لایسنس Unreal Engine 3 توسط Starbreeze.

TCSCELL

8
کاربر سایت
Starbreeze_logo.jpg

Starbreeze تائید کرد که UE3 را برای بازی بعدی خود لایسنس کرده است.
این موضوع با توجه به اینکه این استودیوی سوئدی خود دارای یک انجین اختصاصی به نام Starbreeze Engine است و با آن بازی های موفقی چون The Chronicles of Riddick: Escape From Butcherbay و The Darkness را ساخته,کمی شکه کننده بود.

رئیس Starbreeze آقای Johan Kristiansson کمی در مورد این معامله با Epic سخن گفت:"ما تعدادی از انجین های موجود در بازار را مورد ارزیابی قرار دادیم و به این نتیجه رسیدیم که UE 3 بهترین راه حل برای رفع نیازهای ما است.ما کاملا تحت تاثیر امکانات UE 3 نظیر تسهیل و سرعت بخشیدن و بازدهی بالای آن قرار گرفتیم."

معاون اجرایی Epic Games آقای Mark Rein افزود:"Starbreeze به عنوان یک تیم بازی سازی قدرتمند حالا به UE 3 هم مسلح شده.بازیکن ها اکنون می توانند شاهد یک بازی خلاقانه ی دیگر از این استودیو به لطف استفاده از امکانات و تکنولوژی UE 3 باشند."

گمان می رود که Starbreeze قصد دارد از این انجین برای ساخت Project Redlime استفاده کند.شایعه ها اینطور می گوید که Project Redlime اسم رمز بازی در حال احیای EA یعنی Syndicate است.

• Like
Reactions: The Hoss
اینطور بنظر میرسه که Epic روابط عمومی خیلی خوبی داره.
فکر میکنم قیمتش هم نسبت به انجین های دیگه به صرفه تر هست ! البته مطمئن نیستم ولی به نظر میاد استراتژی قیمت مناسب = فروش بیشتر رو انتخاب کرده :دی

فکر میکنم قیمتش هم نسبت به انجین های دیگه به صرفه تر هست ! البته مطمئن نیستم ولی به نظر میاد استراتژی قیمت مناسب = فروش بیشتر رو انتخاب کرده :biggrin1:
میگفتن 800 هزار دلاره حالا خودم دقیق نمیدونم..

اگر اینقدر باشه مفته خدائی :d

شاید برای اونها ولی برای ما

یک 900 میلیون تومنی در میاد..

آخرین ویرایش:
فکر میکنم قیمتش هم نسبت به انجین های دیگه به صرفه تر هست ! البته مطمئن نیستم ولی به نظر میاد استراتژی قیمت مناسب = فروش بیشتر رو انتخاب کرده :دی

دقیقا
از عامل های اصلی استفاده از این موتور کار کردن راحت ، قیمت مناسب و البته قدرتش هست که همه بهش جزب میشن
واقعا موتور جالبیه
برعکس cry engine 3 که یک موتور قدرتمند ، گرون و کار کردن باهاش هم سخته و بازیهای کمی با این موتور ساخته میشن

ue3 خيلي قديميه
اپديت هم بشه بازم قديميه !!
ue4 بايد با ce3 مقابله بكنه ;)

الان میتونی اینو برامون شفاف سازی کنی ؟ یعنی چی اگه اپدیت هم کنن بازم قدیمه ؟! از اون حرفها بود .
فردا به epic زنگ میزنم میگم از این به بعد وقتی موتورتون را اپدیت کردید دیگه کلمه بروز رسانی را به کار نبرید و بجاش بگید ue4 را ساختیم ! اونوقت دیگه فکر نکنم بگند موتورتون قدیمیه !

فکر میکنم قیمتش هم نسبت به انجین های دیگه به صرفه تر هست ! البته مطمئن نیستم ولی به نظر میاد استراتژی قیمت مناسب = فروش بیشتر رو انتخاب کرده :biggrin1:
باز CNB کردی برادر! :دی. فقط همین رو بگم که ID و Crytek بیان موتورهاشون رو صلواتی هم بدن، بازم توی این نسل UE3 بیشتر به کار سازندها میاد :| (:d).

دقیقا
از عامل های اصلی استفاده از این موتور کار کردن راحت ، قیمت مناسب و البته قدرتش هست که همه بهش جزب میشن
واقعا موتور جالبیه
برعکس cry engine 3 که یک موتور قدرتمند ، گرون و کار کردن باهاش هم سخته و بازیهای کمی با این موتور ساخته میشن
اتفاقا cryengine3 به خاطر داشتن real time GI خیلی موتور راحت و به صرفه ای هستش برای کار کردن مشکل اصلی اینجاست که دیر وارد کار زار شده

باز CNB کردی برادر! :دی. فقط همین رو بگم که ID و Crytek بیان موتورهاشون رو صلواتی هم بدن، بازم توی این نسل UE3 بیشتر به کار سازندها میاد :| (:d).
دیر وارد کار زار شدن ID ,Crytek و هوش و زرنگی tim sweeney دلیل پیروزی UE3 هستش .مگر نه ID tech 5 و cry engine 3 باور کن کار کردن با هاشون خیلی راحت تر خواهد بود برای بازی سازا

اتفاقا cryengine3 به خاطر داشتن real time GI خیلی موتور راحت و به صرفه ای هستش برای کار کردن مشکل اصلی اینجاست که دیر وارد کار زار شده

من اینو تقریبا یه سال پیش خوندم که به گفته خود سازنده ها بود نظر من که نیست ، تازه دیر دست به کار شدن دلیل محکمی هم بر کم استفاده شدن این موتور نیست
همه از راحتی UE3 حرف میزنند والا من تا به حال نشنیدم کسی بگه این موتور کار کردن باهاش راحته

من اینو تقریبا یه سال پیش خوندم که به گفته خود سازنده ها بود نظر من که نیست ، تازه دیر دست به کار شدن دلیل محکمی هم بر کم استفاده شدن این موتور نیست
همه از راحتی UE3 حرف میزنند والا من تا به حال نشنیدم کسی بگه این موتور کار کردن باهاش راحته
یه دلیل دیگه ی استفاده ی کم از CryEngine 3.0 اینه که هنوز هیچ بازی ای با این انجین عرضه نشده.باید تو یه بازی امتحان خودشو پس بده( مثل همین UE3 که تو GeOW امتحان خودشو پس داد و بعد از اون همه گیر شد)بعدا استفاده کننده هاش زیاد میشن.

epic الان 5 ساله داره ue4 رو میسازه ولی هنوز هیچ تصویری ازش بیرون ندادن . کلا موتور کرایتک چون تا دیر اومد زیاد مورد استقبال قرار نگرفته وگرنه قدرتش خیلی بیشتر از ue3 هست.

epic الان 5 ساله داره ue4 رو میسازه ولی هنوز هیچ تصویری ازش بیرون ندادن . کلا موتور کرایتک چون تا دیر اومد زیاد مورد استقبال قرار نگرفته وگرنه قدرتش خیلی بیشتر از ue3 هست.

اینو قبول دارم ولی نه خیلی بیشتر ، این واژه دیگه زیادیه فقط در حد هم نیستن واقعا هیچ موتوری قدرتمندتر از CryEngine 3 نیست اینو توی تست گرافیکیش ثابت کرده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or