله اضافی بود مثل dlc قرار نبود اتفاق خاصی توش بیفته با 1 و 2 ساعت گیم پلی !
اینا مطمئن باش از خیلی وقت پیش دارن روی یه انجین کاملا جدید و همچنین روی بازی کار میکنن ولی والو استادیویی هست که نفوذ توش که بدونیم چه خبره خیلی سخته !
اون عکسهایی که صفحه قبل گذاشتم نگاه بکن یکی رفته داخل استادیو از عکسهایی که روی دیوار بوده سریع عکس انداخته. نمیشه گفت که حتما برای HL3 هست ولی عکسها خیلی عجیب هستند و حس خاصی داره :دی
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=53245&page=2&p=1734994&viewfull=1#post1734994
والو دیگه کیفیت کاراش برای همه تضمین شدن روی hl3 هم شک ندارم نشستن کلی تفکرات انقلابی توش پیاده کردن :دی
اینا جکم عذاب روحی داره فرخ :دی.
شیش سال از عرضه بازی میگذره هنو یه خبره دست اول نیست که درباره HL3 درست و حسابی صحبت کنه.

خیلی مدت زمان آدم بشینه نگاه کنه.
من که اصلا باهاشون لجم الان :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or