كدام كمپاني انتشار بازي را ميپسنديد

Hitman Code Name 47

کاربر سایت
به نظر شما كدوم كمپاني ناشر بازي از بقيه گوي سبقتو ربوده واز ديگران بهتر عمل ميكنه لطفا دليل خود را حتما بگوييد و كدوم كمپانيم بهتره درشو تخته كنه و توانايي اين كمپانيها در ساخت انواع بازيها چقدر است يادم مياد توي بازيدات يه تاپيك بود كه راجع به دو كمپاني يوبي سافت و كنامي بحث ميشد كه فقط راجع به اين دو كمپاني بود وبحثي راجع به ساير كمپانيها گفته نميشد كه زياد جالب نبود ولي اين تاپيك مربوط به مقايسه همه كمپانيهاست و

• Like
Reactions: kamyy
نوشته شده توسط old snake:
nintendo

kojima

bungie
:-" :-"
نگاه کن تو رو خدا هر کی رسیده می خواد اون یکی رو ضایع کنه من دیگه بخاطر سریع تایپ کردن یه N نزاشتم حالا اومدی ما رو مسخره می کنی در ضمن بین J و G هم فاصله کمه برا همین اشتباه شده حالا سرت رو انداختی زیر اومدی ما رو گرفتی به باد مسخره اه اه اه
عین این می مونی :baby:
من به هیچ کس اجازه نمی دم دستم بندازه :thumbdown:
حالم بهم می خوره :sick::sick:

نگاه کن تو رو خدا هر کی رسیده می خواد اون یکی رو ضایع کنه من دیگه بخاطر سریع تایپ کردن یه N نزاشتم حالا اومدی ما رو مسخره می کنی در ضمن بین J و G هم فاصله کمه برا همین اشتباه شده حالا سرت رو انداختی زیر اومدی ما رو گرفتی به باد مسخره اه اه اه
عین این می مونی :baby:
من به هیچ کس اجازه نمی دم دستم بندازه :thumbdown:
حالم بهم می خوره :sick::sick:
سینا جون حالا بد کاری کردم اومدم اشتباهات املائیت رو یادآوری کردم؟ناراحت نباش برای آیندت خوبه:)

سینا جون حالا بد کاری کردم اومدم اشتباهات املائیت رو یادآوری کردم؟ناراحت نباش برای آیندت خوب
اول درست صحبت کن جون نداریم
دوم اگر برا آینده ی من خوبه تو آیندت رو خراب کردی
:D:cheesygri
شوخی بود

اول درست صحبت کن جون نداریم
دوم اگر برا آینده ی من خوبه تو آیندت رو خراب کردی
:D:cheesygri
شوخی بود
خوب شد اون جمله آخر رو نوشتی وگرنه...:)
Ubi Soft

Sir Yes Sir
بهزاد جون کچلمون کردی بابا یه بار گفتی همه فهمیدن;):) :-"

امين جون تو هم اخر ضد حال هستيا:D (يه نگا به صفحه 2 بنداز .هركي هرچي نوشت تو ضد حال زدي:cheesygri )درسته پول پارو ميكنه ولي اعتبارش هم مهمه ديگه كه ملت بازي ساز بازي ها رو ميدنبه اين EA اگه اينطوره منم همه شركتا رو دوست دارم اما بايد بگم بعضي بازي ها هم هست كه در خود EAساخته ميشه مثلNFS series . حالا تو وجداني بجز nfs بازي ديگه اي ازEA دوست نداري
1-EA
2-UBISOFT
3-ID SOFTWARE
4_CAPCOM
5-KONAMI
6-VALVE
7-2K GAMES
8-SONY COMPUTER ENTERNEMENT
9-ACTIVISHION
10-VIVENDI

نوشته شده توسط HL2-GF:
امين جون تو هم اخر ضد حال هستيا:D (يه نگا به صفحه 2 بنداز .هركي هرچي نوشت تو ضد حال زدي:cheesygri )درسته پول پارو ميكنه ولي اعتبارش هم مهمه ديگه كه ملت بازي ساز بازي ها رو ميدنبه اين EA اگه اينطوره منم همه شركتا رو دوست دارم اما بايد بگم بعضي بازي ها هم هست كه در خود EAساخته ميشه مثلNFS series . حالا تو وجداني بجز nfs بازي ديگه اي ازEA دوست نداري
1-EA
2-UBISOFT
3-ID SOFTWARE
4_CAPCOM
5-KONAMI
6-VALVE
7-2K GAMES
8-SONY COMPUTER ENTERNEMENT
9-ACTIVISHION
10-VIVENDI
:cheesygri
کدوم اعتبار ؟؟؟ اعتباری نمونده براش:)
به خدا فقط nfs رو بازی کردم ;) و اول ها ( زمانی که چشمم باز نشده بود منظورم زمانه قبل بازی دات هست) جیمز باند هم 1 سریش رو بازی کردم:cheesygri

کدوم اعتبار ؟؟؟ اعتباری نمونده براش

با اینکه منم از EA چندان دل خوشی ندارم اما Crysis را نباید فراموش کرد :D
بلخره بعد از یک عمری EA سرانجام میخواد یک بازی درست و حسابی عرضه کنه..:cheesygri

نوشته شده توسط farzadlion:
با اینکه منم از EA چندان دل خوشی ندارم اما Crysis را نباید فراموش کرد :D
بلخره بعد از یک عمری EA سرانجام میخواد یک بازی درست و حسابی عرضه کنه..:cheesygri
:cheesygri
اره اون هست ولی میترسم این ea خدایی نکرده بر... تو crysis البته ea فقط منشترش میکنه و بازی رو یکی دیگه میسازه.(crytek )

کدام کمپانی را می پسندید؟

نوشته شده توسط farzadlion:
من به کمپانی های Konami و Capcom خیلی علاقه دارم
و از کمپانی EA هم بشدت بدم میاد
سلام به farzadlion
بر خلاف همه اظهار نظرات خداییش با این یکیش حال کردم. فهمیدم که خوب کمپانیها رو میشناسی.
به نظر منم capcom و konami از همه سرترن و دیگر کمپانیا (نه که بد باشن) ولی به پای این دو تا نمیتونن برسن.:D

سلام
کمپاني EA به خاطر نوآوريهاش
کمپاني rockstar به خاطر بازيهاي توپي مثل gta و max payne
البته نميشه کارهاي کمپانيهايي چون eidos و .... رو ناديده گرفت.
اما خداييش هرگونه تکنيک ساخت بازي هست اول EA اون رو بکار ميگيره.

نوشته شده توسط majid_nos:
سلام
کمپاني EA به خاطر نوآوريهاش
کمپاني rockstar به خاطر بازيهاي توپي مثل gta و max payne
البته نميشه کارهاي کمپانيهايي چون eidos و .... رو ناديده گرفت.
اما خداييش هرگونه تکنيک ساخت بازي هست اول EA اون رو بکار ميگيره.

:eek::eek:
EA کجاش نو اوردی داره؟؟
نکنه منظورتون نحوه ی درست کردن دموهای MW هست؟؟;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or