لایسنس Unreal Engine 3 توسط Starbreeze.

TCSCELL

8
کاربر سایت
Starbreeze_logo.jpg

Starbreeze تائید کرد که UE3 را برای بازی بعدی خود لایسنس کرده است.
این موضوع با توجه به اینکه این استودیوی سوئدی خود دارای یک انجین اختصاصی به نام Starbreeze Engine است و با آن بازی های موفقی چون The Chronicles of Riddick: Escape From Butcherbay و The Darkness را ساخته,کمی شکه کننده بود.

رئیس Starbreeze آقای Johan Kristiansson کمی در مورد این معامله با Epic سخن گفت:"ما تعدادی از انجین های موجود در بازار را مورد ارزیابی قرار دادیم و به این نتیجه رسیدیم که UE 3 بهترین راه حل برای رفع نیازهای ما است.ما کاملا تحت تاثیر امکانات UE 3 نظیر تسهیل و سرعت بخشیدن و بازدهی بالای آن قرار گرفتیم."

معاون اجرایی Epic Games آقای Mark Rein افزود:"Starbreeze به عنوان یک تیم بازی سازی قدرتمند حالا به UE 3 هم مسلح شده.بازیکن ها اکنون می توانند شاهد یک بازی خلاقانه ی دیگر از این استودیو به لطف استفاده از امکانات و تکنولوژی UE 3 باشند."

گمان می رود که Starbreeze قصد دارد از این انجین برای ساخت Project Redlime استفاده کند.شایعه ها اینطور می گوید که Project Redlime اسم رمز بازی در حال احیای EA یعنی Syndicate است.

• Like
Reactions: The Hoss
از این آنریل ورژن جدید تصویری، چیزی نیست ؟ تا ما هم بدونیم EPIC با آپدیت جدیدش چه کرده
آبدیت جدیدش رو تو geow3 مگه به کار نبورده؟
ولی از ue4 هیچ خبری نیست

من الان نگرانم Call of Duty نسل بعد با چی میخواد ساخته بشه!! :d :))
همون موتور Quake 3 رو یک کم HD ترش میکنن میدن دست مردم یه صحنه اسکریپت شده ی تخریب یه ساختمون چیزی هم میزارن تو بازی میگن گرافیکش پیش رفت کرده :-".

UE3 کلا باب میل بازی کن های این نسل هم بوده به نظرم، در کل Crytek خیلی دیر شروع کرد این موتور رو باید 2007 همراه Crysis میداد بیرون ...

خو دیگه انشاالله نسل بعد :d.

من موتور خود استاربریزو خیلی دوست داشتم
حالم از UE3 بهم میخوره ، نه که موتور خوبی نباشه ، خسته شدم انقدر بازیا شبیه هم شدن
خبر خوبی نبود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or