كدام مجله بازي ...؟

  • Thread starter Thread starter mg42
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

كدام مجله ي بازي

  • رايانه خبر

    رای‌ها: 12 50.0%
  • نو اور

    رای‌ها: 4 16.7%
  • كاربر

    رای‌ها: 8 33.3%

  • مجموع رای دهنده‌ها
    24

mg42

کاربر سایت
سلام

اين تاپيك رو زدم تا شما در مورد مجله هايي كه در مورد بازي ها مينويسند صحبت كنيد . به جز مجلات تخصصي مانند بازي رايانه و بازينما . به نظر شما كدوم مجله ( غير تخصصي بازي ) داره خوب كار ميكنه . خلاصه در اين تاپيك نظرات خودتون رو در مورد مجلاتي كه به نوعي با بازي در ارتباط هستند بنويسيد در اخر راي ها رو بررسي ميكنيم . ببينيم كدوم بهترن. ممنون.
 
نوشته شده توسط حامد:
اصلا متوجه ی منظور یارو نمی شوم !
به نظر من هم کلیک بهتر است.
یاور منظورم 2 تا مجله هست .
1- رایانه خبر.
2- نوآور.
 
آخرین ویرایش:
منو باش که فکر میکردم شما همه کهنه کارهای دنیای بازی هستید و همه مجله ها رو میشناسید.واقعا ناامید شدم
یعنی فقط دلم میخواد بشنوم هیچکدومتون مجله پیشوا و کهن نرم افزاررونمیشناسین.واقعا خجالت داره.اونموقع که هیچکس به بازی اهمیت نمیداد این مجله اخبار همیشه به روز رو میداد و هنوز هم این کار رو میکنه.
واقعا ناامید شدم.
اولین بار این مجله بود که واژه رهیافت و واژه ترفند رو در بازی کامپیوتری به کار برد.
با اینکه ماهنامه ایست بحرانی که هر دو ماه یکبار منتشر میشه اما اخبار و رهیافت هاش همیشه حتی از مجله ی تخصصی بازینما هم به روز تره.
برای مثال خبری راجع به کرک پی اس پی که هیچکدوم از مجلات هنز هم چاپ نکردن.در حالی که دوماه پیش مجله چاپ.
رهیافت اون مربوط به بازی دارک واچ بود در حالی که توی بازینما تازه خبرشو داده بودند.
هرچی بگم کم گفتم.
اون خبر هک رو توی تاپیک پی اس پی میزنم.
با تشکر.....
 
به نظر من که کلیک از همه ی مجله های تخصصی بهتره. چون هر هفته داره میاد بدون هیچ دردسری قسمت بازی هاش هم هر دفته یه نقد داره. اما مجله های مثلا تخصصی یه قرن منتشر نمیشه وقتی هم منتشر میشه هیچی مطلب درست و حسابی نداره.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or