كدام مجله بازي ...؟

• Thread starter Thread starter mg42
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

كدام مجله ي بازي

• رايانه خبر

رای‌ها: 12 50.0%
  • نو اور

رای‌ها: 4 16.7%
  • كاربر

رای‌ها: 8 33.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    24
من یه مجله گرفتم از نمایگاه کتاب اسمش نرم افزار بود, تقریبا نصف مجله در مورد بازی بود ولی همش قدیمی بود و هیچ ارزشی نداشت :confused:
مثلا در مورد بازیهای نوشته بود که 1 سال از انتشار بازی گذشته بود :eek:
مطمئنا تا زمان چاپ شدن مجله همه 60 باز اون بازیهارو تموم کرده بودند

نوشته شده توسط faraz_batista:
اقا در کل مجله فقط بازی نما درسته دیر میاد ولی وقتی میاد پوز همه رو میزنه و همه میدونن اولین مجله ای بود که درباره ی بازی بود
باز که گفتی اولین بود :) اولین بازی رایانه بود;)

محض اطلاع دوستانی که در جریان نیستند مجلات تخصصی بازی های کامپیوتری محدود به بازی رایانه و بازی نما نمی شوندی!
۳ تا مجله دیگه تو این زمینه دارن کار می کنن که یکیش دنیای بازیه به سردبیری آقای نمازیان که خیلی جدی و حرفه ای در این زمینه دارن فعالیت می کنن ، یکی دیگه بازی کامه به سردبیری آقای غفاری که جدیدا آقای محمود بلالی هم به عنوان دبیر تحریریه بهشون اضافه شده و مطالب واقعا کاردرستی در زمینه صنعت بازی دارن ارائه می کنن ، سومی هم مجله بازیهای رایانه ایه که فقط رهیافتهارو از سایتهای مختلف ترجمه و عرضه می کنن .
نظر منو بخواین بازی کام و دنیای بازی فعلا توی مجلات مرتبط حرف اولو می زنن ، اگه باورتون نمی شه ، گیرتون اومد بخرین و بخونین!

هیچی بازی رایانه نمیشه
156.gif
83.gif

واقعا من هم با حرف های این دو دوست عزیز
موافقم . دنیای بازی مجله واقعا خوبی هست .
ولی خداییش به پای مجله ی بازیرایانه نمی رسه .
:cool: :cool:

آقا این تاپیک میشه از این تاپیکایی که فقط توش دعوا مرافع را میفته فراز عزیز میاد یه چیزی میگه دهن ما رو باز میکنه بعد ما جواب میدیم اون جواب میده ما جواب میدیم ....
یا نظارت کامل رو این تاپیک داشته باشین یا ببندینش که مایه‌ی شر نشه.

آدم اگه خودشو کنترل کنه هیچ دعوا مرافع ای راه نمیوفته.:)
از نظر من هم بازی رایانه خوب نیست بلکه عالیه.دنیای بازی هم...خوبه.

شرمنده تو هر تاپیکی که دو تا کلمه مجله و بازی وجود داشته باشه همون دعوای همیشگی بین طرفدارای بازی رایانه:love: و طرفدارای بازینما پیش میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or